unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 456
Κανουν οτι τους διαταξουν αυτοι που ΨΗΦΙΣΕΣΑν ηταν αντρες,σημερα θα ειχαν συνταχθει με τον κοσμο και θα ειχαν ρημαξει στο ξυλο τα γνωστα τους μουνοπανα....
Κανουν οτι τους διαταξουν αυτοι που ΨΗΦΙΣΕΣΑν ηταν αντρες,σημερα θα ειχαν συνταχθει με τον κοσμο και θα ειχαν ρημαξει στο ξυλο τα γνωστα τους μουνοπανα....
Κοινωνικη αναπηρια τυπε ή καθαροαιμη βλακεία;Καρυστινού μπαίνατε;
πηρες αυξηση?Άσε τα τρελά σου
Άσε τα τρελά σου ρε τρουμπακη
Είναι σαν τα σαλιγκάρια που βγαίνουν μετά την βροχή...μ'αρεσει η βροχή!!
Σου έχει γαμησει την γκόμενα μπάτσος ρε τυπε?οχι....οι μπατσοι γαμανε τα παιδια τους ...τι οχι?
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα περίεργα...ούτε ο κάθε καμένος που πάει να εκτονωθεί στις πορείες.Όταν ήμουνα πιτσιρικάς και έκανα μαλακίες με χάλαγαν οι μπάτσοι γενικότερα και τους απέφευγα.
Τώρα πια που έκοψα τα περίεργα και είμαι νόμιμος σε όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Δίπλα σε έναν αστυνομικό κάποιος που δεν έχει κάτι να κρύψει νιώθει πιο ασφαλής για τον ίδιο και το παιδί του, τι όχι?
Ήδη εξι χρονια στη μάσα τα μπλε τρωκτικά.Καθε Γαλαζαίος γλυκούλης δημοκραταρέος ένοιωσε ενα τιτάνιο καυλί στον κώλο του σήμερα.
οχι ρε με την καμμια...εισαστε αναρχιδα...απλα ελεγα για τον συναδελφο σου στην βουλη που επειδη δεν μπορει οχι την γκομενα μου αλλα καμμιαγκομενα δεν μπορει να γαμησει γαμαγε τα παιδια του...Σου έχει γαμησει την γκόμενα μπάτσος ρε τυπε?
Γιατί ήταν 10 και οι μπαχαλοι 200 μήπως?Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα περίεργα...ούτε ο κάθε καμένος που πάει να εκτονωθεί στις πορείες.
Εγώ σου είπα κάτι συγκεκριμένο....δίπλα σε έναν αστυνομικό δεν έχω κανένα πρόβλημα....όταν αυτός επίτηδες πετάει πέτρες στα ματ για να έρθουν μετά να με σπάσουν στο ξύλο με την ασπίδα και να με πνίξουν στα ληγμένα δακρυγόνα εσύ τι λες να είμαι ασφαλής?
Πάρε μπρος.....η αστυνομία είναι εκεί για να προστατεύει τους πολίτες από τα μπάχαλα...όχι να τα πυροδοτεί η ίδια για το συμφέρον των πολιτικών. Ξύπνα....
τα μαλακηστίρια που έσπαγαν την μ. βρετανία τους κοίταγαν οι ''ασφαλίτες'' από μακρυά....γιατί δεν πήγαν να τους τουλουμιάσιουν???????
και παραπάνω από το 60%....σήμερα βγήκε στους. δρόμους η μισή Ελλάδα...περιπου το 60 τακατο των ανθρωπων στην ελλαδα δεν δινουν δεκαρα για τα μμε....απλα περιμενουν να πεθαθανουν οι μουμιες να ζησουν και αυτα
Εντάξει μωρέ την είπες την μαλακια σου...οχι ρε με την καμμια...εισαστε αναρχιδα...απλα ελεγα για τον συναδελφο σου στην βουλη που επειδη δεν μπορει οχι την γκομενα μου αλλα καμμιαγκομενα δεν μπορει να γαμησει γαμαγε τα παιδια του...
ενταξει ειμαστε ενομοταρχα? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Τύπε μήπως είσαι ακατάλληλος?Γιατί ήταν 10 και οι μπαχαλοι 200 μήπως?
Γιατί θα διακινδύνευαν και την ασφάλεια των υπόλοιπων διαδηλωτών μήπως?
ευχαριστω....ελα αυριο υπαλληλακο μου να μου βγαλεις ταυτότητα...εισαι ο δουλος μου μπατσακοΕντάξει μωρέ την είπες την μαλακια σου...
Αν είναι τυχερά.οχι....οι μπατσοι γαμανε τα παιδια τους ...τι οχι?
εχει αλλαξει λιγο η συνταγη, μεχρι τωρα τους διοριζε η αμερικη, τωρα η νεα διοικηση μαλλον δεν θα ασχοληθειΜην ανησυχείς κάποιον "φωστήρα" θα μας φέρουν πάλι. Μας φέραν τον Καραμανλή για να μπούμε στην Ε.Ο.Κ και να ξεχάσουμε τον Αττίλα, τον Σημίτη για να μπούμε στο ευρώ, τον Γ.Α.Π. για να μπούμε στο 1ο μνημόνιο, τον Παπαδήμο για να μπούμε στο 2ο μνημόνιο, τον Τσίπρα για να μπούμε στο 3ο μνημόνιο και να ξεχάσουμε την Μακεδονία, τον Κούλη για να ξεπουλήσει εδαφική ακεραιότητα και να στήσει τα ολιγοπώλια. Ο τρόπος υπάρχει, παίζεις για ένα τρίμηνο σε όλα τα κανάλια τη φάτσα του, υπόσχεται 13ο μισθό στο δημόσιο, μείωση ΦΠΑ, προσλήψεις, συλλογικές συμβάσεις κτλ. Δεν προβάλλεις τους άλλους και βγαίνει. Η ίδια συνταγή.
καταλαβαίνεις γιατί είναι μαλακία αυτό που λες ή μπα?οχι ρε με την καμμια...εισαστε αναρχιδα...απλα ελεγα για τον συναδελφο σου στην βουλη που επειδη δεν μπορει οχι την γκομενα μου αλλα καμμιαγκομενα δεν μπορει να γαμησει γαμαγε τα παιδια του...
ενταξει ειμαστε ενομοταρχα? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ