CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.743
- Πόντοι
- 2.606
Ένα μεγάλο μπράβο στους πολίτες αυτής της χώρας που έδωσαν τον παλμό... μητσοτάκη θα πληρώσεις γαμημενε για το κακό που έχεις προκαλέσει στους πολίτες της χώρας...
Ένα μεγάλο μπράβο στους πολίτες αυτής της χώρας που έδωσαν τον παλμό... μητσοτάκη θα πληρώσεις γαμημενε για το κακό που έχεις προκαλέσει στους πολίτες της χώρας...
Και στο εξωτερικό μανΈνα μεγάλο μπράβο στους πολίτες αυτής της χώρας που έδωσαν τον παλμό... μητσοτάκη θα πληρώσεις γαμημενε για το κακό που έχεις προκαλέσει στους πολίτες της χώρας...
Και το 2011 και το 2018...Ισχύει ότι πρώτη φορά ήταν τόσος πολύς κόσμος
Δεν έχω ξαναδεί τόσο πλήθος σε
Συγκέντρωση ποτέ
Δεν έχω τσεκαρει ,μόλις γύρισα,τόσο κόσμο όλα μου τα χρόνια δεν έχω ξαναδεί σε πορεία,στην Αθήνα πάλι λένε έγινε της πουτανας,τα ίδια και σε πολλές μικρότερες πόλεις.... μπράβο,μόνο μπράβο τίποτα δεν μπορεί να λεκιασει αυτό που έγινε σήμερα στη χώρα... πραγματικά μεγάλη δουλειά να ξέρεις ότι όλη η κοινωνία απαιτεί δικαιοσύνη και γνωρίζει ότι ο ανισορροπος ψεύδεται συστηματικά...μΚαι στο εξωτερικό μαν
Εντάξει, να βάλουν μέσα στο ξενοδοχείο οπλισμένους με εντολή απασφαλισης δεν παίζει, φτάνει με τους γρηγοροπουλους.Μπραδερινι εχεις 5 χιλιαδες μπατσους και ταυτοχρονα 10 λεπτα σε ζωντανη μεταδοση 10 ατομα να σπανε με βαριοπουλα τα μαρμαρινα σκαλια στο ξενοδοχειο
για να παρουνε πολεμοφόδια , οι μπατσοι ειναι στα 20 μετρα .. και πες μου εσυ για Βουλη
Δεν είναι εύκολο να εξαληφθούν.Σωστός,όμως κ η κυβέρνηση,κ η κάθε κυβέρνηση,τους επιτρέπει να υπάρχουν κ να δρουν γιατί την εξυπηρετεί μια χαρα
ένα σύνθημα που όλους μας ενώνειφιλοι παναθηναικοι λενε αληθεια....ολα αλλαζουν
Τραγικό ποστ...κριμα να ταλαιπωρουν τους δημοτικους υπαλληλους μαν που πηγαν με την Αυρα της αστυνομίας "να καθαρισουν" ..
Επρεπε να στειλουν την μανα σου , να κανει και κατι χρησιμο εκτος απο το να γεννάει ξεκωλιαρηδες σαν και εσενα
Το χεις χάσει κάθε δίκιο....το έκαψεςαν μπήκες εδώ μέσα για να μάθεις από μένα τον ρόλο που παίζουν οι "συστημικοί κουκουλοφόροι", τότε προφανώς και είσαι ένας κοινός τεμπέλης που περιμένει να τον ταΐσουν μασημένη τροφή, αντί να πάει να ενημερωθεί από χίλιες δυο πηγές στο διαδίκτυο, και κυρίως από τα κείμενα των ίδιων των αναρχικών, για τον ρόλο που παίζουν–
ή μπορεί και να έχεις εθιστεί στους τηλεδικαστές και έτσι περιμένεις από μένα να παίξω τον συνήγορό τους
αντ'αυτών πρόσεξε καλύτερα την ασυμμετρία της κρατικής βίας, που αντί να μαζεύει τα "αντικοινωνικά" στοιχεία που εσύ θεωρείς τέτοια, και συγχρόνως να διαφυλάσσει τις διαδηλώσεις προστατεύοντας τους διαδηλωτές, όπως και οφείλει να κάνει,
χτυπάει αδιακρίτως όσους δεν της επιτίθενται και διαλύει βίαια όλες τις ειρηνικές διαδηλώσεις
κοίταξε να διεκδικήσεις και να απαιτήσεις πρώτα ένα σωστό κράτος, και μετά βάλτα με τους "ταραξίες"
κοίταξε πρώτα να οργανωθείς στην συστημική αυθαιρεσία της κρατικής βίας, και μετά ρίξε το φταίξιμο σε αυτούς που δεν μασάνε να πιαστούν χέρι με χέρι με τα αρχίδια
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτό δε γίνεταιΟ αρμόδιος αξιωματικός των Ευζώνων έπρεπε να ανοίξει ο ίδιος πυρ ,έστω στον αέρα για την τιμή των όπλων,για να μην μολύνουν την σκοπιά οι άθεοι ελληνοφωνοι νοσταλγοί του Στάλιν ...τώρα ας πάει να κάνει τον ινφλουενσερ...δεν δέχομαι ότι κάνει για άλλη δουλειά.
Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μήπως έπεσε άνωθεν εντολή "αυτοσυγκρατησεως"...όπως το '74 στην Κύπρο ...που και τότε κάποιοι ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ.
Δεν μιλάω για τον Ευζωνα θητείας...αλλά η ευθύνη ανήκει στον ανώτερο του.Αν αφησε την σκοπιά έρμαιο στις διαθέσεις των εχθρών ,τι θα έκανε σε περίοδο κρίσεως...ΟΕΟΟΟ;?;?;??
Ο αρμόδιος αξιωματικός των Ευζώνων έπρεπε να ανοίξει ο ίδιος πυρ ,έστω στον αέρα για την τιμή των όπλων,για να μην μολύνουν την σκοπιά οι άθεοι ελληνοφωνοι νοσταλγοί του Στάλιν ...τώρα ας πάει να κάνει τον ινφλουενσερ...δεν δέχομαι ότι κάνει για άλλη δουλειά.
Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μήπως έπεσε άνωθεν εντολή "αυτοσυγκρατησεως"...όπως το '74 στην Κύπρο ...που και τότε κάποιοι ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ.
Δεν μιλάω για τον Ευζωνα θητείας...αλλά η ευθύνη ανήκει στον ανώτερο του.Αν αφησε την σκοπιά έρμαιο στις διαθέσεις των εχθρών ,τι θα έκανε σε περίοδο κρίσεως...ΟΕΟΟΟ;?;?;??
Λες δηλαδή ότι η Αθήνα δεν έχει σοβαρά ΜΜΜ;;; Και ότι ο μέσος Αθηνεζος που κατα τα αλλά "πεινάει" χρειάζεται 2-3 αυτοκίνητα ανά οικογένεια;Ο μέσος Έλληνας έχει σοβαρά ΜΜΜ όπως οι Άγγλοι Γάλλοι Ισπανοί Γερμανοί κλπ ;
Μπορεί να βγάλει μια ετήσια κάρτα και να ξέρει πως βρέξει - χιονίσει το λεωφορείο θα περάσει να τον πάει στη δουλειά ;
Κοινή λογική είναι να ψάχνεις λύση στα προβλήματα που προκύπτουν αντί να κάθεσαι να μιζεριάζεις.
Και στο τέλος θα πάει φυλακή μόνο ο σταθμαρχηςΔεν έχω τσεκαρει ,μόλις γύρισα,τόσο κόσμο όλα μου τα χρόνια δεν έχω ξαναδεί σε πορεία,στην Αθήνα πάλι λένε έγινε της πουτανας,τα ίδια και σε πολλές μικρότερες πόλεις.... μπράβο,μόνο μπράβο τίποτα δεν μπορεί να λεκιασει αυτό που έγινε σήμερα στη χώρα... πραγματικά μεγάλη δουλειά να ξέρεις ότι όλη η κοινωνία απαιτεί δικαιοσύνη και γνωρίζει ότι ο ανισορροπος ψεύδεται συστηματικά...μ
Τύπε το παιδί ψήφιζε πανικα και παπαγεωργο από τότε που γεννήθηκε.... έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια....τώρα στα γεράματα μας προσφέρει γέλιο μην τον παρεξηγείςΟ ενθουσιασμός των αξιωματικών εξαντλήθηκε όταν η πολιτική ηγεσία τους είπε να κάνουν πίσω και να πούνε ότι τη σημαία που έμαθαν να υπερασπίζονται, την πήρε ο αέρας.
Συγκρίνεις την κατάσταση του 74 με κάποιον ανεγκέφαλο ο οποίος λέρωσε τη σκοπιά ; Μόνο με τέτοιους εχθρούς μπορεί πλέον να τα βάλει το στράτευμα ;
Να τον συλλάβει για βανδαλισμό ναι, αλλά να πυροβολήσει στον αέρα με τόσο κόσμο δίπλα του ;