giorgkouk2
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 187
- Πόντοι
- 0
Στον ίδιο είναι ναιΚαλησπέρα!! Είναι πάλι στο ίδιο διαμέρισμα δίπλα στο πάρκινγκ στο κέντρο;
Στον ίδιο είναι ναιΚαλησπέρα!! Είναι πάλι στο ίδιο διαμέρισμα δίπλα στο πάρκινγκ στο κέντρο;
Έχεις μνμΚαλησπέρα σε όλους. Κάποιες φορές μιλάω με αυτή
Ενδιαφέρομαι για γαμισι
μου απανταει μόνο αργά βράδυ και συζητάει ραντεβού σε μέρη περίεργα. Έχει πάει κανείς μαζί της;
Δώστε οδό αριθμό κ όροφο πληροφορίες για τη Λια . Έχω ψάξει οδό Σμύρνης κ έχω μπει στις 2 στοές σε ποια πολυκατοικία είναι ?! Χτυπάμε κάποιο κουδούνι?! Τιμή ?!η Λια που αναφερεις που ειναι φιλε..στη Σμυρνης εκει που μπαινεις στη στοα;
Σε ποιο σημείο στο Γάζι οδό αριθμό …?!Έχει ενδιαφέρον ναι!
Μπορείς να πας να πιεις ένα ποτό και αν σου κινήσει το ενδιαφέρον κάποια πάτε πάνω και κάνετε δουλειά.
Το παράβολο είναι 50-70€ ανάλογα, +10€ άμα την κεράσεις ποτό
Περνούμε κάποιο τηλέφωνο για ραντεβού στην Ελένη … οδό όροφο το διαμέρισμα.. Τιμή ?!Καλησπέρα!! Είναι πάλι στο ίδιο διαμέρισμα δίπλα στο πάρκινγκ στο κέντρο;
Η ΞΕΝΙΑ σε ποιο αριθμο στην 62 Μαρτύρων είναι ?! Κλείνουμε ραντεβού με τηλέφωνο ?! Τιμές ?!Καλημέρα σε όλους. Η Μαρία από Τεχνόπολις με τα αντισηπτικά, δουλεύει ακόμα ή την κρέμασε τη φανέλα; Θεωρώ ότι ήταν η πιο τίμια επιλογή. Από όπου έχω πάει εγώ βέβαια.
Τηλέφωνο για την Ελένη ? Διεύθυνση? Τιμή ?Συνάντηση εχθές με την Ελένη Τατοο, απλά το κορίτσι δεν παίζετε,ΤΟΠ στο Ηράκλειο..!!
Δώσε πληροφορίες για συνάντηση με Μισελ τηλ για ραντεβού, καμία φωτόΜισέλ οτι πιο καλό στο Ηράκλειο..!!! Τρέξτε πριν φύγει..
έλεος ρε ζήτουλαΔώσε πληροφορίες για συνάντηση με Μισελ τηλ για ραντεβού, καμία φωτό
Σε ποια οδό αριθμό είναι της Ξένιας ?! Θέλω ν πάω αλλά δεν το βρίσκω. Κλείνετε ραντεβού πριν πάτε ?! Τηλέφωνο?!Καλημέρα άντρες επίσκεψη χθές στης ξενιας είχε 2 κοπέλες μια μαυρομάλλα και μια ξανθιά διαλέγω το ξανθό φορούσε και ένα φορεματάκι φωτιά,ονόματι Χριστίνα..περνάμε στο δωμάτιο γδύνομαστε μέτρια τα πράγματα με μια δεύτερη ματιά χείλια πειραγμένα αλλά με ωραία αίσθηση κορμί αρκετά μέτριο! Ρεζουμέ ενώ στην εμφάνιση δεν τρελάθηκα η πίπα ήταν πολύ καλή τον καταπινε κανονικότατα με ευχαρίστηση ακόμα και στο πολύ ζόρισμα μπράβο της έχω να πω..γλωσσόφιλα δίνει ανοιχτά αλλά και στην πράξη ξέρει να στήνεται το τιμάει το 60 αρι! Θα την ξαναπροτιμήσω..
Στο Γάζι εννοείς στην pub Στροφή; Τι ώρες είναι ανοιχτά;Οδός δραχμής στην Ηρακλείου Μοιρών, ακολουθα τις ταμπέλες που λέει VIP. Παραλιακή και Γιαμαλάκη στο κυκλικό δεξιά φαίνονται, στροφή στο Γάζι απέναντι απ' την καφετέρια garage. και στην χειρότερη περίπτωση μαύρα μάτια αρχή Αντωνίου δομαλακη μόλις βγεις απ' την παραλιακή.. καλά βόλια
Προς Γάζι ναι.Στο Γάζι εννοείς στην pub Στροφή; Τι ώρες είναι ανοιχτά;
Ακριβώς απέναντι απ' την καφετέρια garage.Σε ποιο σημείο στο Γάζι οδό αριθμό …?!
Για 1 εκτόνωση το παράβολο 50-70€ ή για 2 εκτονώσεις κ πόση ώρα ?!
Πρέπει να τον χώσεις οπωσδήποτε, έχει χτυπήσει κόκκινο!Δώσε πληροφορίες για συνάντηση με Μισελ τηλ για ραντεβού, καμία φωτό
Στείλε και σε εμέναΈχεις μνμ