KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Πεψε τις ένα μνμ να σηκώνει τα τηλ.Η ελενη πιστεύω αύριο θα ανανεώσει
Είχα στείλει μυνημα και είχα αυτή την απάντηση
Πεψε τις ένα μνμ να σηκώνει τα τηλ.Η ελενη πιστεύω αύριο θα ανανεώσει
Είχα στείλει μυνημα και είχα αυτή την απάντηση
Βιαστική αλλά λέει στο τηλ αλλά κάνει από κοντά, καλή στον αγώνα αλλά ξεπέτα ώρες ώρες![]()
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Καυλιαρα ελληνίδα πιτσιρικά. Είναι η Ερικα μια 20χρονη ανεξάρτητη καυλιαρα ελληνίδα που έρχομαι στο Ηρακλειο για πρώτη φορά και θα μείνω λιγες μέρες για να ικανοποιήσω όσους περισσότερους άντρες μπορώ. Μην αργείς πάρε με τώρα και ελα να με συναντήσεις 6973407643kanesex.com
Εχει κανεις καταφερει να μιλησει με την κοπέλα παραπάνω? Οσες φορες κι αν προσπάθησα δεν απαντάει. Μήπως ειναι ψεύτικο?
Και εμένα μου αρέσουν οι χοντρές αλλά αυτά που ζήτησε δεν μου άρεσαν καθόλου. 80 το μισάωρο και 150 την ώρα με το κουλούρι έξτρα +100 . Πραγματικά δεν μπήκα καν στον κόπο να της απαντήσω.Ξέρεις κάνεις κάτι για αυτή την Βραζιλιάνα milf που είναι στο kanesex?
Ναι,μου αρέσουν τα πιασίματα και οι μεγάλες πριν πει κάποιος καλοπροαίρετος κάτι!
![]()
Για λιγες μερες θεσσαλονικη
Γεια, είμαι Βραζιλιάνα και είμαι εδώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είμαι γυναίκα, το κάνω στο κρεβάτι εδώ και 69 κάνω τα πάντα, μου αρέσει πολύ το καυτό σεξ. Είμαι 45 χρονών.!!! 6931612952kanesex.com
Εγώ προσωπικά εχω περάσει πολύ καλά με αυτή..!!Βιαστική αλλά λέει στο τηλ αλλά κάνει από κοντά, καλή στον αγώνα αλλά ξεπέτα ώρες ώρες
Πόσα παίρνει; και που είναι;Βιαστική αλλά λέει στο τηλ αλλά κάνει από κοντά, καλή στον αγώνα αλλά ξεπέτα ώρες ώρες
Δεν σηκωνει τηλέφωνο ή απορρίπτει μερικές φορές. Τις προάλλες την κάλεσα πολλές φορές σε διάφορες ωρες και δεν σήκωσε.Πόσα παίρνει; και που είναι;
Το ίδιο έκανε σε μένα σήμερα. Χωρίς να την έχω ενοχλήσει προηγουμένως. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί της πλέον!Δεν σηκωνει τηλέφωνο ή απορρίπτει μερικές φορές. Τις προάλλες την κάλεσα πολλές φορές σε διάφορες ωρες και δεν σήκωσε.
Κανενας πουστακος τελειωμενος θα ειναιΚαλησπέρα σε όλους. Κάποιες φορές μιλάω με αυτή
Ενδιαφέρομαι για γαμισι
μου απανταει μόνο αργά βράδυ και συζητάει ραντεβού σε μέρη περίεργα. Έχει πάει κανείς μαζί της;
Την πηρα τηλ το πρωί που ήμουνα κέντρο αλλα ειχε δουλείες και δεν μπορούσε. Είναι στην Καλοκαιρινού κοντά στη Χανιόπορτα σε ένα στενό. Αν με ξαναβγάλει ο δρόμος κέντρο θα πάω. Με τη Ροξυ εχω περάσει πάρα πολύ καλά αλλά υπήρξαν κι αρκετές φορές που το μετάνιωσα που πήγα. Θα δειξει...Roxy 6939315932
τι έγινε, ήρθε η Ρόξυ να ξανακάνει αρπαχτή στο Ηράκλειο με φώτο προ 15ετίας τουλάχιστον? γιατί για να αδυνάτησε λίγο δύσκολο!!
πήγε κανείς καταδρομέας να μας πει?
προσωπικά νομίζω ότι δεν θα την τιμήσω εκτός κ αν μάθω ότι "άλλαξε" και εμφάνιση και υπηρεσίες
τα ίδια. είχα περάσει πάρα πολύ καλά (τα πρώτα χρόνια εδω), αλλά στην συνέχεια όντος υπήρξαν κ φορές που ήταν τραγική!Την πηρα τηλ το πρωί που ήμουνα κέντρο αλλα ειχε δουλείες και δεν μπορούσε. Είναι στην Καλοκαιρινού κοντά στη Χανιόπορτα σε ένα στενό. Αν με ξαναβγάλει ο δρόμος κέντρο θα πάω. Με τη Ροξυ εχω περάσει πάρα πολύ καλά αλλά υπήρξαν κι αρκετές φορές που το μετάνιωσα που πήγα. Θα δειξει...
Καλησπέρα!! Είναι πάλι στο ίδιο διαμέρισμα δίπλα στο πάρκινγκ στο κέντρο;Σημερινή συνάντηση με την Ελένη με τα τατουάζ
Για άλλη μια φορά άψογη συνάντηση
Η κοπέλα δίνει πόνο δε λέει όχι πουθενά. Για εμένα ότι καλύτερο υπάρχει στο Ηράκλειο