Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.576
- Πόντοι
- 12.756
εγγλεζικα ειναι αυτα; για γαλλικα τα περασα και πιστευα οτι θα το καταλαβουν...![]()
τυπε μου δεν ξερω , εμενα ολα αυτα τα ξενα μου φαινονται εγγλεζικα

εγγλεζικα ειναι αυτα; για γαλλικα τα περασα και πιστευα οτι θα το καταλαβουν...![]()
Επιδομα μπορει να παιρνουν τιποτα ρεμαλια σαν εσενα. Εγω εργαζομαι κ πληρωνομαι. Δεν τα κλεβω. Αν δε σ αρεσει η "σαβουρα" τραβα σε καμια λαικη ή Ισλαμικη δημοκρατια. Μη σε πληρωνουμε κιολας.αδιαμφισβήτητα δυνατό το επιχείρημά σου. Έχεις κάτι να πεις πέρα από οπαδική αργκώ λεβέντη μου; Μάλλον όχι. Περιορίσου λοιπόν στη σαβούρα που ζεις και κάτσε στη σειρούλα για το επίδομα και το yes sahib.
Μκρ νεκρός αύριο το πρωί το μουνοπανομητσοτάκης για Τέμπη: Οι πολίτες ζητούν το αυτονόητο, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι
δείχνει κατανήση η αντουανένα,
![]()
Μητσοτάκης για Τέμπη: Οι πολίτες ζητούν το αυτονόητο, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι
Το μήνυμα του πρωθυπουργού ενόψει των συλλαλητηρίων της Παρασκευής για τα Τέμπη. Αιχμές προς όσους «θέλουν να μετατρέψουν το συλλογικό πένθος σε μια ευκαιρία εθνικού διχασμού». «Η Ελλάδα έχει πληρώσει πολύ ακριβά τις πάνω και κάτω πλατείες» σύμφωνα με τον Κυρ. Μητσοτάκη.www.insider.gr
Εσύ τυπε αρκεί να σκοράρεις στην Αφροδίτη,εκεί συγκέντρωσε την ενέργεια σου για να την μαγνητίσεις...άσε τους αριστερούς και σκέψου μόνο τα ακροδεξια της κωλομαγουλα
Εφόσον το 55% τους ψήφισε ΝΔ, το 2023, πρέπει να κλείσουν .Oι φίλοι μου που εχουν μαγαζια θα τα κλεισουν την Παρασκευή παρότι τα βγαζουν περα δυσκολα.
Εκτός από το να γλύφεις κώλους πολιτικών...Η δουλειά δεν είναι ντροπή
Δεν με εχεις ιγκνορ ρε βλακακο?Να δούμε ο γαλάζιος Μπίρλας, πότε θα κλείσει το μπουρδέλο του.
Να ψοφήσει της πείνας.
Ήθελε να το παίξει γαλάζιος το αρχίδι .
αν σου φέρνει ένα καλό μεροκαματάκι δεν υπάρχει θέμαΕκτός από το να γλύφεις κώλους πολιτικών...
αν σου φέρνει ένα καλό μεροκαματάκι δεν υπάρχει θέμα![]()
Θλιβερό, δεν ντρέπεται να λέει ότι για να εκσυχρονιστούν τα τρένα, έπρεπε να γίνει ότι έγινε...μητσοτάκης για Τέμπη: Οι πολίτες ζητούν το αυτονόητο, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι
δείχνει κατανήση η αντουανένα,
![]()
Μητσοτάκης για Τέμπη: Οι πολίτες ζητούν το αυτονόητο, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι
Το μήνυμα του πρωθυπουργού ενόψει των συλλαλητηρίων της Παρασκευής για τα Τέμπη. Αιχμές προς όσους «θέλουν να μετατρέψουν το συλλογικό πένθος σε μια ευκαιρία εθνικού διχασμού». «Η Ελλάδα έχει πληρώσει πολύ ακριβά τις πάνω και κάτω πλατείες» σύμφωνα με τον Κυρ. Μητσοτάκη.www.insider.gr
Ασε που μπορεί να σου τυχει ο κωλος της λατινοπουλουαν σου φέρνει ένα καλό μεροκαματάκι δεν υπάρχει θέμα![]()
Το καλό για τον καθένα είναι διαφορετικό.....Μα αν είχανε ικανότητες να βγάλουν καλό μεροκάματο αλλού, θα καθόταν να γλύφουν ;
Βλέπω μιλάς σαν να ξέρεις κάτι παραπάνω, σαν να έχεις γνώση επί του θέματοςαν σου φέρνει ένα καλό μεροκαματάκι δεν υπάρχει θέμα![]()
Λάκαρε μην ξεχάσεις τον ΕΦΚΑ είναι μέχρι τις 28 πρόσεχε μετά πάει ΚΕΑΟΝα δούμε ο γαλάζιος Μπίρλας, πότε θα κλείσει το μπουρδέλο του.
Να ψοφήσει της πείνας.
Ήθελε να το παίξει γαλάζιος το αρχίδι .
Εμπ1 αλλά με προσοχή και πάντα με προφυλάξειςΑσε που μπορεί να σου τυχει ο κωλος της λατινοπουλου![]()