ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.012
- Πόντοι
- 3.506
Έβαλαν τα καλάμια, ελπίζω να μην τα καβαλήσουν όμωςΣτα στοιχεία ωστόσο την διεύθυνση δεν την αλλάξανε
Βάλτε ρε κορίτσια κ φωτό από τον νέο χώρο …
Έβαλαν τα καλάμια, ελπίζω να μην τα καβαλήσουν όμωςΣτα στοιχεία ωστόσο την διεύθυνση δεν την αλλάξανε
Βάλτε ρε κορίτσια κ φωτό από τον νέο χώρο …
Απο την πολυ πρωτεινη που καταπινει στα ραντεβου ειναι....Τσούπωσε το γκαυλάκι , έκανε καυλιάρικες χειρολαβές
Αν της αρέσει τόσο να της δώσουμε όση θέλειΑπο την πολυ πρωτεινη που καταπινει στα ραντεβου ειναι....
μην μιλας εσυ ....φτανειΑν της αρέσει τόσο να της δώσουμε όση θέλει
Γιατι ,τι περιμενατε να εχει?Πήρα τηλέφωνο ίδιες κορασίδες στο κρυσταλ...
Κάτι για Αντριανα έλεγαν στο εδώ στο νήμαΓιατι ,τι περιμενατε να εχει?
Τη Dua lipa?
Μάγκι for ever αδερφε .. κι εγω φανατικά εκει τοτε, με την ελλη παντα εγω πολυ δυνατο εργαλείο. Αναρωτιέμαι τι απέγινε εκεινο το κοριτσι , χάθηκε
Για σου Φακιρη με τις ατάκες σου. Δεν παίζεσαι.Γιατι ,τι περιμενατε να εχει?
Τη Dua lipa?
ΡΕ ΦΙΛΕ ....ΕΛΕΟΣ ...δεν μπορεις να καταλαβεις το χαβαλε απο το σοβαρο;Κάτι για Αντριανα έλεγαν στο εδώ στο νήμα
Μη μιλάς εσυΡΕ ΦΙΛΕ ....ΕΛΕΟΣ ...δεν μπορεις να καταλαβεις το χαβαλε απο το σοβαρο;
Έστω τη Ρίτα Ώρα;Γιατι ,τι περιμενατε να εχει?
Τη Dua lipa?
Την dua pipa ίσωςΓιατι ,τι περιμενατε να εχει?
Τη Dua lipa?
Μπα.. ειναι με τις ώρες της αυτήΈστω τη Ρίτα Ώρα;
Με την ώρα θέλουμε και εμείς...Την dua pipa ίσως
Μπα.. ειναι με τις ώρες της αυτή
Με αυτές τις τιμές και αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρουν είναι να πας πουθενά;;;Oλο μλκs kαι τιποτα το ουσιαστικο γραφεται εδω μεσα ........να χαμε να λεγαμε δωστε γνωση στο νημα ρε μεν εσειs oi παλιοι να μαθαινουμε εμειs οι νεοτεροι δλδ τι να πω...πωs ο καθεναs να κανει τον εξυπνοτερο στον προιγουμενο η στον επομενο συνομιλητη.........την παρασκευη παω κρυσταλ θα εχετε ενημερωση
μην μας γαμησεις κιολας....Oλο μλκs kαι τιποτα το ουσιαστικο γραφεται εδω μεσα ........να χαμε να λεγαμε δωστε γνωση στο νημα ρε μεν εσειs oi παλιοι να μαθαινουμε εμειs οι νεοτεροι δλδ τι να πω...πωs ο καθεναs να κανει τον εξυπνοτερο στον προιγουμενο η στον επομενο συνομιλητη.........την παρασκευη παω κρυσταλ θα εχετε ενημερωση
Εγώ πήγα αυτές.της μέρες και απογοητευτηκα από τον χώρο, μικρος,χάλια τουαλέτα,κρύο νερό,και ίδια προγράμματα και κοπέλεςμην μας γαμησεις κιολας....
Εγώ πήγα αυτές.της μέρες και απογοητευτηκα από τον χώρο, μικρος,χάλια τουαλέτα,κρύο νερό,και ίδια προγράμματα και κοπέλεςμην μας γαμησεις κιολας....