dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 3.936
Aυτο το ειπε πριν η μετα αφου βγηκε στα καναλια και λεει εαν ελεγε ο υπουργος οτι τα τρενα εχουν προβλημα κανεις δεν θα εμπαινε?
Aυτο το ειπε πριν η μετα αφου βγηκε στα καναλια και λεει εαν ελεγε ο υπουργος οτι τα τρενα εχουν προβλημα κανεις δεν θα εμπαινε?
Γλου γλου γλου γλου γλου γλου γλουΤώρα λοιπόν κοιτάξου στον καθρέφτη και ξαναδιάβασε την ατάκα. Δωστη και σε κάτι ρομπασι, χελγκειζερ, τελληδες-μελληδες, μιχαελα σκοτουλα και λοιπούς και διαβάστε τη πολύ σχολαστικά, μπρο.
Δεν είναι ανάγκη μπρο....ο καθένας κρίνεται και κρίνει.Τώρα λοιπόν κοιτάξου στον καθρέφτη και ξαναδιάβασε την ατάκα. Δωστη και σε κάτι ρομπασι, χελγκειζερ, τελληδες-μελληδες, μιχαελα σκοτουλα και λοιπούς και διαβάστε τη πολύ σχολαστικά, μπρο.
Τί δουλεια κανεις?Ρε φίλε σε πληρώνουν για να τα γράφεις αυτά, ή είσαι τόσο φανατισμένος με την αίρεση του κουλη, που και να σας χεσει στη μούρη εσείς θα τον προσκυνάτε; Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο, έχει μπουκώσει όλα τα ΜΜΕ με τα χρήματα μας για να μην του ασκούν κριτική, κάθε τομέας του δημοσίου υπολειτουργεί, η χώρα γίνεται όλο και πιο τριτοκοσμική κάθε βδομάδα, και εσείς τα βλέπετε όλα ρόδινα;
Προσυπογραφω. Αλλα ειναι τοσο μπάσταρδος καριολης που και να τν απαξιώνουν θα πηγαίνει επίτηδες να τους μπριζωσει για να τον δειρουνΑν ρωτάς εμένα...χάρη θα του κάνουν να τον δείρουν θα τον κάνουν μάρτυρα.
Μακάρι να κατέβαινε στην πορεία και να τον έγραφαν όλοι στα αρχίδια τους...ή ακόμα καλύτερα να του έδειχναν πολιτισμένα την περιφρόνηση τους.
Αυτό θα τον έκαιγε περισσότερο.
Τι είναι αυτό; Γιατί το έσβησε;Πουστρακο το εσβησες;
Δεν πειραζει το εχω κρατησει εγω!!!Για να βλεπουν ολοι τι αναρχιδος μπινες εισαι!!!
![]()
Τι αετός είσαι συ ρε τελικά....δε σου το χα.....συνέχισε με αυτό τον ζήλο και σε βλέπω πρώτη τριάδα μαλακίας για πλάκα....Οικονομια -> καλυτερα
Αμυνα --> καλυτερα
Εξωτερικη πολιτικη -> καλυτερα
Υγεια --> καλυτερα
Εκπαιδευση --> καλυτερα
Διαχειριση χρεους ->> καλυτερα
Πολιτικη Προστασία ---> δεν υπηρχε προ ΝΔ.
Ψηφιακη διακυβερνηση ---> δεν υπηρχε προ ΝΔ
Παρακαλω να μου πεις σε ποιον τομεα τα εχει παει χειροτερα απο ΣΥΡΙΖΑ, και την ΝΔ παλιοτερα και ΠΑΣΟΚ.
Π
Αυτό εννοείταιΠροσυπογραφω. Αλλα ειναι τοσο μπάσταρδος καριολης που και να τν απαξιώνουν θα πηγαίνει επίτηδες να τους μπριζωσει για να τον δειρουν
Έχεις τίποτα μελιτζάνες διαθέσιμες; Αυτές θέλει.Δεν είναι ανάγκη μπρο....ο καθένας κρίνεται και κρίνει.
Και τώρα τι θα ήθελες? δεν σου έφτασε την τελευταία φορά που εκτέθηκες? αντί να πεις ευχαριστώ που αντί να σε πάω κωλοφεράτζα με την μαλακία που έγραψες σου έδωσα την ευκαιρία να το διορθώσεις και δεν ξανά είπα τίποτα?
Τώρα τα θέλει ο κώλος σου?
Ε ναι..όπως καλά κατάλαβες....φέρθηκα με κατανόηση και τώρα έρχεται να ζητήσει και τα ρέστα...Έχεις τίποτα μελιτζάνες διαθέσιμες; Αυτές θέλει.
Τυπε και στα αρχιδια τους να τον γράψουν,θα σηκωθούν τα πεζοδρόμια μόνα τους τηλεπαθητικά από τα γαμωσταυριδια και θα τον σωπακιασουν....ούτε με τρεις διμοιρίες δεν μπορεί να κυκλοφορήσει κάποιος από την κομπανία....και βασικά αυτό θέλουν ως αποτέλεσμα,να καλλιεργήσουν διχασμό...παλιά τους τέχνη κόσκινο.... σήμερα διάβαζα ότι η χώρα κινδυνεύει από τους Ρώσους....έτσι λένε σε όλους τους τόνους....θα τους καλέσει κάποιος εισαγγελέας για στοιχεία άραγε?Αν ρωτάς εμένα...χάρη θα του κάνουν να τον δείρουν θα τον κάνουν μάρτυρα.
Μακάρι να κατέβαινε στην πορεία και να τον έγραφαν όλοι στα αρχίδια τους...ή ακόμα καλύτερα να του έδειχναν πολιτισμένα την περιφρόνηση τους.
Αυτό θα τον έκαιγε περισσότερο.
Ε ναι..όπως καλά κατάλαβες....φέρθηκα με κατανόηση και τώρα έρχεται να ζητήσει και τα ρέστα...
το έσβησε γιατί είναι λουμπίνα και κατάλαβε την μαλακία που τον δέρνει
αλλά η αγάπη του για τις μελιτζάνες και τα αγγούρια δεν τον αφήνουν να αγιάσει για πολύ...ήρθε να πάρει τη δόση του![]()
όχι βέβαιαθα τους καλέσει κάποιος εισαγγελέας για στοιχεία άραγε?
έχω ναιΠαλι δεν εχεις επιχειρηματα και αρχισες τις βρισιες και προσωπικες επιθεσεις
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ;;![]()
Αν του τύχει κάτι απλό,όχι πολύ σοβαρό,μια μικροεπεμβαση ας πούμε....αν έχει αρχιδια ας κλείσει ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο.... καλά για σοβαρό ας μας χαιρετήσει από τώρα...αν δεν έχει ιδιωτική χαίρετε....Ρε φίλε σε πληρώνουν για να τα γράφεις αυτά, ή είσαι τόσο φανατισμένος με την αίρεση του κουλη, που και να σας χεσει στη μούρη εσείς θα τον προσκυνάτε; Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο, έχει μπουκώσει όλα τα ΜΜΕ με τα χρήματα μας για να μην του ασκούν κριτική, κάθε τομέας του δημοσίου υπολειτουργεί, η χώρα γίνεται όλο και πιο τριτοκοσμική κάθε βδομάδα, και εσείς τα βλέπετε όλα ρόδινα;
θα τους καλέσει κάποιος εισαγγελέας για στοιχεία άραγε?
Κάλεσε λες εδώ τον δικό μας τον καρατεγκα φιλέλληνα?όχι βέβαια
ο εισαγγελέας έχει δουλειά να καλεί τα τρολ των σόσιαλ που προτρέπουν τον κόσμο σε επανάσταση![]()
Εν τω μεταξύ αν κάποια στιγμή ανακατεύτηκαν οι Ρώσοι ήταν τότε που γλύτωσαν τον Καραμανλή από ξεπαρεο που του ετοίμαζαν...Εδω δεν καλεσε Καπερναρο (αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη , γιατι δεν τον ψαχνει ο Λιαγκας και το καθε μουνοπανο να τον βγαλει συνδεση) και Πορδοσαλτε για το βιντεο που ειχαν 2 μερες πριν το βρει ο αλλος
Καπερναρος διαχωρησε τη θέση του από την αρχή...είπε δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά....φύλαξε τον κωλο του τόσα χρόνια στο κουρμπετι ,σου λέει κάποια ωμα θα γίνει και θα μας καραμουζιασουν....Εδω δεν καλεσε Καπερναρο (αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη , γιατι δεν τον ψαχνει ο Λιαγκας και το καθε μουνοπανο να τον βγαλει συνδεση) και Πορδοσαλτε για το βιντεο που ειχαν 2 μερες πριν το βρει ο αλλος