ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.176
- Πόντοι
- 12.756
Όχι ηρεμα νικΡε συ φταίω να αρχίσω να βροζω τώρα γαμω την κοινωνία μου γαμω?
Όχι ηρεμα νικΡε συ φταίω να αρχίσω να βροζω τώρα γαμω την κοινωνία μου γαμω?
ειρωνικο ηταν !Ναι με 2 μυνηματα
Ναι το κατάλαβα απλά μα το επισημάνω κι εγώ το γραψαειρωνικο ηταν !
ρε κλωναρι του μπαχτσε μαθε συντακτικο κ σταματα να επαναλαμβανεσαι που μπηκες με 2 μνμ να μας πεις για το πρεζακι..Εγώ μάγκες τα έσταξα και έδωσα για Gabriela και δεν έχω παράπονο τρελό γαμησι όπως στις τσόντες δεν κουράζεται, σκυλί πολέμου που λένε.. και περίμενα η αλήθεια είναι να μην είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά για κάποιον λόγο από κοντά είναι ακόμα καλύτερη!!!! Πολύ γλυκιά και σεξυ μαζί περίμενα να δω έστω και μια διαφορά αλλά ακόμα καλύτερα από κοντά τα έσταξα αλλά γαμησι σαν τσόντα δεν κουράζεται η γκομενα σκυλί δεν έχω παραπονο
πρεζακι; αληθεια;ρε κλωναρι του μπαχτσε μαθε συντακτικο κ σταματα να επαναλαμβανεσαι που μπηκες με 2 μνμ να μας πεις για το πρεζακι..
καλα μπορει να κανω κ λαθος στη πρεζα κ να ναι κοκα που ναι κ πιο στανταρ,αλλα αν αυτο δε τη πινει εγω ειμαι ο χιου χεφνερ στα νιατα του κ σου γραφω μεσα απο την επαυλη με τις 7 ξανθιες!πρεζακι; αληθεια;
Λογικά όλες αυτές που δεν έχουν θέμα με το χρήμα και χρειάζεται να είναι σε ένταση, κόκα πρέπει να κάνουν. Δε νομίζω πρέζα.καλα μπορει να κανω κ λαθος στη πρεζα κ να ναι κοκα που ναι κ πιο στανταρ,αλλα αν αυτο δε τη πινει εγω ειμαι ο χιου χεφνερ στα νιατα του κ σου γραφω μεσα απο την επαυλη με τις 7 ξανθιες!
Πως κανεις ετσι για λιγη κοκα, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειναι.Να ηταν μονο αυτο το προβλημα της....καλα μπορει να κανω κ λαθος στη πρεζα κ να ναι κοκα που ναι κ πιο στανταρ,αλλα αν αυτο δε τη πινει εγω ειμαι ο χιου χεφνερ στα νιατα του κ σου γραφω μεσα απο την επαυλη με τις 7 ξανθιες!
ναι κοκα...πρεζα δεν σε καυλωνει για ρην δουλεια σε κανει αχρηστη..Λογικά όλες αυτές που δεν έχουν θέμα με το χρήμα και χρειάζεται να είναι σε ένταση, κόκα πρέπει να κάνουν. Δε νομίζω πρέζα.
ακριβως... εχει αρκετες που κανουν...εγω τις αποφευγω ομως...εμενα μαρεσουν αυτες που κανουν χρηση σπερματος μονοΠως κανεις ετσι για λιγη κοκα, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειναι.Να ηταν μονο αυτο το προβλημα της....

Κάνει ραντεβού η gabriela??Αυτή δεν δούλευε και λίγο athens queens ή ιδέα μου είναι?
συνηθως απο το τηλ γινονται αυτα...Πως την πήρες;
Πρεζακι για Κοκακι ? Εχει διαφοραρε κλωναρι του μπαχτσε μαθε συντακτικο κ σταματα να επαναλαμβανεσαι που μπηκες με 2 μνμ να μας πεις για το πρεζακι..
Ρε τυπε λιγη κοκα?Το χρυσο ρουθουνι.Πως κανεις ετσι για λιγη κοκα, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειναι.Να ηταν μονο αυτο το προβλημα της....
Καλησπέρα,που την βρίσκουμε?.Gabriela!!![]()