spyros1337
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
την εχω παρει δεν αξιζει
την Gabriella?
την εχω παρει δεν αξιζει
Γραφείο όταν ερχεταιVicky Sol πως βρίσκουμε;;
Δουλεύει μόνη.. Αλλά θα πρέπει να βρεις το τηλ της..Vicky Sol πως βρίσκουμε;;
Πως την βρίσκουμε;Δουλεύει κ ως ανεξάρτητη.
Οκ καλα θυμάμαι
Αυτή δεν δούλευε και λίγο athens queens ή ιδέα μου είναι?Gabriela!!![]()
Εγώ που πήρα πάντως ήταν φωτιά κόλαση! Καλυτερη από όταν ήταν μικρή ακριβά μεν αλλά τρελό γαμησι και έτσι ακριβώς όπως στην φωτογραφίαGabriela!!![]()
Θέλω να σε ρωτήσω στείλε d.m φίλε..Εγώ μάγκες τα έσταξα και έδωσα για Gabriela και δεν έχω παράπονο τρελό γαμησι όπως στις τσόντες δεν κουράζεται, σκυλί πολέμου που λένε.. και περίμενα η αλήθεια είναι να μην είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά για κάποιον λόγο από κοντά είναι ακόμα καλύτερη!!!! Πολύ γλυκιά και σεξυ μαζί περίμενα να δω έστω και μια διαφορά αλλά ακόμα καλύτερα από κοντά τα έσταξα αλλά γαμησι σαν τσόντα δεν κουράζεται η γκομενα σκυλί δεν έχω παραπονο
εμπιστος φαινεσαι!Εγώ μάγκες τα έσταξα και έδωσα για Gabriela και δεν έχω παράπονο τρελό γαμησι όπως στις τσόντες δεν κουράζεται, σκυλί πολέμου που λένε.. και περίμενα η αλήθεια είναι να μην είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά για κάποιον λόγο από κοντά είναι ακόμα καλύτερη!!!! Πολύ γλυκιά και σεξυ μαζί περίμενα να δω έστω και μια διαφορά αλλά ακόμα καλύτερα από κοντά τα έσταξα αλλά γαμησι σαν τσόντα δεν κουράζεται η γκομενα σκυλί δεν έχω παραπονο
Ναι με 2 μυνηματαεμπιστος φαινεσαι!
Ναι με 2 μυνηματα

Ρε συ φταίω να αρχίσω να βροζω τώρα γαμω την κοινωνία μου γαμω?