Xwnakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 8.816
- Πόντοι
- 1.041
Φλογοβόλο πιπινακι μου....Καλή Κυριακή
![]()
Φλογοβόλο πιπινακι μου....Καλή Κυριακή
![]()
Το Γυμνό Σε Πίνακα.....Διαθέσιμη Σ/Κ 13:00-22:00 (αντι 21:00 που ειμαι καθημερινές)
Επικοινωνία μόνο τηλεφωνικά, όχι sms -όχι μηνύματα, και το λιγότερο 2/3 ώρες νωρίτερα κλείνω,όχι στο παρά 5.
Παράκληση :όχι άσκοπη ενόχληση & καυλαντα στο τηλέφωνο(αφορά ως επί το πλείστον, νεα άτομα)
Σας ευχαριστώ και σας φιλω!
![]()
Άψογη με τις κάλτσες σου τις σέξιΚαλή Κυριακή
![]()
Υπέροχη!Καλή Κυριακή να έχουμε!!
Διαθέσιμη αύριο ξανά
![]()
Nipple slip, amazing!Καλησπερα
![]()
Αστέρι μου εσύ!Φλογοβόλο πιπινακι μου....
Λατρεμένε Harry μου!Nipple slip, amazing!
Ευχαριστώ πολύ!Άψογη με τις κάλτσες σου τις σέξι
Αυτα τα φορεματα απλα δεν τα βγαζεις κατα την πράξη.Ωραίο φόρεμα
Είναι πολύ εύκολοβγαλτο όπως είδα στο ραντεβού μας
Συμφωνώ.. πολλές φορές έχει τύχει να κανω σεξ φορώντας ενα φορεμα,η μια φουστα,συνήθως χωρίς εσώρουχοΑυτα τα φορεματα απλα δεν τα βγαζεις κατα την πράξη.
ΝΟΜΟΣ
Μ έφτιαξες τώρα...Καλή εβδομάδα στην πιο σεξυ γυναίκα της Ελλάδος....
Έτσι μάτια μου!Σε φιλώ γλυκάΚαλησπερα γλυκια μου Ιωαννα ..Μια ομορφη εβδομαδα γεματη χαμογελα και ευχαριστα γεγονοτα να εχουμε...![]()
Εχεις Καταλαβει οτι μ αυτο το φορεματακι και τις καλτσες το Γλυψιμο που θα ετρωγες.................Μ έφτιαξες τώρα...
Καλή εβδομάδα μωρο!
Η αυτοπεποίθηση είτε σε άνδρα είτε σε γυναίκα ,με τρελαίνει baby!Εχεις Καταλαβει οτι μ αυτο το φορεματακι και τις καλτσες το Γλυψιμο που θα ετρωγες.................
Δεν θα μπορουσες να συνεχισης την βαρδια.........ειλικρινα χωρις καμια υπεροψια απο μερους μου......
Και φυσικα θα εφταιγες μονο εσυ, γιατι εσυ θα το προκαλουσες.....
Εσυ Προκληση κουκλα μου............
Ξεκινάει με την καλύτερη θέαΚαλή εβδομάδα!
![]()
Καλησπέρα στ αγόρια..ετοιμάζομαι για έναν ακόμη καυλιαρη..!
Την Καύλα Τη Φοράς Μωρό Μου.. Δε Σε Φοράει. Γεννήθηκε 4you.❤❤❤Την καλημέρα μου στ αγόρια..!
![]()
Δεν το έβγαλε στον πρώτο γύροΑυτα τα φορεματα απλα δεν τα βγαζεις κατα την πράξη.
ΝΟΜΟΣ