Μα ειναι ολο λαθος...ολο..απο οπου κι αν το πιασεις..ακομα και στην επικοινωνιακη διαχειριση ειναι λαθος..εδω δε μιλαμε για ενα λαθος αλλα εδω γινεται το ενα πισω απο το αλλο και ολο και πιο χοντρο και ηλιθιο..
Αυτο ειναι αποριας αξιον..
Αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυτη πατατα στα χερια τους απο τα Τεμπη..Ο κοσμος ξεχασε μεχρι και την ακριβεια και κατεβαινει να στηριξει τους χαροκαμενους γονεις και συγγενεις!!
Και το γνωριζουν και το διαχειριζονται κατα αυτον τον τροπο??
Δεν βγαζει νοημα..
Δεν μπορουν να διαβασουν ποση οργη εχει ο κοσμος μεσα του με αυτο το εγκλημα?Αυτοι που τους συμβουλευουν ειναι τοσο αχρηστοι?
Διαχείριση κρίσεων λέγεται.
Η επικοινωνιακή (ψήφοι) δεν είναι η μόνη κρίση που διαχειρίζονται....εγώ θεωρώ ότι διαχειρίζονται και την κρίση της δικαιοσύνης. Δηλαδή αυτό που τους καίει περισσότερο είναι να μην υπάρχουν στοιχεία σε περίπτωση δίκης. Διότι όσο διαπλεκόμενη και να είναι η δικαιοσύνη έχει τόσα πολλά γρανάζια που δεν μπορούν να τα ελέγξουν όλα.
Εμένα αυτό μου δείχνουν τουλάχιστον...για παράδειγμα το μπάζωμα...καταστροφή επικοινωνιακά...αλλά 2 χρόνια μετά δεν μπορεί να αποδείξει κανένας από τι κάηκαν τα παιδάκια.
Καταστράφηκαν τα φιαλίδια με το γενετικό υλικό χωρίς να γίνουν τοξικολογικές. Καταστροφή επικοινωνιακά αλλά άντε τώρα να βρεις την άκρη.
Η συγκάλυψη (πιστεύω) δεν είναι όπως στις ταινίες που τα έχει όλα υπό έλεγχο ένας με μαύρο κουστούμι και δίνει εντολές. Είναι δυναμική κατάσταση...αλλάζει και αντιμετωπίζουν ότι τους βγαίνει...τώρα καλά κακά....κανένας από εμάς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά παίζει και γιατί καίνε πχ τον αγοραστό και τον τριαντόπουλο.
Πιστεύω ότι πατάνε σε 3 βάρκες...μια της καρέκλας τους...μια του αφεντικού τους...και μία όποιου μεγαλοπαράγοντα τους κάνει πόλεμο.