123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.706
- Πόντοι
- 3.446
Ρε συ Αλεξία είσαι με τα καλά σου τώρα; Οδηγάμε. Θες να πάρουμε παραμάζωμα καμιά κολόνα της ΔΕΗ ή κάνα περίπτερο;
Ρε συ Αλεξία είσαι με τα καλά σου τώρα; Οδηγάμε. Θες να πάρουμε παραμάζωμα καμιά κολόνα της ΔΕΗ ή κάνα περίπτερο;
της ΠΟΥΤΑΝΑΣ εγινε οσο ελειπες ...ασε που να στα λεω!!!!!!!!!!!Έλα ,επέστρεψα,όλα στη θέση τους;;
Όσο έλειπα από εδώ να δεις τι γινόταν .....!!δεν λέω τπτ παραπάνωτης ΠΟΥΤΑΝΑΣ εγινε οσο ελειπες ...ασε που να στα λεω!!!!!!!!!!!![]()
προσεχε τι λες.........Όσο έλειπα από εδώ να δεις τι γινόταν .....!!δεν λέω τπτ παραπάνω![]()
Όχι, το καυλι μας έχει φτάσει στη μασχάλη με την προηγούμενη φωτό σου!Έλα ,επέστρεψα,όλα στη θέση τους;;
Θανατηφόρο κορμί …….!
Κορμαρα για πολλά γούστα!
.....Λαίδη..
Σόρρυ..
Θέλω το Σώμα σου..
Θέλω πρόστυχα λόγια..
Θέλω βλέμμα απορίας : το τι σου κάνω.
![]()
Georgeeeeee από εχθές κανένα νέο.. !!!Ρε συ Αλεξία είσαι με τα καλά σου τώρα; Οδηγάμε. Θες να πάρουμε παραμάζωμα καμιά κολόνα της ΔΕΗ ή κάνα περίπτερο;
Ευτυχώς όλα καλά κοριτσάρα μου!!! Έχουμε και μια εμπειρία σαν επαγγελματίες οδηγοί. Πρόσεχε όμως τι ανεβάζεις γιατί το δυστύχημα δε θέλει και πολύ να γίνει...Georgeeeeee από εχθές κανένα νέο.. !!!
εεεεεΑξέχαστες στιγμές!!!!
![]()
Επιτέλους εμφανίστηκες. Και ανησύχησα.Κάτι σε πιο soft έχουμε ; Πατουσάκια απο κάτω πλευρά.. Μήπως..
![]()
Ήρεμααααα ....