dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.959
- Πόντοι
- 36.036
Ωωω ευχαριστώ
Ενα piercing εκει ομως το θεωρω σεξουλιαρικο![]()

Ωωω ευχαριστώ
Ενα piercing εκει ομως το θεωρω σεξουλιαρικο![]()
Παίχτη, δεν αλλάζεις το όνομα σου σε "Λουμίδης Παπαγάλος" με τόσους ελληνικούς που πίνεις κάθε μέρα;
....αραβικος ειναιΠαίχτη, δεν αλλάζεις το όνομα σου σε "Λουμίδης Παπαγάλος" με τόσους ελληνικούς που πίνεις κάθε μέρα;![]()
Έκαστος στο είδος του!! Και ο @dimigoall στους καφέδες!! Αληθεια εχω μια απορία, τι καφε πινεις αγαπητε μου;;
Εκτακτος mythicalito μου!! Ο σχολιασμός σου εύστοχος!! Κ παει για ολους εμας που το ξεφτιλίζουμε στον καφε, τι καφε πινεις εσυ τελικά;Παίχτη, δεν αλλάζεις το όνομα σου σε "Λουμίδης Παπαγάλος" με τόσους ελληνικούς που πίνεις κάθε μέρα;![]()
Ειμαι σιγουρη οτι ειναι λατινικος freddus espressus μέτριus....αραβικος ειναι![]()
Mythicalito @Mythical ZoanΈκαστος στο είδος του!! Και ο @dimigoall στους καφέδες!! Αληθεια εχω μια απορία, τι καφε πινεις αγαπητε μου;;
Εκτακτος mythicalito μου!! Ο σχολιασμός σου εύστοχος!! Κ παει για ολους εμας που το ξεφτιλίζουμε στον καφε, τι καφε πινεις εσυ τελικά;
Ειμαι σιγουρη οτι ειναι λατινικος freddus espressus μέτριus
Χειμώνα cappuccino διπλό μέτριο , καλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο .Έκαστος στο είδος του!! Και ο @dimigoall στους καφέδες!! Αληθεια εχω μια απορία, τι καφε πινεις αγαπητε μου;;
Working on it ;)Αμελιε έχεις και φίλη για ντουο?
Εσυ δεν ειπες οτι ειναι το mythicalακι μας ;
Σιγα σιγααα με ρεγουλαα! Δεν ειναι της παρηγοριάς
Αααα ωστε ετσι ε το παιζεις διπλό ταμπλό χειμωνα-καλοκαιρι !!Χειμώνα cappuccino διπλό μέτριο , καλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο .
ΣΠΑΝΙΩΣ και μετά από ξενύχτι η μετά από φόλαθα πιω και ελληνικό καφέ
Μαζί σου έπινα και caramel macchiato![]()
Εγω τον λεω μνπνο συνηθωςΕσυ δεν ειπες οτι ειναι το mythicalακι μας ;
Εχει μια αιγλη κ αυτο, πως να το κανειςΕγω τον λεω μνπνο συνηθως![]()
Mythicalito from the northMythicalito @Mythical Zoan![]()
Freddo espresso γλυκό & ελληνικό σκέτο μονό, αναλόγως τα κέφιαΈκαστος στο είδος του!! Και ο @dimigoall στους καφέδες!! Αληθεια εχω μια απορία, τι καφε πινεις αγαπητε μου;;
Εκτακτος mythicalito μου!! Ο σχολιασμός σου εύστοχος!! Κ παει για ολους εμας που το ξεφτιλίζουμε στον καφε, τι καφε πινεις εσυ τελικά;
Ειμαι σιγουρη οτι ειναι λατινικος freddus espressus μέτριus
Εξαίρετη φωτό , γεμάτη καυλα !!!Καλησπέρες![]()
6984164493
![]()
Και κει που έκλεινε το μάτι, τσουπ εμφανίστηκες όμορφο πλάσμαΚαλησπέρες![]()
6984164493
![]()
Ωωω ευχαριστώ τοσο πολύΕξαίρετη φωτό , γεμάτη καυλα !!!