Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

glifada

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
860
Πόντοι
301
Ερχεται .... και θα κανει ΚΡΟΤΟ !!

Χωρίζουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η μπηχτή της Ιωάννας Τούνη

Την ίδια στιγμή, τις φήμες πυροδότησε story της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, ανάμεσα σε άλλα με giveaway, στο οποίο έδινε δώρο εκπτωτικό κωδικό για λουλούδια, τονίζοντας πως μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε γυναίκα μόνη της, χωρίς να περιμένει κάποιον Βαλεντίνο να της τα προσφέρει. «Μόλις παρήγγειλα λουλούδια. Σιγά μην περιμένω από άλλους», έγραψε στη λεζάντα, την ώρα που στο βίντεο φαίνεται να χορεύει μόνη της στο σαλόνι του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, τραγουδώντας τους στίχους από το τραγούδι «Flowers», που αναφέρουν:

touni.jpg

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Χωριστά και σε διαφορετικές πόλεις… γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Χωριστά και σε διαφορετικές πόλεις... γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο

Αποψη μου βεβαια ειναι οτι και πολυ κρατησε ο γαμος της, το περιεργο θα ηταν να κρατουσε περισσοτερο.
Η Ιωαννα δεν ειναι γυναικα για ενα αντρα αλλα για πολλους !

Για αυτό με έτρωγαν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.244
Πόντοι
37.562
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.845
Πόντοι
9.931
Προσωπικα στα αρχιδια μου αν χώρισαν αλλα τον τυπο Αλέξανδρου τον εχω κοψει για πολυ γκομενιάρη, λογικα θα βαρέθηκε να την γαμαει και θα ξεκίνησε την καυλαντα, καποια θα το σφυριξε στην Τουνη και εστειλε.

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.573
Πόντοι
201
Καλά, περιμένετε όπως περιμένανε πολλοί και με τη Φυρου

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.434
Πόντοι
3.786
Δεν αποκλείεται για τα follows να πουλάει παπά!

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.845
Πόντοι
9.931
Τον επαιξες και σημερα με την Αλβανη Αυνανοδουρα;
Καλύτερα να τον παιζω με την Τουνη ρε προβληματικέ παρα να ποσταρω 30 φορες την ημέρα στο δεν εχω οξυγόνο, υδρογόνο, μεθάνιο και τα λοιπά...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.676
Πόντοι
6.256
Καλύτερα να τον παιζω με την Τουνη ρε προβληματικέ παρα να ποσταρω 30 φορες την ημέρα στο δεν εχω οξυγόνο, υδρογόνο, μεθάνιο και τα λοιπά...
Σε εξοργιζει που ολοι γαμανε τη Τουνη εκτος απο σενα που εχεις βγαλει τριχες στις παλαμες;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.004
Πόντοι
6.056
Σε εξοργιζει που ολοι γαμανε τη Τουνη εκτος απο σενα που εχεις βγαλει τριχες στις παλαμες;
λίγα με τον αυνανοδούρα , είναι κομάντο ουκρανομάχο , ελιτ του κούλη και έχει μπράτσα από το χειρογλύκανο :2funny:

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.845
Πόντοι
9.931
λίγα με τον αυνανοδούρα , είναι κομάντο ουκρανομάχο , ελιτ του κούλη και έχει μπράτσα από το χειρογλύκανο :2funny:
Καλως τον ROBa, σε φώναξε για βοήθεια ο Hellraiser;

Μιας και είσαστε εδω δεν μας λετε την γνώμη σας αν χώρισε η Τουνη με τον Αλεξανδρου; Ετσι και αλλιως έχετε άποψη επι πάντως επιστητού:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom