AmbadeenOff
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 201
Ατέλειωτος ο θησαυρός σου.Του 22 το κλιπακι...χμ,στις 3000 σελίδες πως στο καλό το ψαρεψες?!
Και η κάβλα που μας προσφέρεις ατέλειωτη.
Ατέλειωτος ο θησαυρός σου.Του 22 το κλιπακι...χμ,στις 3000 σελίδες πως στο καλό το ψαρεψες?!
...γεννημένη για ν απολαμβάνω τους άνδρες ερωτικα...κι αυτοί εμένα!Γεννημενη Θηλυκο...........
Εαν θες απαντας, αλλιως χωρις προβλημα.......γεννημένη για ν απολαμβάνω τους άνδρες ερωτικα...κι αυτοί εμένα!
Ταυρινα(24/4) με ωροσκόπο τοξότη(απ ότι μου έχουν πει,δεν ξέρω από ζώδια )Εαν θες απαντας, αλλιως χωρις προβλημα....
τι ζωδιο εισαι ?
κούκλα όπως πάνταΚαλή Κυριακή να έχουμε!!
Διαθέσιμη αύριο ξανά
![]()
Ευχαριστώ πολύ αγαπη!κούκλα όπως πάντα
Βελουδένιος Πίνακας Καύλας...Καυλες..
![]()
ΜοναδικηΩραίο Μουνίχακι..
Ετσι,ηρεμία...η μόνη φασαρία που θέλουμε, είναι στο σεξ αγάπηΚαλημερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ...Μια όμορφη ήμερα να έχουμε και μια (ήρεμη) εβδομάδα.....![]()
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!Μοναδικη
Αυτη ειναι κωλοτρυπιδα.!!!!!Κα(υ)λησπέρα
![]()
Κωλαράκι Δαχτυλίδι... Αχ Αυτά Τα Νυχάκια..... Sexyyyyy.....Κα(υ)λησπέρα
![]()
Μια ζεστή φωλιά για κάθε καυλωμενη πουτσα.Κα(υ)λησπέρα
![]()
Αχ αχ θέλω και γώ να μπω…Κα(υ)λησπέρα
![]()
Μαγευτική καύλα!Κα(υ)λησπέρα
![]()
Για συμμορφωθείτε μη μας γαμησει η κοριτσαρα... Ωωω ωωω...Να γράψω κάτι κουκλάκια, το ωράριο που έχω πλέον για ραντεβού είναι 1-9,αν κάποιο από τ αγορια μου θέλει κάποια μέρα λίγο νωρίτερα η λίγο αργότερα από τ ωράριο αυτό,να μ ενημέρωσει από την προηγούμενη η έστω αρκετά νωρίτερα, κι εάν μπορέσω θα το κάνω,το ξερετε αυτό..Αρκει να μην ακυρωθεί /αλλάξει στο παρά 5 ,γιατί θα πάει πίσω όλο το πρόγραμμα της ημέρας (λόγω και της αλλης εργασίας μου)
...γι αυτό είσαι μονίμως ατακτος εσύ ε?!Για συμμορφωθείτε μη μας γαμησει η κοριτσαρα... Ωωω ωωω...