Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 216
Είσαι ωραίος αδερφέ! Πολύ ώριμη η σκέψη σού.Δηλωμένη με αλλο ονομα ηταν σε γραφειο η νεφελη . Τιμη ώρας 200-300 . Το γραφειο βεβαια ειχε αφρο και ηταν για χοντρά πορτοφόλια . Δυνατα μωρά κ με τιμοκατάλογο «αλμυρό» που έφτανε μεχρι και 600 το διωρο με μοντελάκια της πουτσας . Η νεφελη σημειωτέον ειχε κ μακρύ χερακι οπου έβρισκε. Το αναφέρω μηπως καποιος ειχε την υποψία οτι του ελειψε κατι. Καλυτερα στα ραντεβου να πηγαινουμε με μετρημένα κουκιά και πολυ προσοχη . Επισης θα ηθελα να πω βλέποντας καποιες αντιπαραθέσεις χωρις λογο κ αιτία οτι ειμαστε συμπαικτες , ειμαστε στην ιδια ομαδα , μοιραζόμαστε πληροφορίες με σκοπο να προστατέψουμε και να προστατευτούμε. Καθόμαστε συμπαικτες μου στην ιδια πλευρα του τραπεζιού κ οχι απεναντι . Απεναντι μας εχουμε αυτους που αποσκοπούν να μας παρουν τα φράγκα χωρις ν μας προφέρουν τις ανάλογες υπηρεσιες . Ευχαριατω κ ελπιζω να μη σας κούρασα με το μακροσκελές post. Παραμένω στη διαθεση σας και παντα θα εχω τη διαθεση ν αναφέρω οτι σημαντικο πεσει στην αντίληψη μου με σκοπο να βοηθησω . Η ομαδικότητα κερδιζει παντα την ατομικότητα