Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.293
Πόντοι
3.506
Και μια θεια ειναι αρκετα γεματουλα, νομιζω Τανια τι λενε.
ειπαμε βρε μλκ :buck2::buck2:....Θα ξερασω με την συνταξιουχα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Δανάη στην επανεμφάνιση της στην Αχελώου.
Αν μιλάμε για εμφανίσιμες

Αν μιλάμε για σαβουρες, αυτή η Βάσω στα τρίδυμα νομίζω κερδίζει, είτε ήταν η πιο χοντρή, είτε όχι.

Ψάχνεις για σούμο ρε παπάντζα?
Αν δεν εχει δίπλες το μουνι απο το παχος δεν μπαινω ....

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.441
Πόντοι
1.346

ΗλίαΡίχτο

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Στο ξύλινο, το τυπάκι το όμορφο που είδα τα χριστούγεννα....
Στο 1ο δεξιά;
Κοντούλα, σγουρό μαλλί, πλούσιο στήθος που σε προτρέπει να το πιάσεις στα γεμάτα, ελαφρώς τρελοκομείο (με την καλή έννοια);

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.168
Πόντοι
201
Φίλε μου επειδή έχω επισκεφθεί παρα πολλές φορές την εβελίνα και πολλές από αυτές με πρόγραμματα. Από τα πλέον στανταράκια μου κάποτε και είχαμε και καλή χημεία και πολύ άνετη σχέση. Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή την ζωή... Αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται πολύ τραβηγμενο σενάριο και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Ούτε μία φορά δεν άφησε περιθώριο έστω να μου περάσει από το μυαλό - και δεν είμαι του αποστειρωμένου - ότι θα καθόταν για ακάποτο. Τώρα βέβαια ο καθένας ότι θέλει πιστεύει.
Δεν ξερω τι κανει αυτη τη περιοδο μεσα στο δωματιο δεν ειμαι φαν της εβελινας...2-3 φορες τη γαμησα πριν απο 15 χρονια οταν πρωτοηρθε και δουλευε στην εκκλησια (φυσικα με προφυλακτικο) τοτε ηταν μοντελακι αλλα ξεπετα μεσα......Την εποχη που δουλευε για λιγο στις βιλες εκανε ακαποτα γαμησια σιγουρα!!! ισως ηθελε να παρει πελατεια απο τα δυνατα ονοματα που δουλευαν τοτε και δεν μπορουσε να τις κοντραρει.
Και ακαποτα να μην κανει τωρα και μονο που περνει πακιστανογυφτους δεν αξιζει...

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.441
Πόντοι
1.346
Δεν ξερω τι κανει αυτη τη περιοδο μεσα στο δωματιο δεν ειμαι φαν της εβελινας...2-3 φορες τη γαμησα πριν απο 15 χρονια οταν πρωτοηρθε και δουλευε στην εκκλησια (φυσικα με προφυλακτικο) τοτε ηταν μοντελακι αλλα ξεπετα μεσα......Την εποχη που δουλευε για λιγο στις βιλες εκανε ακαποτα γαμησια σιγουρα!!! ισως ηθελε να παρει πελατεια απο τα δυνατα ονοματα που δουλευαν τοτε και δεν μπορουσε να τις κοντραρει.
Και ακαποτα να μην κανει τωρα και μονο που περνει πακιστανογυφτους δεν αξιζει...
Δεν νομιζω να εκανε ακαποτα για να παρει την πελατεια απο τις αλλες, και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που πανε για ακαποτο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.559
Πόντοι
456
Στο 1ο δεξιά;
Κοντούλα, σγουρό μαλλί, πλούσιο στήθος που σε προτρέπει να το πιάσεις στα γεμάτα, ελαφρώς τρελοκομείο (με την καλή έννοια);
όχι άλλη λέμε. Κοντπουλα ναι. Τα άλλα όχι. Τώρα το μσλλι αν πήγε κομμωτηριο δεν ξερω. Μινωταύρου ξύλινο πριν το venus απέναντι από καρίνας.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.168
Πόντοι
201
Ερωτηση σοβαρη προς ολους τους χυστες...ποια ηταν η ειναι η πιο χοντρη που εχει δουλεψει στα Μπουρδελα τα τελευταια 10 χρονια...;;;;;;;
Αντι να ψαχνουμε την πιο χοντρη και τη πιο ασχημη καλυτερα να πουμε πια πιστευουμε ηταν η πιο ομορφη με το καλυτερο κορμι τα τελευταια 10 χρονια...???

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.559
Πόντοι
456
Αντι να ψαχνουμε την πιο χοντρη και τη πιο ασχημη καλυτερα να πουμε πια πιστευουμε ηταν η πιο ομορφη με το καλυτερο κορμι τα τελευταια 10 χρονια...???
Mirela από medusa δαγκωτό!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.245
Πόντοι
10.555
Η Δανάη στην επανεμφάνιση της στην Αχελώου.
Αν μιλάμε για εμφανίσιμες

Αν μιλάμε για σαβουρες, αυτή η Βάσω στα τρίδυμα νομίζω κερδίζει, είτε ήταν η πιο χοντρή, είτε όχι.

Ψάχνεις για σούμο ρε παπάντζα?
Ποια Βασω λες; αυτη που ηταν καποτε στο Vegas?

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.168
Πόντοι
201
Mirela από medusa δαγκωτό!
Εγω θα ελεγα:
1)Βερονικα(βασιλισσα)
2)Γκαμπριελα(βιλες)
3)Αφροδιτη(Αφρο)
4)Αμαριλυς(paradise)
5)Λαρα
Πιστευω ηταν η καλυτερη 5αδα με τη σειρα που τις εβαλα που περασε στη θεσσαλονικη απο εμφανιση και υπηρεσιες...!!!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Σονια

Εγω θα ελεγα:
1)Βερονικα(βασιλισσα)
2)Γκαμπριελα(βιλες)
3)Αφροδιτη(Αφρο)
4)Αμαριλυς(paradise)
5)Λαρα
Πιστευω ηταν η καλυτερη 5αδα με τη σειρα που τις εβαλα που περασε στη θεσσαλονικη απο εμφανιση και υπηρεσιες...!!!
Αμαρτωλε μου εβαλες Αφρο και δεν εβαλες Τσαρινα.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.168
Πόντοι
201
Σονια

Σονια

Φυσικα ειναι και η τσαρινα και η σονια και αλλες...απλα εγω ανεφερα τις 5 που με καυλωναν πιο πολυ....

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.697
Πόντοι
3.506

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.168
Πόντοι
201
Ας αναφερουν και αλλοι συναγωνιστες τις αγαπημενες τους 5αδες....θα εχει πλακα!!!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Φυσικα ειναι και η τσαρινα και η σονια και αλλες...απλα εγω ανεφερα τις 5 που με καυλωναν πιο πολυ....
Εμενα πιο πολυ με γκαυλωναν οι εξης με σειρα χρονολογιακη

1) Σονια
2) Δεν θυμαμαι το ονομα π ειχε αλλα μια λατινα που δουλευε ενα διαστημα, μελαχροινο κοντουλικο με σιλικονατα βυζια
3) Τσαρινα
4) Λαρα
5) Αφρο
6) Τζεσυ
7) Εφαρα

Τωρα σαν πιο τοπ υπηρεσιες/εμφανιση

1) Τσαρινα
2) Σονια - Λαρα
3) Τζεσυ
4) Η λατινα
5) Αφρο
6) Εφαρα

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.168
Πόντοι
201
Εμενα πιο πολυ με γκαυλωναν οι εξης με σειρα χρονολογιακη

1) Σονια
2) Δεν θυμαμαι το ονομα π ειχε αλλα μια λατινα που δουλευε ενα διαστημα, μελαχροινο κοντουλικο με σιλικονατα βυζια
3) Τσαρινα
4) Λαρα
5) Αφρο
6) Τζεσυ
7) Εφαρα

Τωρα σαν πιο τοπ υπηρεσιες/εμφανιση

1) Τσαρινα
2) Σονια - Λαρα
3) Τζεσυ
4) Η λατινα
5) Αφρο
6) Εφαρα
Σε ποια τζεσυ αναφερεσε?? Βιλες η στο ινκογκνιτο?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Σε ποια τζεσυ αναφερεσε?? Βιλες η στο ινκογκνιτο?
Σε μια γερμανιδα τζεσυ η οποια δουλευε παρα πολυ παλια. Εσκαγε μυτι στο στουντιο με το ποδηλατο της. Νομιζω ειχε σχεση με την Μαντυ-Καντυ , κατι τετοιο. Μια μελαχροινη πολυ μουναρα! Θυμιζε πολυ την Cheryl Cole.

1739611223243.png

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.168
Πόντοι
201
Σε μια γερμανιδα τζεσυ η οποια δουλευε παρα πολυ παλια. Εσκαγε μυτι στο στουντιο με το ποδηλατο της. Νομιζω ειχε σχεση με την Μαντυ-Καντυ , κατι τετοιο. Μια μελαχροινη πολυ μουναρα! Θυμιζε πολυ την Cheryl Cole.

1739611223243.png
Ναι καταλαβα ποια λες την ειχα γαμησει μερικες φορες πολυ ομορφη κοπελα αλλα στο κρεβατι δεν εβαζε φωτιες....δεν εγινε ποτε στανταρακι μου

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
912
Πόντοι
7.205

1739611223243.png
Η Τζέσυ ήταν μέλος της γερμανικής τριπλέτας τότε στις Βίλλες (Μάντυ-Τζέσυ-Χριστίνα), Μάντυ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ γιατί ήταν πολύ φρόιλάιν για τα γούστα μου, οι άλλες δύο ήταν καλές, αλλά μεταξύ μας η Τζέσυ δεν μπορούσε να συγκριθεί με τη Νατάσα.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom