forbadwomen
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς .Εκτός και αν είναι κάτι προς αποφυγήΌντως???
δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς .Εκτός και αν είναι κάτι προς αποφυγήΌντως???
επιτέλους, και μια σωστή απόφασηΔεν κάνω ραντεβού παίδες για καυλάντα μπαίνω .... μην στέλνετε άδικα![]()
Τύπε μου καλέ είναι η κορυφαία ανεξάρτητη.... (κατά την άποψή μου και την ψηφοφορία)...!!!δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς .Εκτός και αν είναι κάτι προς αποφυγή
Ιωάννα μόνο αυτή θα μπορούσε να είναιΤύπε μου καλέ είναι η κορυφαία ανεξάρτητη.... (κατά την άποψή μου και την ψηφοφορία)...!!!
Είδες που τα ξέρεις!!!!!Ιωάννα μόνο αυτή θα μπορούσε να είναι
Για εμάς τους μακρινούς δύσκολο να την πετύχεις ...είναι μεγάλη καψούραΕίδες που τα ξέρεις!!!!!
Υπομονή ρε φίλος!!!!Για εμάς τους μακρινούς δύσκολο να την πετύχεις ...είναι μεγάλη καψούρα
Για εμάς τους μακρινούς δύσκολο να την πετύχεις ...είναι μεγάλη καψούρα
εχουν πεταχτει παλι τα κλωναρια σα τις πουτσες μες στα λαχανα να μας ζαλισουν τ'αρχιδια παλι με το μπαζο την αρρωστιαρα..η λιστα αγνοησης ολο κ μεγαλωνει!Σιγά... υπάρχουν τόσες καλές επιλογές
Μην κολλάτε
Καλώς τον τον μαλακα της ημέρας... Άργησες...εχουν πεταχτει παλι τα κλωναρια σα τις πουτσες μες στα λαχανα να μας ζαλισουν τ'αρχιδια παλι με το μπαζο την αρρωστιαρα..η λιστα αγνοησης ολο κ μεγαλωνει!
ειναι σαν το γαλα ημερας η μηπως υπαρχει διαφοραΚαλώς τον τον μαλακα της ημέρας... Άργησες...
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!! Προσωπική μου άποψη είναι...Σιγά... υπάρχουν τόσες καλές επιλογές
Μην κολλάτε
Είναι ξινό καμία φορά!!!ειναι σαν το γαλα ημερας η μηπως υπαρχει διαφορα
Καλημέρα. Προφανώς για να το λες κι εσύ όντως έχει ανεβάσει το κασέ της. Εγώ τη θυμάμαι 100 +50 με το anal. Ότι είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά είναι και θέμα γούστου ρε φίλε. Για μένα αξίζει. Είναι πολύ καυλιάρα και από σώμα σκίζει. Μπορείς αν θες για δοκιμή να την πάρεις χωρίς κουλούριΚαλημέρα φιλε...αξίζει τα λεφτά της?Μίλησα και μου είπε 120 + 50 κουλούρι..είναι αρκετά για αυτό ρωταω
εχουν πεταχτει παλι τα κλωναρια σα τις πουτσες μες στα λαχανα να μας ζαλισουν τ'αρχιδια παλι με το μπαζο την αρρωστιαρα..η λιστα αγνοησης ολο κ μεγαλωνει!
Σ ευχαριστώ φίλε μου..θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπωσειςΚαλημέρα. Προφανώς για να το λες κι εσύ όντως έχει ανεβάσει το κασέ της. Εγώ τη θυμάμαι 100 +50 με το anal. Ότι είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά είναι και θέμα γούστου ρε φίλε. Για μένα αξίζει. Είναι πολύ καυλιάρα και από σώμα σκίζει. Μπορείς αν θες για δοκιμή να την πάρεις χωρίς κουλούρι
Να'σαι καλά φίλε. Μακάρι να σου βγει και να μείνεις ευχαριστημένοςΣ ευχαριστώ φίλε μου..θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπωσεις
Όλα είναι υποκειμενικά για τον καθένα μας φίλε μου. Άλλος έχει την α ,άλλος την β ,την χ,ψ,ω ,,,, εγώ πχ έχω μία που δεν πηγαίνει κανενός το μυαλό.Ιωάννα μόνο αυτή θα μπορούσε να είναι
Το ξερω αλλα ΠΛΕΟΝ οχι . Γιαυτο το διευκρινίζω....μεχρι πριν 20 ημερες εκανες ομως, γι αυτο προφανως κ τα μηνυματα!!!