You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 82386
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5.187
- Πόντοι
- 736
Αυτή η νέα γενιά έχει τρελλό κόλλημα με την εμφάνισή της.Συζητήθηκε ήδη και αλλού.
Ένας Τούρκος κτηματομεσίτης, και δήθεν γιατρός, πούλησε παπάδες σε έναν τρόμπα Γάλλο, ότι ξέρει να μεταμοσχεύει γενειάδες σε σπανούς. Ο Γάλλος πήγε το γιο του εκεί, η γενειάδα δε βγήκε καλή, κι ο νεαρός αυτοκτόνησε.
Τραγικό παπατζιλίκι.
Ελπίζω η ιστορία να μην είναι πραγματική, να είναι fake news, επειδή πολλοί βγάζουν λεφτά με τα κλικ από τέτοιες μαλακίες.
Μούσια, μαλλιά, ύψος, σαγόνι, αν δεν έχεις κάτι από αυτά θεωρείσαι κατεστραμμένος και ότι δε θα γαμήσεις ποτέ.
Και τρέχουν στους γιατρούς για επεμβάσεις και κάνουν τις μαλακίες όπως το mewing. (νομίζουν πως έτσι θα δημιουργήσουν σαγόνι)
Αυτό υποδηλώνει φοβερά ψυχολογικά από κάτω.
Και είναι αλήθεια ότι δε γαμάνε, αλλά φυσικά αυτό δε σχετίζετε με την εμφάνισή τους, αλλά τα φοβερά κοινωνικοψυχολογικά που έχουν.
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.342
- Πόντοι
- 456
αν δεν ειναι ανεκδοτο αυτο , τοτε ποιο ειναι ? 30 χρονων η τζουλια
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.417
- Πόντοι
- 2.046
Ο φετινος Φλεβαρης 2025 εχει απο 4φορες ολες τις ημερες....Αυτο γινεται καθε 823 χρονια!!
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.417
- Πόντοι
- 2.046
Mπηκα σε Ταξι, με τρεις αγνωστους.
Αγνωστος μεΤαξι αγνωστων.
Αγνωστος μεΤαξι αγνωστων.
Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.032
- Πόντοι
- 16.131
Εγώ αυτό θα το ξαναζήσω ...Ο φετινος Φλεβαρης 2025 εχει απο 4φορες ολες τις ημερες....Αυτο γινεται καθε 823 χρονια!!
Για εσάς δεν ξέρω

North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.417
- Πόντοι
- 2.046
Να τα χιλιασεις φιλε!Εγώ αυτό θα το ξαναζήσω ...
Για εσάς δεν ξέρω![]()

Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.032
- Πόντοι
- 16.131
Μπράβο στον παππούΝα τα χιλιασεις φιλε!
![]()
Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.032
- Πόντοι
- 16.131
5 μέρες φυλακή

North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.417
- Πόντοι
- 2.046
Περιμενοντας τον Αγιο Βαλεντινο. 

Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.032
- Πόντοι
- 16.131
Αυτή κάνει καλά και τους αγίους πάντεςΠεριμενοντας τον Αγιο Βαλεντινο.
![]()

North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.417
- Πόντοι
- 2.046
Απαγορεύω στην εφορία να μου ξαναστείλει φόρους, τέλη κυκλοφορίας , ΕΝΦΙΑ κλπ...
Αν δεν θέλετε να σας έρχονται κι εσάς κάντε αντιγραφή και επικόλληση.
Αν δεν θέλετε να σας έρχονται κι εσάς κάντε αντιγραφή και επικόλληση.
magkas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χαχα πολυ καλο φιλε μπράβοΕνας γνωστος μου βρηκε αυτο το βιντεακι γραμμενο απο κινητο κ επειδη το θεωρω φρικιαστικα αστειο σας το παραθετω. (266kb)
Ανοιγει με το quicktime 7.
επισης βρισκεται κ εδω
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.de/files/34371856/frikezi.3gp.html[/code[/URL]]
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.417
- Πόντοι
- 2.046
Κυβέρνηση Μητσοτάκη κι ο Σαμαράς ετοιμάζει νέο κόμμα. Αν βρει κι ο Παπανδρέου γκόμενα αεροσυνοδό είμαστε και επισήμως στο 1992!
Ανέκδοτο:
Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά:
– Θέλω να γ@μήσω από τον κ@λο
Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να βρεις την Ρίτα.
Πάει στον τρίτο, Βρίσκει την Ρίτα, της λέει τι θέλει και του λέει:
– 500 EUR
Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί όπου βρίσκει.
Πανικόβλητη η Ρίτα του λέει:
– Καλά, καλά… 400EUR
Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου βρίσκει.
Πανικόβλητη για μια φορά ακόμη η Ρίτα του λέει:
– Καλά, καλά… 200EUR
Bγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου να’ ναι μέσα στο δωμάτιο.
Μην αντέχοντας άλλο η Ρίτα του λέει:
– Σταμάτα σε παρακαλώ να πυροβολείς, έλα να το κάνουμε τζάμπα…
Ξεκινάει λοιπόν το σκηνικό, περνάει καλά ο Κρητικός και με το που τελειώνει η φάση βγάζει 500 EUR και τα πετάει στο κρεβάτι.
Τρελαίνεται η Ρίτα και του λέει:
– Καλά εσύ κόντεψες να μας σκοτώσεις μόλις σου είπα την τιμή, τι κάνεις τώρα ;
– Οι μπαλωθιές ήταν για να σφίξουν οι κ@λοι
Δείτε όλο το ανέκδοτο εδώ:
katharmata.gr
Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά:
– Θέλω να γ@μήσω από τον κ@λο
Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να βρεις την Ρίτα.
Πάει στον τρίτο, Βρίσκει την Ρίτα, της λέει τι θέλει και του λέει:
– 500 EUR
Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί όπου βρίσκει.
Πανικόβλητη η Ρίτα του λέει:
– Καλά, καλά… 400EUR
Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου βρίσκει.
Πανικόβλητη για μια φορά ακόμη η Ρίτα του λέει:
– Καλά, καλά… 200EUR
Bγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου να’ ναι μέσα στο δωμάτιο.
Μην αντέχοντας άλλο η Ρίτα του λέει:
– Σταμάτα σε παρακαλώ να πυροβολείς, έλα να το κάνουμε τζάμπα…
Ξεκινάει λοιπόν το σκηνικό, περνάει καλά ο Κρητικός και με το που τελειώνει η φάση βγάζει 500 EUR και τα πετάει στο κρεβάτι.
Τρελαίνεται η Ρίτα και του λέει:
– Καλά εσύ κόντεψες να μας σκοτώσεις μόλις σου είπα την τιμή, τι κάνεις τώρα ;
– Οι μπαλωθιές ήταν για να σφίξουν οι κ@λοι
Δείτε όλο το ανέκδοτο εδώ:
Ανέκδοτο: Κρητικός σε οίκο ανοχής!
Κρητικός μπαίνει σε οίκο ανοχής και λέει στην τσατσά: – Θέλω να γ@μήσω κ$λο! – Πολύ καλά, λέει η τσατσά, θα πας στην Ρίτσα στον τρίτο όροφο! Ανεβαίνει ο τύπος στον τρίτο και βρίσκει την Ρίτσα. Της λέει τι θέλει και αυτή του λέει: – 500 ευρώ. Βγάζει ο Κρητικός την κουμπούρα του και ρίχνει στον αέρα!
Y13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 9.487
- Πόντοι
- 2.306
Ένας Πόντιος και ένας μαύρος μετά από αεροπορικό ατύχημα καταλήγουν να περιπλανιούνται στην έρημο.
Μπροστά βαδίζει ο Πόντιος και ακολουθεί ο μαύρος έτσι όπως προχωρούν ο μαύρος προσέχει τον κ%λο του Πόντιου και κάνει πονηρές σκέψεις. Προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να τον τακτοποιήσει.
Κάποια στιγμή ενώ περπατούν ο μαύρος αρχίζει και φωνάζει:
– Πετροχελίδονα! ενώ συγχρόνως σκύβει και βάζει το κεφάλι του μέσα στην άμμο.
Την ίδια στιγμή ο Πόντιος κοιτάζει δεξιά αριστερά πάνω κάτω και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο μαύρος σηκώνεται μετά από λίγο βλέπει τον Πόντιο και τον ρωτά γεμάτος αγωνία:
– Τι έγινε φίλε μου είσαι… ακόμη ζωντανός; είναι απίστευτο πως τη γλύτωσες.Καλά δεν είδες τα πετροχελίδονα;
– Όχι ρε τι είναι αυτά;
– Είναι άγρια πουλιά που ορμάνε και σου ρουφάνε το με το ράμφος τους το μυαλό και πεθαίνεις. Η μόνη λύση είναι μόλις τα αντιληφθείς να βάλεις το κεφάλι σου στην άμμο. Πρόσεχε λοιπόν γιατί από ότι φαίνεται φθηνά τη γλύτωσες!
Συνεχίζουν το δρόμο τους για αρκετή ώρα μέσα στην έρημο μέχρι τη στιγμή που ο μαύρος φωνάζει:
– Πετροχελίδονα! Ο Πόντιος σε κλάσματα του δευτερολέπτου σκύβει και βάζει το κεφάλι του μέσα στην άμμο για να γλυτώσει. Ο μαύρος πηγαίνει από πίσω του και όπως είχε εκτεθειμένα τα οπίσθιά του ο Πόντιος τον περιποιείται.
Και ο Πόντιος φωνάζει μέσα από την άμμο:
– Τρυπάτε ρε γ@μημένα! όσο και να τρυπήσετε το κεφάλι μου δεν πρόκειται να το φτάσετε!
Μπροστά βαδίζει ο Πόντιος και ακολουθεί ο μαύρος έτσι όπως προχωρούν ο μαύρος προσέχει τον κ%λο του Πόντιου και κάνει πονηρές σκέψεις. Προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να τον τακτοποιήσει.
Κάποια στιγμή ενώ περπατούν ο μαύρος αρχίζει και φωνάζει:
– Πετροχελίδονα! ενώ συγχρόνως σκύβει και βάζει το κεφάλι του μέσα στην άμμο.
Την ίδια στιγμή ο Πόντιος κοιτάζει δεξιά αριστερά πάνω κάτω και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο μαύρος σηκώνεται μετά από λίγο βλέπει τον Πόντιο και τον ρωτά γεμάτος αγωνία:
– Τι έγινε φίλε μου είσαι… ακόμη ζωντανός; είναι απίστευτο πως τη γλύτωσες.Καλά δεν είδες τα πετροχελίδονα;
– Όχι ρε τι είναι αυτά;
– Είναι άγρια πουλιά που ορμάνε και σου ρουφάνε το με το ράμφος τους το μυαλό και πεθαίνεις. Η μόνη λύση είναι μόλις τα αντιληφθείς να βάλεις το κεφάλι σου στην άμμο. Πρόσεχε λοιπόν γιατί από ότι φαίνεται φθηνά τη γλύτωσες!
Συνεχίζουν το δρόμο τους για αρκετή ώρα μέσα στην έρημο μέχρι τη στιγμή που ο μαύρος φωνάζει:
– Πετροχελίδονα! Ο Πόντιος σε κλάσματα του δευτερολέπτου σκύβει και βάζει το κεφάλι του μέσα στην άμμο για να γλυτώσει. Ο μαύρος πηγαίνει από πίσω του και όπως είχε εκτεθειμένα τα οπίσθιά του ο Πόντιος τον περιποιείται.
Και ο Πόντιος φωνάζει μέσα από την άμμο:
– Τρυπάτε ρε γ@μημένα! όσο και να τρυπήσετε το κεφάλι μου δεν πρόκειται να το φτάσετε!