koutsoumpas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές αφήστε λίγο την τεχνική ανάλυση και βάλτε καμια σελίδα με την σκηνή με τον coco σανελ manie να χαρούμε Χριστινάκι
ευχαριστω να σαι καλα!Παπατζής όνομα και πράμα. Συνέχισε έτσι, δίδαξε μας ...........
Εσύ πάλι γιατί θιχτηκες; Την ερωτεύτηκες και είναι η πριγκίπισσα σου; ΧαχαΚάθε ποστ που γραφει είναι σαν να προσυπογραφει το ποσό παπαρας και πόσο γραφικός παπατζης-τρολ ξεφτυλακος είναι ο @Papatzhs69 , μιλάμε πάνω στο Βορρά πρέπει να κρατάει γερά τον τίτλο του Κορυφαίου Μαλακά της πόλης ..... σε αυτό τον παραδέχομαι πάντως μας κάνει και γελάμε ο παπαριδης .
Κώλο πότε θα δώσει; Αυτό μας καίειΜάγκες γιατί μαλώνετε δεν καταλαβαίνω, σε μερικούς αρέσει η Christy White και σε μερικούς όχι γούστα είναι αυτά, και για όσους κάνουν hate καλώς η κακός το Χριστινάκι κάνει καριέρα, έχει γυρίσει τσόντες με πολύ μεγάλες τσοντοεταιρείες και με των κολοσσό που είναι η Vixen, σύντομα θα βγάλει και με την Brazzers, οπότε κάτι κάνει καλά για να την ζητάνε και να την παίρνουν οι μεγάλες αυτές εταιρείες.
Μα δεν γράφει κάποιο ψέμα πάνω σ' αυτό... Ούτε οι ίδιες νομίζω το κρύβουν αν δεις τα social τους και αν δεν κάνω τρομερό λάθος ίσως να έχουν βρεθεί και συγχρόνως στο ίδιο μαγαζί.Παπατζής όνομα και πράμα. Συνέχισε έτσι, δίδαξε μας ...........
Δεν δίνειΚώλο πότε θα δώσει; Αυτό μας καίει
ΑνωμαληΚώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κριμα και εχει ωραιο κωλο!Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κριμα και εχει ωραιο κωλο!
Γιατί έχεις καλύψει το μουνι;Πράγματι.
![]()
Έχει πολύ ωραίο σωματάκι.
Θα δώσει κάποια στιγμή το έχει κάνει η ίδια tease αρκετές φορές. Μακάρι να το δούμε σύντομαΚώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Κώλο δεν δίδει.
Θα δώσει κάποια στιγμή το έχει κάνει η ίδια tease αρκετές φορές. Μακάρι να το δούμε σύντομα
Γιατί έχεις καλύψει το μουνι;
Σωστός και εγώ έτσι πιστεύωΘα το δούμε αυτό...
Εγώ λέω θα δώσει και θα κάνει και dp
Ενώ τώρα δεν την παίζει κανείςΔεν γνωρίζω τι θα αποφασίσει στο μέλλον.
Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι είναι μικροκαμωμένη και θα δυσκολεύεται ...
Αν όμως ποτέ το αποφασίσει φαντάζομαι ότι έχει να πέσει πολύ χειρονακτικήεργασία στην Ελλάδα ...
![]()