Γεια σου τζοαννα. Να πω για αρχή πως σίγουρα δεν με θυμάσαι γιατί έχει περάσει καιρός όμως σε θυμάμαι εγώ. Είχαμε βρεθεί καλοκαίρι του 23 μεσημέρι και θυμάμαι την ζέστη και τι κούραση είχα φάει απ τον δρόμο που έκανα για να βρεθούμε. Είμαι ο νεαρος που ήμουν κάπως μαγκωμένος στην αρχή γιατί ήταν πρώτη φορά για μένα σαν εμπειρία και είχα μείνει όταν σε πρωτοείδα . Μου είχες πει κιόλας μόλις τελειώσαμε να έγραφα μια κριτική αλλά να πω την αλήθεια ντράπηκα. Τώρα όμως μπορώ να πω πως ήσουν η απόλυτη εμπειρία μιλφαρας καυλας και πως παίζει σε επανάληψη στο μυαλό μου αυτή η μέρα. Σε λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω γιατί δεν υπάρχουν λόγια για την καυλα που βγάζεις από κοντά και πιστεύω με έχουν καλύψει και οι προηγούμενοι. Αυτό που θα πω είναι πως ελπίζω να ξαναβρεθούμε στο άμεσο μέλλον και αυτή τη φορά να μην ντρέπομαι τόσο για να σου κάνω όλα όσα ήθελα να κάνω όταν σε πρωτοείδα
Μάτια μου τώρα είδα το ποστ σου,αρχικά σ ευχαριστώ πολύ για ότι έγραψες, θα έλεγα οτι εχει "μια γλυκιά νοσταλγία"ως κατάθεση εμπειρίας(απεχθάνομαι την λέξη κριτική έτσι κι αλλιώς!)
Σίγουρα δεν μπορώ να θυμάμαι ποιος εισαι,μιλάς για καλοκαίρι 23',αλλά απ ότι κατάλαβα, πέρασες όμορφα και σ αρέσε η ολη εμπειρία μαζί μου,αρα σίγουρα θα πέρασα κι εγώ το ίδιο (επιλέγω εξάλλου, δεν ανέχομαι!)
Θα χαρώ να βρεθούμε ξανά και να δω πιο αγόρι είσαι!
Να περνάς όμορφα!