123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Τι να σου πω; Δεν της ζήτησα προσωπικά στοιχεία πριν την πηδήξωΗ Αλεξία είναι και αυτή Ελληνίδα;
Τελευταία τροποποίηση:
Τι να σου πω; Δεν της ζήτησα προσωπικά στοιχεία πριν την πηδήξωΗ Αλεξία είναι και αυτή Ελληνίδα;
Yanine Έχεις κάποιος φίλος άποψη ? Μίλησα μέσο Viber μου είπε για αγορά κάποιας προπληρωμενης κάρτας για ασφάλεια για να κλείσω ραντεβού δεν το προχωρήσα γιατί μάλλον απάτη ? Τις είπα για μετρητά κατά την συνάντηση δεν πείρα απάντηση .... Μου είπε ότι δουλεύει έτσι για λόγους ασφαλείας δεν το συνέχισα
Δεν ξερω αν υπαρχει νημα για την κλαουντια
Εψαχνα και την βρηκα κατα τυχη στο ιντερνετ.
καλη περιπτωση. ειναι λιγο γεματουλα. ωραιο σχετικα προσωπο, χαμογελαστη, με φυσικες μεγαλες βυζαρες ελαφρως πεσμενες. πρεπει να ειναι καπου 42-44 χρονων. καλο σοσιαλ. καλη πιπα. καλο σεξ κυριως στα 4 που εχει μεγαλη κωλαρα..με προκαλουσε για πιο σκληρο. με εσπρωχνε να μπω πιο βαθεια..
δεν δινει κωλο. τελειωμα στο στομα. 80 ευρω.
λογο των παραπανω κιλων και ηλικιας αν ηταν στα 60-70 θα μπορουσε να γινει και στανταρακι
μου ειπε οτι εχει και φιλη για duo
Με την συγκεκριμένη δεν παίζει κλειστός κύκλος ,μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν .Όταν θα κάνεις την 1η συνάντηση και δεν είσαι κανένας μαλάκας τότε αμέσως κλείνεις και 2ο ραντεβού . Το θέμα λοιπόν είναι να κλείσεις το 1ο ραντεβού . Κλειστός κύκλος με κανονισμένα ραντεβου 3μήνου + δεν παίζει .Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Γενικά έχω χαθεί λίγο εδώ μέσα γιατί και καλή περίπτωση να βρεις, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα. Εχουν όπως είπες τον κύκλο τους είτε από εδώ είτε γενικά.
Και οι τρεις αγγελίες είναι από γραφείο κατά πάσα πιθανότητα ψεύτικες φωτό δεν θα έρθουν τα κορίτσια που βλέπεις στις φωτό . Αλλά ότι υπάρχει .τιμές από 80 έως 100 ευρώ.καμια φορά μπορείς να πετύχεις καμιά καλή.τζοκερ παίζεις και ότι κατσειΈχουμε άποψη για τα παρακάτω;
![]()
6994034147-ΔΏΣΕ ΜΟΥ ΜΌΝΟ ΜΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΊΞΩ ΌΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΉ ΕΠΙΛΟΓΉ..!!!
Φωτογραφίες μου είναι 100% αληθινές και μπορώ να σου χαρίσω μια αξέχαστη εμπειρία στο κρεβάτι Με σπάνια ομορφιά και σώμα που θα σε τρελάνει Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το στήθος μου είναι τριάρι και διαθέτω λεπτό σώμα σε συνδυασμό με καμπύλες και πεταχτό κώλο, έχω πρόσωπο κουκλί...kanesex.com
![]()
Πραγματικές φωτογραφίες 100% Αληθινές
Γειά σας με λένε Κωνσταντίνα.Είμαι γλυκούλα και τσαχπίνα-Ότι κάνω το νιώθω Μου αρέσει και θα το δεις Μια φωτεινή, μικροκαμωμένη και πολύ όμορφη Μελαχρινή προικισμένη με μια ειδική σεξουαλική γοητεία και πολυτελές σώμα, θέλει να παίζει με έναν αξιοπρεπή και ευγενικό άντρα! Ξέρω τι χρειάζεται ένας...kanesex.com
![]()
ΔΑΝΑΗ full πρόγραμμα!! Εμπειρη και πολύ καυτή ήρθα για να σας τρελάνω!!
ΔΑΝΑΗ μόνο για σένα, σέξι γυναικάρα που δεν λέω όχι σε τίποτα. 6942232593 Όσοι θέλουν να ικανοποιήσουν όμορφα τις επιθυμίες τους θα βρουν την τέλεια γυναίκα στο πρόσωπό μου, θα το δεις. Μια συνάντηση ευεξίας και χαλάρωσης σε περιμένει με γλυκό σεξ και πολλές εκπλήξεις. Μια τοπ γυναίκα είναι εδώ...kanesex.com
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο..
Μιλάω chat με αυτη κ ψήνω ραντεβού από εβδομάδα..
Ξέρει κανείς τίποτα από υπηρεσίες ?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Γενικά έχω χαθεί λίγο εδώ μέσα γιατί και καλή περίπτωση να βρεις, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα. Εχουν όπως είπες τον κύκλο τους είτε από εδώ είτε γενικά.
Το σημαντικότερο είναι αυτό που είπες φίλε μου... Να κάνεις το πρώτο ραντεβού και να μην εισαι μαλακας... Πιστεύω ισχύει για όλες τις κοπέλες... Πάρα πολύ σωστά το έθεσες!!!Με την συγκεκριμένη δεν παίζει κλειστός κύκλος ,μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν .Όταν θα κάνεις την 1η συνάντηση και δεν είσαι κανένας μαλάκας τότε αμέσως κλείνεις και 2ο ραντεβού . Το θέμα λοιπόν είναι να κλείσεις το 1ο ραντεβού . Κλειστός κύκλος με κανονισμένα ραντεβου 3μήνου + δεν παίζει .
όντως αυτή είναι? γιατί την έχω σταμπάρει, αλλά όταν μια αγγελία δεν έχει viber γενικά το αποφεύγω...Ελληνίδα 35χρονη μιλφάρα Κλαούντια!!
εγω εδω την βρηκα
Αξίζει φίλε η δοκιμή δεν θα χάσεις . ωραίο σώμα .καλό γαμησι.. έχει και φίλες λέει εγώ αυτή που βλέπεις στα βίντεο πήραΞέρει κάτι κάποιος συναγωνιστής για αυτήν εδώ:
Anaannula
Ζήτησε 130 με πρωκτικό και 100 χωρίς.
Έχουμε τηλέφωνο;Αξίζει φίλε η δοκιμή δεν θα χάσεις . ωραίο σώμα .καλό γαμησι.. έχει και φίλες λέει εγώ αυτή που βλέπεις στα βίντεο πήρα
Έχει κάποιος κανένα νέο;Καλησπέρα αλανια…. Γνωρίζει κανείς τι απέγινε η Αλεξια που ήταν στον μαγο;; Μήπως έγινε ανεξαρτητη;;
Έχει κάποιος κανένα νέο;
όντως αυτή είναι? γιατί την έχω σταμπάρει, αλλά όταν μια αγγελία δεν έχει viber γενικά το αποφεύγω...
Καλά να περάσεις...Καλημέρα σε όλους.εχω κλείσει με την ashley bulgari και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάει μαζί της το τελευταίο διάστημα.