Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.082
Πόντοι
3.506
Περσα κρυσταλ πολύ απλή κοπέλα όμορφο κορμί φυσικό καλό πρώτο και δεύτερο μέρος γκαβλε και πολύ καθαρή....golden παλιό aqua πήγα μεγάλο ροστερ καινούργιες που δεν θυμάμαι ονόματα και εκεί ναταλια κλπ οι παλιές δηλαδή είχε μια πιτσιρικά πολύ δυνατή με το ζόρι 20 που με αυτήν και πέρασα αλλά θέλει πολύ ψήσιμο ακόμα να χει εκεί βδομάδα και αν....εβελινα ελινα κάπως έτσι το όνομα....βάνα πέρασμα με Λυδία καθαρή χαβαλέ πολύ καλή περιποίηση και καλό δεύτερο μέρος πρόστυχο γενικά πολύ ωραίο κορμί και κωλο.....
Όνομα στο Κρίσταλ δεν είπες

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
23.431
Πόντοι
8.296

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
You φάουλ, πέρασα νόμιζα
Είσαι μεγάλος φελος τελικά κάθομαι ενημερώνω ενώ όλοι εδώ πέρα πλην εξαιρέσεων είναι η ειρωνικοι η αν ζητήσεις κάτι το κρατάνε για παρτυ τους λες και τις έχουνε γκόμενές μόνο να κρίνετε και να ειρωνευεστε εδώ μεσα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.082
Πόντοι
3.506
Είσαι μεγάλος φελος τελικά κάθομαι ενημερώνω ενώ όλοι εδώ πέρα πλην εξαιρέσεων είναι η ειρωνικοι η αν ζητήσεις κάτι το κρατάνε για παρτυ τους λες και τις έχουνε γκόμενές μόνο να κρίνετε και να ειρωνευεστε εδώ μεσα
Είσαι παπάρας γιατί βλέπεις ότι έχω κάνει λάθος , στον δρόμο περπατούσα και το διάβασα έτσι και χαρακτηρίζεις και γράφεις μαλακίες.

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
443
Πόντοι
21
Είσαι παπάρας γιατί βλέπεις ότι έχω κάνει λάθος , στον δρόμο περπατούσα και το διάβασα έτσι και χαρακτηρίζεις και γράφεις μαλακίες.
Εσύ μιλάς βρε μλκ πρώτον για να σαι στο δρόμο και να μπαίνεις να διαβάζεις φαντάσου τι εργακιας είσαι δεύτερον γενικά είσαι ειρωνικο παιδάκι δεν αρέσει σε κανέναν ο τρόπος σου μπαίνεις να ειρωνεύετεις και να πριζεις αρχιδια τσπ καλή καρδια

• Like
Αντιδράσεις: tefras

Xristos1982

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
60
Πόντοι
0

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
υπαρχει κανας συντεκνος να ξηγηθει για προσβαση σε Μαριαννα?ας στειλει pm

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.848
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα καινούργιο μέλος εδώ. Εχω πάει μερικές φορές στην Βάνα και θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλο υπάρχει εδώ στα δυτικά. Ευχαριστω όποιον ασχοληθεί.
Δούναι και λαβείν είναι το φόρουμ.Γράψε μας με ποιες έχεις περάσει στη Βάνα,με μια σύντομη περιγραφή για την εμφάνιση τους και πώς είναι στις υπηρεσίες τους,και μετά θα σε βοηθήσουμε και εμείς

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.285
Πόντοι
3.506
Πολλα ζητας εσυ πονηρε
Δούναι και λαβείν είναι το φόρουμ.Γράψε μας με ποιες έχεις περάσει στη Βάνα,με μια σύντομη περιγραφή για την εμφάνιση τους και πώς είναι στις υπηρεσίες τους,και μετά θα σε βοηθήσουμε και εμείς

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.848
Πόντοι
3.846

billys24

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
80
Like
1.164
Πόντοι
2.460
Καλησπέρα. Επίσκεψη στην KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Θα συμφωνήσω με το φίλο που έγραψε πιο πίσω ότι είναι για soft καταστάσεις.
Όταν έφτασα κ την αντίκρυσμα δεν με είπε κ πολλά άλλα γυμνή είναι ωραίο καυλάκι με φτιαχτό βυζι, ευαίσθητο στις ρωγες αλλά αφήνει χούφτωμα.
Προηγήθηκε ένα μασαζακι, πολυ απαλό με λάδι.
Γύρισα κ άρχισε να επεξεργαζεται το πουτσο μου κ έφερε την άνοδο.
Πιπα έπαιρνε μόνο το κεφάλι, αργά κ αισθησιακά με ωραίο ρυθμο,ενω εγώ χαιδευα το κορμί της.
Σεξ κλασσικά σε 3 στάσεις με καλή συμμετοχή και το τέλος ήρθε στις βυζαρες της.
Έκανα μπανάκι, είπαμε 2 κουβέντες κ την αποχαιρέτησα.
70€ το κοστος
Θα ξαναπροτιμηθει στο μέλλον γιατί με ενθουσίασε το κορμάκι της.

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Επίσκεψη στην KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Θα συμφωνήσω με το φίλο που έγραψε πιο πίσω ότι είναι για soft καταστάσεις.
Όταν έφτασα κ την αντίκρυσμα δεν με είπε κ πολλά άλλα γυμνή είναι ωραίο καυλάκι με φτιαχτό βυζι, ευαίσθητο στις ρωγες αλλά αφήνει χούφτωμα.
Προηγήθηκε ένα μασαζακι, πολυ απαλό με λάδι.
Γύρισα κ άρχισε να επεξεργαζεται το πουτσο μου κ έφερε την άνοδο.
Πιπα έπαιρνε μόνο το κεφάλι, αργά κ αισθησιακά με ωραίο ρυθμο,ενω εγώ χαιδευα το κορμί της.
Σεξ κλασσικά σε 3 στάσεις με καλή συμμετοχή και το τέλος ήρθε στις βυζαρες της.
Έκανα μπανάκι, είπαμε 2 κουβέντες κ την αποχαιρέτησα.
70€ το κοστος
Θα ξαναπροτιμηθει στο μέλλον γιατί με ενθουσίασε το κορμάκι της.
Σε δικό της χώρο ή σε ξενοδοχείο;;

Jubitana 39

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
165
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο elegance προχθές μιας και οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο.... στο για εμένα καλύτερο μαγαζί της Θεσσαλονίκης από άποψη μασάζ καθαριότητα και παροχές... προτιμήθηκε για πολλοστή φορά ξανά η Ντάρια μιας και επέστρεψε στην πόλη μας ξανά....η κοπέλα κορμάρα απίστευτο στήθος και το κυριότερο βλέμμα που στον σηκώνει μόνο μου σε κοιτάει....η πίπα καταπληκτική το γουστάρει όταν το γλύφει.... Ντάρια να είσαι καλά κούκλα μου θα τα ξαναπούμε σύντομα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom