Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (24 μέλη και 199 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Άριελ ή Λουίζα λογικά άν και την Άριελ δε θα την έλεγα χαμηλοκώλα... απλά έχει έναν αέρα στο σαλόνι που προδιαθέτει για φόλα που λέει ο παίκτης.
Χαμηλοκώλα είναι, ομορφη για εμενα ομως ,την είχα πάρει πριν μήνες και την έδιωξα, δεν έκανε τίποτα, Άριελ ναι.

Πέρασα και με Αννίτα, εγγύηση το κορίτσι.
Σήμερα διάλεξα γνωστές αξιόλογες κοπέλες και δεν το μετάνιωσα, με "ξεκουρασαν" και μένει να δούμε την νίκη του Ολυμπιακού με καμία pizza παρέα.

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.125
Πόντοι
446
Χαμηλοκώλα είναι, ομορφη για εμενα ομως ,την είχα πάρει πριν μήνες και την έδιωξα, δεν έκανε τίποτα, Άριελ ναι.

Πέρασα και με Αννίτα, εγγύηση το κορίτσι.
Σήμερα διάλεξα γνωστές αξιόλογες κοπέλες και δεν το μετάνιωσα, με "ξεκουρασαν" και μένει να δούμε την νίκη του Ολυμπιακού με καμία pizza παρέα.
Μια ερώτηση φίλε γαυρε Ανιτα Φ86Β?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.167
Πόντοι
35.948
Μια ερώτηση φίλε γαυρε Ανιτα Φ86Β?
Η γνωστή λεπτή Αλβανίδα είναι που δουλεύει Φ86β συνήθως 3η, αλλά πολλές φορές κ 2η βάρδια. Είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε μέχρι το φθινόπωρο Φωκαίας 7 και παλαιότερα Φ27β και Μεταξουργείο (Κολωνού 15,32β και στα 11άρια)

Τελευταία τροποποίηση:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.109
Πόντοι
1.056
Μετά παρουσιάσεως της τσα2, βγαίνει πρώτη η Χριστίνα:

"εια σας, τι κάνετε; Καλά είσαστε; Ποιος θα περάσει μαζί μου; Πάμε να περάσουμε όμορφα;"

Το "εια" δεν είναι ορθογραφικό, είναι η προφορά της.. Όλο αυτό το είπε με ένα τρόπο αργό, χαλαρό, σε στυλ αποτυχημένο προκλητικό :tits2: δεν ξέρω τι φάση πραγματικά, αλλά μου φάνηκε ταυτόχρονα αστείο, και θλιβερό.. :sad2: Πάντως όσοι δε την ξέρουν, αξίζει να ανέβουν μόνο και μόνο για να δουν αυτό :grin:
Εκτός αν πάει ο Brad Pitt των μπουρδέλων και το βγάλει σε βίντεο χαχαχα (κάντε τον ταγκ)
Αντιγραφει το πατσαβουρι την Κορινα:vomit:κλεβει καμια φορα βαζοντας χερι στον πλαστη οταν :knockinb:αλλα ειναι μια απο τις καλες επιλογες την 1η βαρδια στα 3Φ:springsmile:,εδω που φτασαμε:undecided:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Αντιγραφει το πατσαβουρι την Κορινα:vomit:κλεβει καμια φορα βαζοντας χερι στον πλαστη οταν :knockinb:αλλα ειναι μια απο τις καλες επιλογες την 1η βαρδια στα 3Φ:springsmile:,εδω που φτασαμε:undecided:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Εγώ και μόνο που (2 φορές που την πέτυχα) φάνηκε να χάνει λάδια, δε θα έμπαινα ποτέ χαχα

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.351
Πόντοι
3.246
Δυοτρία τώρα λάιβ για τους εραστές της νυχτερινής βάρδιας.

Φ71 πάνω ένας ψιλοχαμούλης καθώς έπιασε πόστο η τσατσά jabba Hutt γνωστή μεταξύ άλλων κι απ' το φ56 πέρσι με τις ωραίες κολομπιάνες που μπουκάριζε στην ψύχρα σε δωμάτια άμα περνούσε το 10λεπτο τσακωνόταν έδιωχνε νορμαλ πελάτες κλπ. Απόψε χαριεντιζοταν με κάτι πάκια αλλά δεν το εκτίμησαν. Από τη φασαρία και τις φωνές της ξέχασα και ποιά δούλευε!

Κάτω όταν πέρασα ήταν η Βιολέτα,η Άντζυ και η Άννα με τα ξανθά βαμμένα μαλλιά.

Φ84Β στον όροφο ήταν η ξανθιά Αλεξάνδρα με τα τατουάζ από φωκ25α για όσους την ψάχνουν. Βάρδια 8 βράδυ με 4 πρωί.

Φ59 όροφος η Έμμα μελαμψή λατίνα,η Άριελ και η Λουίζα πιο μπαμπάτσικη απ' τις άλλες.

Φ74 αριστερά τρείς νεαρές κολομβιάνες έξτρα χαβαλετζούδες κάνουν και παρτούζα, η μία είναι μαύρη σοκολάτα ψηλή με λίγα πιασίματα,η άλλη μια Σοφία που χαιρετάει στα αγγλικά μπαμπάτσικη με κωλάρα ατέλειες μεν αλλά πολύ καβλόφατσα δε με ολόγλυκο χαμόγελο. Η τρίτη μοιάζει κάπως μεγαλύτερη γύρω στα 35+ λεπτή μυώδης με τατουάζ κοιλιά σιλικόνη βυζί και εντελώς αχλαδωτό κώλο, η Σανέλ.

Φ66Δ η Έμμι Τζαμάϊκα

Φ66α η Μαριάννα με την κουβανή υπηρεσία.

Φωκ7 υπόγειο δύο νεαρά κολομβάκια μέτριας εμφάνισης κι εδώ απόρησα. Το ένα παίζει να είναι το κοντύτερο πετίτ πού χω δεί φυλής ,νομίζω Σοφία κάνουν και παρτούζα... ψιλοακραίο.

7ισ ανοιχτό μάλλον Ντιόνα

13ισ επίσης.πιθανόν με Αλίσια την έτερη ξανθιά ρωσόφωνη από το 25α.

Αυτά παίδες.

FAT BASTARD

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
1.085
Πόντοι
201
Επίσκεψη σε Σάρα στο Φωκαιας 25 απόγευμα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Καλό κορμί, στενό μουνι και πολλά βρισίδια που ανταλλάξαμε πάνω στο γαμησι. Πιπα αδιάφορη, αν και έχει τσιμπουκοχειλα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.145
Πόντοι
1.056

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.145
Πόντοι
1.056
Φιλε @Lorenis η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολεισαι με τετοιες μαλακιες..

Μαθε να φροντιζεις και να αγαπας τον εαυτο σου γιατι τα παντα προερχονται απο αυτον..

Ο εαυτος σου ειναι το μονο που εχεις!

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
380
Πόντοι
21
Έχετε να προτείνετε καπια για καλή με πολύ σάλιο πιπα;

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.277
Πόντοι
4.115

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Υποκειμενική η άποψη σου για ομορφιά… δεν θα το έλεγα! 40 κιλά αστερίας είναι στα επι του έργου! Δεν υπάρχει μέτρα συγκρίσεις με τις άλλες κοπέλες που λες!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Φ74 αριστερά τρείς νεαρές κολομβιάνες έξτρα χαβαλετζούδες κάνουν και παρτούζα, η μία είναι μαύρη σοκολάτα ψηλή με λίγα πιασίματα
Παίζει να ξέρεις ή να μάθουμε ώρες/βάρδια για τη μαύρη σοκολάτα;; Ή όνομα, για να δω κριτικές

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.385
Πόντοι
4.460
Πρωινη στοχευμενη καταθεση στη Μυρσινη στο Αγκυρας 9.Σαπια τελειως αλλα το ειχα αναγκη το καλτ σκηνικο.Σωμα χαλια αλλα προθυμη να σε ικανοποιησει ακομα και αν της ειχες κανει το μουνι καλτσα οπως εγω σημερα το πρωι.Παιζει και να ημουν ο πρωτος της πελατης.Πιπουλα αδιαφορη αλλα χωρις χερι.Γυαλισε και τα διδυμα απο κατω.Σεξακι σε δυο στασεις σαν τα σκυλια και ιεραποστολικο και τελειωμα με μαλακια απο τα χερακια της γιατι αλλο δεν με αντεχε το πραμα της.Γερασμενο μεν αλλα με καλη αισθηση.Φιλια δεν δινει,τελειωτικο στο στομα δεν κανει σε αντιθεση με το τι ανακοινωνετσι απο την τσατσα γλειφομουνια επισης γιοκ (αλλα ετσι οπως ειναι ρημαγμενο το μουνι της...) οπως και δαχτυλιασμα.Τελειωμα εφαγε στη μαπα,βυζια,πατσοκοιλι με μαλακια απο τα χερακια της οπως ανεφερα στη σταση του λωτου.Μου θυμισε μια παλια συναδελφο κρητικια που μου φωναζε "...ευκερωσε μου τα επαε στο μπετι κριγηε μου..." καποτε στο πγνη στη Κρητη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom