xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.998
- Πόντοι
- 3.556
Καλημερα κουμπαρούλα μου ένα όμορφο πρωινό να εχεις αλλά και μια υπέροχη μέρα ...

Λάμπεις!!!...καλημερούδια!
Αχ με τόσο κρύο επιβάλλεται το τριο
![]()
Αχ το πρόστυχο το ασανσέρ!!!...καλημερούδια!
![]()
...αχ,ευσεβή πόθο εκφράζω ..Λάμπεις!!!
Αν όντως γίνει τρίο ελπίζω να μας χαρίσεις ένα στιγμιότυπο.
Τις καλημέρες μου!!!
Καλημέρα ψυχή μου!Καλημερα κουμπαρούλα μου ένα όμορφο πρωινό να εχεις αλλά και μια υπέροχη μέρα ...![]()
Θα κρυώνουν τα πουλάκια τώρα..θέλουν ζέσταμα ,αχ!Καλά ρε εσείς εκεί στην Αθήνα. Εκφράζει μια τέτοια γυναίκα επιθυμία για τρίο και δεν υπάρχουν ήδη 2-3 να την ικανοποιήσουν; Δεν ντρέπεστε λίγο;
Μας ομορφαίνεις τη μέρα...καλημερούδια!
![]()
Ευχαριστώ & ανταποδίδω αγαπημένε!!Μπούτι, λεοπάρδαλη και το αρκουδάκι..........προμηνύεται καυτή η μέρα σου προβλέπω. Καλή σεξουλιάρα μέρα όμορφη μου κυρία.![]()
Χαίρομαι πολύ!Καλημέρα ματάκια!Μας ομορφαίνεις τη μέρα
καλημέρα
Μας ζεστανες πάλι....καλημερούδια!
![]()
Μπούτι, λεοπάρδαλη και το αρκουδάκι..........προμηνύεται καυτή η μέρα σου προβλέπω.![]()
Πωπω ομορφιές που διαβάζω!!Αυτό το στιχάκι: Μπούτι, λεοπάρδαλη και το αρκουδάκι... δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Κάτι πρέπει να χτίσουμε πάνω σ' αυτό.
AmbadeenOff said:
Compose a love poem from a young lad to a beautiful lady in Greek, starting with the words μπούτι, λεοπάρδαλη και άσπρο αρκουδάκι. Each line should have fifteen syllables and the stanza should rhyme a b a b.
ChatGPT said:
Mπούτι, λεοπάρδαλη και άσπρο αρκουδάκι,
σαν ήλιος λάμπεις μέσα στου χρόνου τη σκιά,
μάτια που μοιάζουν με βαθύ γαλάζιο υφάδι,
και κάθε βλέμμα σου με καίει σαν φωτιά.
Σοφία χτίστηκε στα χείλη τα ζεστά σου,
φωνή που σέρνεται σαν άνεμος γλυκός,
σαν το παλιό κρασί το άγγιγμά κοντά σου,
μεθώ και χάνομαι στον κόσμο σου κρυφός.
Τα χρόνια πάνω σου χαράζουνε σημάδι,
μα σαν το μάρμαρο σε κάνουν πιο γλυκιά,
φωτίζεις μέσα μου χαμένο μονοπάτι,
κι εγώ λατρεύω σε με πάθος και καρδιά.
Φωτιά μας βάζεις μέσα στο καταχείμωνο...καλημερούδια!
![]()
Ναι αλλά η φορμα δεν εκπέμπει απλότητα...εκπέμπει μια βαριεστημαρα,έναν ωχαδερφισμό,έναν σταρχιδισμο....γενικά δεν είμαι της υπερβολής..Μ αρέσει τ απλό ντύσιμο και λίγο σέξι.. πιστεύω μια γυναίκα που έχει ένα προσωπικό στυλ και το τηρεί, πάντα θα είναι κομψή!
Σ ευχαριστώ πολύ για την φιλοφρόνηση![]()
Ε ναι μωρε ,δεν πάει σε τέτοια ραντεβού ...εγώ πχ αν κι όχι της υπερβολής ,πάντα θα είμαι ντυμένη κομψά, σέξιΝαι αλλά η φορμα δεν εκπέμπει απλότητα...εκπέμπει μια βαριεστημαρα,έναν ωχαδερφισμό,έναν σταρχιδισμο.
Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες πολλες σαν κι εσένα έξω γιατί συνήθως πονάνε τα μάτια μου όταν γυρίζω σπίτι....Ε ναι ,δεν πάει σε τέτοια ραντεβού μωρε...εγώ πχ αν κι όχι της υπερβολής ,πάντα θα είμαι ντυμένη κομψά, σέξι,
& μοσχομυριστή!
Πανσέληνο έχουμε...Καληνύχτα στ αγόρια με όνειρα πονηρά..
![]()
ολόγιομο φεγγάριΠανσέληνο έχουμε...