Δεν τα λες τόσο σωστά, το βίντεο με δικηγόρο οικογένειας το εξηγεί με νομικους όρους...
#2.749 . Ομως με αυτό το καθεστώς δίσκολο να γίνει κάτι.
Με άλλη συνθεση της βουλής; δύκολο. Δηλαδή, εσυ τους βλέπεις πόσο καλά οργάνωσαν την συνγκάλυψη, πόσο σιγουρος είσαι οτι στις εκλογές δεν γινεται νοθεία;
τύπε εγώ αυτά ξέρω... την παραπομπή τους σε κανονικό δικαστήριο μόνο η βουλή μπορεί να τη διατάξει, και για τα υπόλοιπα αρκεί να διαβάσεις το άρθρο 86 του συντάγματος , θα σου λυθεί κάθε απορία
επειδή γίνεται λόγος για "παραβάσεις καθηκόντων", καλό είναι να σημειωθεί ότι το να υποστηρίζει κανείς παράβαση καθηκόντων για τον τριαντόπουλο ας πούμε, που όπως φαίνεται διέταξε το μπάζωμα, σημαίνει ότι βγάζει από το κάδρο των ευθυνών τον μητσοτάκη -γιατί αν παρέβη καθήκοντα ο υφυπουργός, ο άμεσα ιστάμενός του αθωώνεται
αλλά ακριβώς επειδή ο τριαντόπουλος ανέβηκε στα Τέμπη ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και όχι ως ιδιώτης, και διέταξε ό,τι διέταξε, εντάσσει τη δράση του εντός της ευθύνης υπουργών και συνεπώς του άρθρου 86.
προκειμένου να παραμείνει δηλαδή στο κάδρο των ευθυνών ο πθ, πρέπει να ακολουθηθεί η πεπατημένη του άρθρου 86 -πράγμα το οποίο δεν προαναγγέλλει τίποτα το αίσιο για την απόδοση δικαιοσύνης.
τώρα, η πρόταση για σύσταση προανακριτικής που ανακοίνωσε ο ανδρουλάκης χτες έρχεται πριν το πόρισμα του ΕΜΠ στο οποίο "καίγεται" ο Καραμανλής, πράγμα που δημιουργεί εύλογα υποψίες
-------
με βάση τα παραπάνω δεδομένα σκέψου αν το καθεστώς είναι σε θέση να φέρει την απαιτούμενη κάθαρση από τη μαφία του Μητσοτάκη όπως ζητάει η κοινωνία και όπως συμφέρει το ίδιο αυτό καθεστώς για να αποτραπούν τα χειρότερα,
και πες μου αν δεν βλέπεις στο βάθος την αναγκαιότητα ενεργοποίησης της ακροτελεύτιας διάταξης του συντάγματος,
που τρέμουν οι κατσαρίδες.