giorgkouk2
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 187
- Πόντοι
- 0
Είναι μόνιμα ηράκλειο η ΕλένηΚαλησπέρα επίσκεψη στην Ελενη τατοο, ειναι απο τα Τοπ στο είδος,
Τιμήστε την αξιζει και πρεπει να έρχεται..!!οτι καλύτερο..!
Είναι μόνιμα ηράκλειο η ΕλένηΚαλησπέρα επίσκεψη στην Ελενη τατοο, ειναι απο τα Τοπ στο είδος,
Τιμήστε την αξιζει και πρεπει να έρχεται..!!οτι καλύτερο..!
Αν εννοείς την Μονικα, είναι Ρωσίδα…45 με 46 είναι περίπου, σίγουρα όχι παραπάνωΑυτή είναι κοντά στα 50, βουλγάρα?
Αναφερόμουν σε αυτή τη Μαρία που δούλευε ως Μαρινα στο μπουρδέλο στα δειλινά.Αν εννοείς την Μονικα, είναι Ρωσίδα…45 με 46 είναι περίπου, σίγουρα όχι παραπάνω
ε και? ας ρίξει λίγο το τουπέ, ας κόψει λίγο την ξεπέτα και επιτέλους ας κάνει και λίγο δίαιτα και μετά τα ξαναλέμεΑύριο έχουμε άφιξη της Μονικας Ρωσίδας για όποιον ενδιαφέρεται.
Πήρε και αυτής ο κώλος της αέρα και ζητά 80αρια!ε και? ας ρίξει λίγο το τουπέ, ας κόψει λίγο την ξεπέτα και επιτέλους ας κάνει και λίγο δίαιτα και μετά τα ξαναλέμε
Τόσο είναι!Αναφερόμουν σε αυτή τη Μαρία που δούλευε ως Μαρινα στο μπουρδέλο στα δειλινά.
Για τη Μόνικα ξέρω και την έχω τιμήσει στη Αλικαρνασσό αρκετές φορές αλλά οι βιασύνες της τελευταία με ξενέρωσαν. Θα τηλ να δω πως έχουν διαμορφωθεί οι τιμές και ίσως τη φω κ αυτήν
Ακριβώς! Την έβαλε η Ανέτα να δουλεύει με περίοδο να κολλήσουμε και τίποτα!Λιζα 20 χρον. Πρώτη φορά Ηράκλειο 306931344671
ήρθα κ εγώ να κάνω την κριτική μου εδώ!
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και ΟΧΙ
20 δεν είναι, πριν 5-10 χρόνια ίσως, όπως και οι φωτογραφίες της
πίπα κάτω του μετρίου, αλλά το προσπαθεί να πιάσει το μέτριο σπρώχνωντάς της το κεφάλι για λαρυγγοσκόπηση .
στο σεξ δεν λέει τίποτα. με τα αχ και βαχ προσπαθεί, αλλά δεν...!
δεν ξέρει πως να τον πιάσει, δεν ξέρει πως να τον βάλει, δεν ξέρει πως να κουνηθεί
μην πιάνεις βυζιά-κώλο-προσωπο
σώμα φουλ στις πανάδες από την εγκυμοσύνη και η τομή φουλ ορατή
η Αννα πρέπει να την έχει ξεμουνιάσει στην δουλειά
το μόνο θετικό: είναι πολύ στενή! πονούσε πολύ όταν έμπαινε όλος μέσα.
βαθμολογία: 3/10
it's a NO again
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω στο έπακρο !!Λιζα 20 χρον. Πρώτη φορά Ηράκλειο 306931344671
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και ΟΧΙ
πίπα κάτω του μετρίου, αλλά το προσπαθεί να πιάσει το μέτριο σπρώχνωντάς της το κεφάλι για λαρυγγοσκόπηση .
δεν ξέρει πως να τον πιάσει, δεν ξέρει πως να τον βάλει, δεν ξέρει πως να κουνηθεί
it's a NO again
Στη Ροζα παω καθε φορα που ερχετε,πηγα την πρώτη μερα που ηρθε,της κρατούσα και μια σοκολάτα,και αυτη με κέρασε λιγο κρασί,δε μπορώ να πω οτι δεν περασα καλα..!!Έχουμε και λέμε:
Λίζα,λίνα και όλο το συνάφι μακριά. 50αρικο για κούτσουρα.
Μόνικα Ρωσίδα, ανέβασε και άλλο τις τιμές ενώ πριν από λίγα χρόνια, ίδιες υπηρεσίες, σε πιο καλή κατάσταση στη Λία με 40ε...Μαύρο.
Μαρία(αυτή από το προφιλ της λινα) πήρα τηλ 40 σε γνωστό μέρος στη αμμουδάρα αλλά από τι κατάλαβα είναι μία βουλγαρα κοντά στα 50 που δουλευε στο μπουρδελο στα δειλινά με την φθορά του χρόνου.... Τι να πάω να δω?
Ρόζα δεν την πέτυχα στο τηλ να περάσω αλλά μία από τα ίδια.
Επόμενος στόχος Λία...
Α εσύ είσαι που τις πας τις σοκολάτες... χαχαχαΣτη Ροζα παω καθε φορα που ερχετε,πηγα την πρώτη μερα που ηρθε,της κρατούσα και μια σοκολάτα,και αυτη με κέρασε λιγο κρασί,δε μπορώ να πω οτι δεν περασα καλα..!!
Βλέπεις.. λοιπόν γιατί μας φέρονται οι ξεκολιαρες έτσι κ καλά μας κάνουν.... χαχαχαΤι σοκολάτες και μαλακίες διαβάζω?
Ρε Αγαπουληδες ξεκολατε ..πουτανες είναι... όχι γκόμενα που βγάλαμε στη καφετέρια...έχω πάει να γαμησω τη Ρόζα κ μου λέει στα ίσια ήρθε ο άλλος ο γροθος κ μου βαστούσε σοκολάτα...μας κοροϊδεύουν κ από πάνω... ποιες ρε αυτές που άρπαξε 30 ψωλες τη μέρα!!!Ναι ρε ξεκολλατε, να τις χύνετε όχι να τις παχύνετε.
Άσχετο στη μουναρα από τη Βενεζουέλα με το τατού στον κώλο είχα πάει ολοσουροτος κ κρατούσα από του Σαβοιδακη μια πάστα για κάποιο λόγο κ την έτρωγα στο δωμάτιο θυμάμαι ξεπροβάλλε το κεφάλι στο άκυρο από το άλλο δωμάτιο μια άλλη λατίνα κ με κοιτούσε, παράνοια
Σωστά τα λες αλλά το θέμα είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι η συγκεκριμένη όλες φολες φέρνει συν ότι δεν έχεις δυνατότητα για μπάνιο πριν και μετά αλλά ούτε η κοπέλα έρχεται έχοντας κάνει ντουζ. Επίσης είναι επικίνδυνο το σημείοΛιζα 20 χρον. Πρώτη φορά Ηράκλειο 306931344671
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και ΟΧΙ
it's a NO again