Μαλακα αυτιστικός είσαι;Ευτυχώς ξεχειλίζει η δημοκρατία μέσα σε κάποιους ευαισθητούληδες εδώ μέσα.
Ειλικρινά σε ρωτάω.
Ο ένας είναι στην βουλή και πληρώνεται 10000€ τον μήνα απ τον λαό και ο άλλος είναι μέλος του μπουντοτκομ
Μαλακα αυτιστικός είσαι;Ευτυχώς ξεχειλίζει η δημοκρατία μέσα σε κάποιους ευαισθητούληδες εδώ μέσα.
τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαλακας...ρε καραγκιοζη μια ηλεκτρομηχανη εχει λαδι εναντι μια βενζινοκινητης εχει το 10% σε ποσοτητα και οχι λαδι αλλα βαλβολινηΤίποτα τέτοιο δεν έγραψα, κάποιοι έγραφαν πως τα ηλεκτροκίνητα τρένα δεν έχουν ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ λιπαντικό-ορυκτελαιο-ευφλεκτο υλικό και απλά δε συμφώνησα με αυτό. Ακόμα και υγρά φρενών, υδραυλικών είναι εύφλεκτα υλικά, άλλο που δε μπορεί να προκλαεσουν τέτοιο χαμό προφανώς.
εμέσως ναιπαιχτη η εκαστοτε κυβερνηση οργανωνει τις πορειεςμαλλον ζεις στην βορειο κορεα ....
Ειπα εγω κατι αλλο;τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαλακας...ρε καραγκιοζη μια ηλεκτρομηχανη εχει λαδι εναντι μια βενζινοκινητης εχει το 10% σε ποσοτητα και οχι λαδι αλλα βαλβολινη
στο ξαναλεω η ποσοτητα ευφλεκτων υγρων ειναι σχεδον ανυπαρκτη σε μια ηλεκτρομηχανη ....η βαλβολινη ειναι πολυ βραδυκαυστη οποτε μην επιμενεις σε αυτο το σεναριοΕιπα εγω κατι αλλο;
Ναι και λοιπον; Για δημοκρατια μιλησες, μετριεται με θεσεις, αξιωματα και μισθους η δημοκρατια;Μαλακα αυτιστικός είσαι;
Ειλικρινά σε ρωτάω.
Ο ένας είναι στην βουλή και πληρώνεται 10000€ τον μήνα απ τον λαό και ο άλλος είναι μέλος του μπουντοτκομ
Εγω δεν εθεσα καν σεναριο, η συζητηση ηταν πως οι ηλεκτρομηχανες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ευφλεκτο υγρο.στο ξαναλεω η ποσοτητα ευφλεκτων υγρων ειναι σχεδον ανυπαρκτη σε μια ηλεκτρομηχανη ....η βαλβολινη ειναι πολυ βραδυκαυστη οποτε μην επιμενεις σε αυτο το σεναριο
xeστηκα gia ton κουλη kai για ola ta kοmmata ..εγω ξερω πως εγινε ena εγκλημα και επειδη ζουμε σε κρατος με νομους υπαρχουν υπευθυνοι.... βλεπω οτι υπαρχει μια συγκαληψη και κυβερνηση αυτη την στιγμη ειναι ο κουλης και η παρεα του σωστα??Εγω δεν εθεσα καν σεναριο, η συζητηση ηταν πως οι ηλεκτρομηχανες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ευφλεκτο υγρο.
Τα σεναρια τα φανταζεστε μονοι σας με μονο επιχειρημα «α, αυτος ψηφιζει νδ, αρα συμφωνει σε ολα, αρα ειναι κομματοσκυλο, αρα ειναι κουλογλυφτης, αρα οτι πει ο κουλης, αρα βριστε τον σα να ειναι ο κουλης, ρωτηστε τον οτι θα ρωτουσατε τον κουλη, μουνοπανο σαν τον κουλη».
Λογικη νηπιου. Απο ανθρωπακια που φυσικα δεν εχουν καμια αποψη και θεση, κανενας δεν ψηφιζει τιποτα, ολες οσιες παρθενες. Κριτικη στα παντα εκ του ασφαλους.
Μονο ο κλοκλο οσο αρρωστος κι αν ειναι, ο μονος που δηλωνεις περηφανος Κουτσουμπας οποτε ειναι ενφανες το προβλημα και τα κομπλεξ του.
Ολοι οι αλλοι κατινες εκ του ασφαλους.
οι πονηροί καθηγητές για να μη φανούν οι κακές επιδώσεις, βαζουν τα παιδιά να διαδηλώνουν. Επιτέλους πρέπει στην Ελλάδα να διαχωρίζονται οι μαθητές σε αυτούς που μπορούν και σε αυτούς που πρέπει να βρούνε το ταλέντο τους στην τεχνική εκπαίδευση
![]()
Τέμπη: Δεν υπήρξε αλλοίωση στα ηχητικά από τη νύχτα της σύγκρουσης - Το πόρισμα του ΕΜΠ
Το πόρισμα αποτελεί τη μία από τις δύο πραγματογνωμοσύνες που έχει αναθέσει το ΕΜΠ σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών - Εκκρεμεί αυτό για την ανάλυση των αιτίων που προκάλεσαν την έκρηξη και την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των τρένωνwww.protothema.gr
Τι εγινε ρε τυποι;; Τελικα δεν ηταν αλλιωμενα τα ηχητικά;;
Σκουπίδι εμένα με έχεις ιγκνορ ρε τελειωμένη πουστρα??? Πήγαινε στα νηματα που σου αρμόζουν και ειναι του επιπέδου σου και μη βρωμιζεις άλλο αυτό το νήμα.Ευτυχώς ξεχειλίζει η δημοκρατία μέσα σε κάποιους ευαισθητούληδες εδώ μέσα.
Κλασσικη απαντηση, χεστηκα για «ολα» τα κομματα. Αρα δεν ψηφιζεις, δε σε απασχολει η πολιτικη, δεν εχεις αποψη για το ποιος κυβερναει αλλα μονο για αναθεμα σε οτι στραβο.xeστηκα gia ton κουλη kai για ola ta kοmmata ..εγω ξερω πως εγινε ena εγκλημα και επειδη ζουμε σε κρατος με νομους υπαρχουν υπευθυνοι.... βλεπω οτι υπαρχει μια συγκαληψη και κυβερνηση αυτη την στιγμη ειναι ο κουλης και η παρεα του σωστα??
τελικα εισαι μαλακας..... ρε ζωων διποδο εξυπναδες δεν θελω το αν ψηφιζω και οταν ψηφιζα εγω εσυ δεν ηξερες να βαλεις παντελονι ...απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα εχει ευθυνη η κυβερνηση???Κλασσικη απαντηση, χεστηκα για «ολα» τα κομματα. Αρα δεν ψηφιζεις, δε σε απασχολει η πολιτικη, δεν εχεις αποψη για το ποιος κυβερναει αλλα μονο για αναθεμα σε οτι στραβο.
Και μαλλον σε ενδιαφερει το «εγκλημα» και οποιος κυβερναει μεχρι τωρα αλλα οχι πως φτασαμε ως εδω και τι θα γινει να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανοτητες να ξενασυμβει κατι τετοιο. Π.χ. Να μην υπαρχουν σταθμαρχες που κανουν παρτυ την ωρα της βαρδιας με πουτανες και ουισκι.
Σε κάλεσμά της η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας σημειώνει:
«Διαχωρισμός σχολείων σε έχοντες και μη, αυτή η διαφοροποίηση είναι ταξική! Δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε τα σχολεία μας!
Όλοι στους δρόμους μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς μας!