Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 7.514
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό ακριβώς !
![]()
Καλα λεω εγω οτι παντρευτηκα τη θαλασσαΒλέπεις δεν νομίζω να έχει ενημερωθεί για τις απαιτήσεις σου!!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Αυτό ακριβώς !
![]()
Καλα λεω εγω οτι παντρευτηκα τη θαλασσαΒλέπεις δεν νομίζω να έχει ενημερωθεί για τις απαιτήσεις σου!!!!
Παραπονιάρη μου !Καλα λεω εγω οτι παντρευτηκα τη θαλασσα.....χωρις θαλασσα δεν νιωθω ελευθερος γαληνιος..
.....το λεει και η Ελενη στο τραγουδι........και μαζι και μονος......

Φίλε αυτές τις δηλώσεις πρόσεχε. "Ελεύθερο πνεύμα". Οταν καταλάβεις τι εννοεί ακριβώς , θα είναι ίσως αργά.....Παραπονιάρη μου !
Εγώ είμαι ελευθερο πνευμα σαν την θαλασσα !
Παω όπου με πάει το κύμα!
![]()
Αυτα της εμαθε ο δασκαλος της. Να εχει τα φτερα της ανοιχτα και να πεταει ελευθερα.....Φίλε αυτές τις δηλώσεις πρόσεχε. "Ελεύθερο πνεύμα". Οταν καταλάβεις τι εννοεί ακριβώς , θα είναι ίσως αργά.....
Δεν διαφωνώ ούτε για το επίπεδο διδασκαλίας σου ούτε για την ποιότητα της μαθήτριας.Αυτα της εμαθε ο δασκαλος της. Να εχει τα φτερα της ανοιχτα και να πεταει ελευθερα.....
Τωρα που το αναφερεις κατι αρχιζω και θυμαμαι.....Ψάχνω να βρω το post της που έλεγε οτι ο καλός γαμπρός πρέπει να πηγαίνει να καθαρίζει και το σπίτι των πεθερικών κλπ
Ψάξε ψάξε,. μετά την εκκλησία ή το δημαρχείο ουδε΄ν λάθος αναγνωρίζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα που το αναφερεις κατι αρχιζω και θυμαμαι.....![]()
......κι εγώ που νομιζα οτι ημουν ο μεγαλος σου έρωτας ....Ας γινει οτι θελει να γινει δε με νοιαζει και εγω ο Nevio ειμαι ελευθερο πνευμα....να και 'γω......![]()
Τι περιμενεις....αντρες γουρουνια.....μονο το σεξ εχουν στο μυαλο τους..........κι εγώ που νομιζα οτι ημουν ο μεγαλος σου έρωτας ....![]()
....και οι γυναικες τον γαμο !Τι περιμενεις....αντρες γουρουνια.....μονο το σεξ εχουν στο μυαλο τους....![]()
Χαχα.....εγω να δεις πεινα....ξεκινησα διατροφη....να φυγουν καποια κιλα....
θα τρωμε μονο φρουταΧαχα.....εγω να δεις πεινα....ξεκινησα διατροφη....να φυγουν καποια κιλα....
Δεν σε έχω για τέτοια!!!!θα τρωμε μονο φρουτα![]()
Που και που απολαμβανω και κανενα γλυκάκι !Δεν σε έχω για τέτοια!!!!

Ησουν... Εισαι.....και θα συνεχιζεις να Εισαι ο μεγαλος μου Ερωτας για παντα...........κι εγώ που νομιζα οτι ημουν ο μεγαλος σου έρωτας ....![]()

Αγαπη μου .......Ησουν... Εισαι.....και θα συνεχιζεις να Εισαι ο μεγαλος μου Ερωτας για παντα.....![]()

Ήσουν είσαι και θα είσαιΑγαπη μου .......![]()

Ενα πορτοκαλι τωρα ειναι οτι πρεπει.....για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχουμε.θα τρωμε μονο φρουτα![]()