batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.438
- Πόντοι
- 1.206
Παθητική Cross για δυνατούς Αντρες!
Αναζητώ Άντρες δυνατούς να περάσουμε όμορφα. Υγεία διακριτικότητα και εχεμύθεια !
Καλή χρονιά με πολλά και καλά γαμήσιαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους ψωλαραδες.
![]()
εγωωωωωΚαλησπέρα , έχετε κάποιο δυνατό κροσακι το οποίο είναι θυληπρεπες που να γουστάρει τη πουτσα να μας πάρει τις καβλες όλες ;;. Τηλ σε pm παρακαλώ . Να έχει δικό της χώρο να είναι εχεμυθη καθαρή και να γουστάρει τις σκληρές και καβλωμενες πουτσες !! Με προφύλαξη πάντα ! Ευχαριστώ !
Και πως σε βρισκουμε καβλα?εγωωωωω
Εδώ γνωρίζει κανείς?
![]()
Για τοπαρους γαμιαδες
Θηλυκιά τραβεστι 44,176,64. Sex dates με κυριαρχα αρσενικα. Ειμαι ευγενική, καλλιεργημένη, τελειωμένη btm με υποτακτική ψυχολογία και διπλα στο γαμιά μου εντελως γυναικα. Στα ραντεβού άμα σου αρέσει έρχομαι με κλουβακι. Δεκτικη σε προτασεις για παρτουζες. Ραντεβού με δωρακι στο χωρο σου ή σε...kanesex.com
Τελικά κανείς?![]()
ΑΨΟΓΟΣ ΚΩΛΟΣ - MILF CROSS 45αρα
Θα βρίσκομαι στην Αθήνα για λίγες μέρες. Είμαι 45, cross/MILF. ΔΕΝ μοιάζω με μοντέλο, αλλά είμαι αυθεντική. Εχω κοιλιες, μπουταρες....ενα πολυ νταρντανικο κοριτσι Ψάχνω μόνο straight άντρες. Καθαριότητα και ΥΓΕΙΑ - ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΔΕΝ απαντώ σε κανέναν που δεν στελνει φώτος ή έχει άδειο...kanesex.com
Καλησπέρα σε όλους,
Για αυτή τη νταρντανα που δε θέλει.και δωράκι αλλά έχει 7 χρόνια αγγελία, ξέρουμε κάτι? Την έχει επισκεφθεί κάποιος??
στειλε μου σε προσωπικο καλε μουΚαι πως σε βρισκουμε καβλα?
Μουτράκι για χύσιμο...
Για στείλε μήνυμα!