Άρα λοιπόν υπαρχουν προυποθέσεις και γαμαει ο κόσμος. Άλλο καπέλο η βαριεμάρα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι αν λένε οι τσιμούχες να πανε π.χ για κρέπα οι άνδρες πρέπει να πάνε. Ο καθένας κάνει οτι του αρέσει μονος του και υπαρχουν και τα κοινά ενδιαφεροντα αναλογα την περίπτωση. Εγώ αυτά τα ξεκόβω.Αυτό που βασιλεύει είναι η βαρεμάρα. Οι περισσότεροι βαριούνται να κάνουν σχέση.
Μία σχέση είναι σα μία κανονική δουλειά με υπερωρίες και οι περισσότεροι απλά βαριούνται.
Θα σε παίρνει τηλέφωνο η άλλη 21:30 λίγο πριν αρχίσει ο ημιτελικός Μπάρτσα-Λιβερπουλ να σου πει να βγείτε με τη Λίτσα και τον Μπάμπη για κρέπα και να σε ζαλίζουν τα αρχίδια για μόδες και ζώδια
Όλα αυτά για να τον βρέξεις 20 λεπτά και αυτό υπό προυποθέσεις (αν δεν έχει περίοδο, πονοκέφαλο, τη μάλωσε το αφεντικό, αρρώστησε το γατί, έχει ψυχολογικά η φίλη της, κλπ)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195K
- Εμφανίσεις 8M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγω άλλα βλέπω στην πραγματική ζωή. Δεν την πεφτεις κι αμύνεσαι. Αυτό κάνεις. Δεν γινεται όλοι να ειναι χορηγοί ή σκατοζεύγαρα σε εμφάνιση. Βλέπω και πετυχημενα ζευγαρια. Άλλο που γραφω την σαβούρα για να γελάμε.Μάλλον δεν το διευκρίνησα
Όποιος ψάχνει γυναίκα...του 3 και κάτω,βρίσκει
Με τριψήφια κιλά...φαλακρές...με κρεατοελιές στη μούρη κλπ.Τέτοιες...δόξα τω θεώ...βρίσκουμε όλοι.Όλοι μπορούμε να γίνουμε...Άλεξ και Νικ1410
Απο 4 και πάνω...παιζει ανταγωνισμός
Κάνε κονέ με παντρεμένη. Θα εχεις την ησυχία σου. Εγώ αυτό κάνω οταν μπορώ.Αυτό που βασιλεύει είναι η βαρεμάρα. Οι περισσότεροι βαριούνται να κάνουν σχέση.
Μία σχέση είναι σα μία κανονική δουλειά με υπερωρίες και οι περισσότεροι απλά βαριούνται.
Θα σε παίρνει τηλέφωνο η άλλη 21:30 λίγο πριν αρχίσει ο ημιτελικός Μπάρτσα-Λιβερπουλ να σου πει να βγείτε με τη Λίτσα και τον Μπάμπη για κρέπα και να σε ζαλίζουν τα αρχίδια για μόδες και ζώδια
Όλα αυτά για να τον βρέξεις 20 λεπτά και αυτό υπό προυποθέσεις (αν δεν έχει περίοδο, πονοκέφαλο, τη μάλωσε το αφεντικό, αρρώστησε το γατί, έχει ψυχολογικά η φίλη της, κλπ)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Τον γλυφομουνιξ , με πόσα προηγούμενα προφίλ του τον έχω πατήσει χάμω ;
Βαδίζει και παραμιλάει , στο σωρό από σκατά που ονομάζει ζωή.
Βαδίζει και παραμιλάει , στο σωρό από σκατά που ονομάζει ζωή.
Τελευταία τροποποίηση:
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Των άλλων . Δική σου έχεις ;Εγω άλλα βλέπω στην πραγματική ζωή.
Ναυάγιο σαν τον γλυφομουνίξ είσαι .......
Έχει περάσει γυναίκα από το ρημάδι χαβούζα που ζει αυτό το σκατό ;;;
Μπορεί ... όταν ζούσαν οι προηγούμενοι ένοικοι ... πριν το 1970 .... που και τότε παλιό ήταν (το ρημάδι).
Ο Δημητράκης τα είχε πει καλά για αυτό το σκουπίδι
που πήγε στο μπλοκ και δίδαξε τους σλάβους εκεί τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Με ζωντοχήρες ναυάγια εννοείς ... και πολύ σου πέφτουν ........Κάνε κονέ με παντρεμένη. Θα εχεις την ησυχία σου. Εγώ αυτό κάνω οταν μπορώ.
Παντρεμένη ..... εκτός αν είναι με πρεζάκια ή φυλακόβιο απορο ...
θα ασχοληθεί με ναυάγιο του βασικού που δεν έχει μαντήλι να κλάψει .....
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Πολύ κλισέ το κάνεις. Καταρχήν ...γιατί πρέπει όλοι να βλέπουν μπάλα .... έχω πάψει να ασχολούμαι δεκαετίες .... Έπειτα γιατί οι παρέες της γκόμενας ... πρέπει να είναι κιτσαρίες και αγράμματοι .... μπορεί να έχουν ενδιαφέροντα πράγματα ......Μία σχέση είναι σα μία κανονική δουλειά με υπερωρίες και οι περισσότεροι απλά βαριούνται.
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.735
- Πόντοι
- 3.296
τι χρωμα ειναι ο φωτισμος σε αυτα τα σπιτια ?Κάνε κονέ με παντρεμένη. Θα εχεις την ησυχία σου. Εγώ αυτό κάνω οταν μπορώ.

Πάλι τρελλάθηκε ο Τέλης Μασκαρπόνε. Δεν αντεχει τους κραδασμούς στην σακατεμένη ψυχή του ο σώγαμπρος προικοθήρας. Ηρωικη στιγμή που λουκετιασε το οδοντιατρείο και δηθεν το είπε για δόλωμα. Από τοτε περιφερεται σαν καθυστερας και το παιζει φιρμα με ξεδιπλωμενο κωλάντερο. Λιγη συμπονοια θέλει. Ανθρωποι βρε. Να είμαστε ανθρωποι. 

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Ειλικρινά .... πες μου ... ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .... σε αυτό τον μαλάκα ......τι χρωμα ειναι ο φωτισμος σε αυτα τα σπιτια ?![]()
Αν κάποια ήταν να έχει ξεπέσει τόσο πολύ , το 2025 , για να καταντήσει εκεί ,
θα είχε αυτοκτονήσει το 1990 ... πέφτοντας σε ασβέστη ... ή απο την ακρόπολη ...
ή θα άρχιζε να πίνει δύο μπουκάλια βότκα την ημέρα το 1998 , για να πεθάνει από κίρρωση φέτος.
Είναι μια λυση για οσους δεν θελουν ευθύνες. Οι παντρεμενες εχουν προγραμμα για να μην αποκαλυφθούν. Θέλει καποια προπόνηση για να μπεις στην ροή αλλά αποκλειεται να σου ζητουν τρελλά ή αβολα πράγματα στο δικό σου πρόγραμμα.τι χρωμα ειναι ο φωτισμος σε αυτα τα σπιτια ?![]()
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Παραληρεί ... και φαντάζεται ότι έχει σχέσεις με παντρεμένες .... με 730€ μισθό καθαρά ... στο παιδικό του δωμάτιο ... φαίνεται όταν τον μάζεψαν από την ερμού ... του δώσαν ... δυνατά χάπια ... μέσα !!!
Αλλά τον κράτησαν μόνο 6-7 μήνες ... και ξαναγύρισε !
Μόνο την ερμού έκοψε.
Τώρα δεν γαμάει μουνάρες από την ερμού !
Γαμάει μουνάρες παντρεμένες !!!!!!
Αλλά τον κράτησαν μόνο 6-7 μήνες ... και ξαναγύρισε !
Μόνο την ερμού έκοψε.
Τώρα δεν γαμάει μουνάρες από την ερμού !
Γαμάει μουνάρες παντρεμένες !!!!!!
Πολύ κλισέ το κάνεις. Καταρχήν ...γιατί πρέπει όλοι να βλέπουν μπάλα .... έχω πάψει να ασχολούμαι δεκαετίες .... Έπειτα γιατί οι παρέες της γκόμενας ... πρέπει να είναι κιτσαρίες και αγράμματοι .... μπορεί να έχουν ενδιαφέροντα πράγματα ......
Οι περισσότερες μετατρέπουν τη σχέση σε φουλ ταιμ δουλειά. Θέλουν τον άλλον να τρέχει για αυτές η/και να είναι stand-by όλη μέρα. Για να μην αναφέρω τα τηλεφωνήματα ΟΛΗ ΜΕΡΑ, που είσαι, τι κάνεις, τι παρήγγειλες, τι ώρα θα έρθεις, γιατί αργείς, κλπ
Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι λίγες. Η γυναίκα η δυτική έχει την τάση να γίνεται στρατηγός στη σχέση.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Αυτα που λες, υπαρκτά, αλλά παραπέμπουν σε μικρές, τελείως αγράμματες, με δουλειά για τον πούτσο ή τελείως ξυσομούνες και περίγυρο υπόκοσμο .......Οι περισσότερες μετατρέπουν τη σχέση σε φουλ ταιμ δουλειά. Θέλουν τον άλλον να τρέχει για αυτές η/και να είναι stand-by όλη μέρα. Για να μην αναφέρω τα τηλεφωνήματα ΟΛΗ ΜΕΡΑ, που είσαι, τι κάνεις, τι ώρα θα έρθεις, γιατί αργείς, κλπ
Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι λίγες. Η γυναίκα η δυτική έχει την τάση να γίνεται στρατηγός στη σχέση. Και κάποιες το δίνουν με το σταγονόμετρο.
Μόνο και μόνο συγκεκριμένες δουλειές που έχω κατά νου και έχω παραδείγματα ανθρώπων με σχέσεις ...
αποκλείουν κάθε επικοινωνία .... ώρες εργασίας σε πολλές περιπτώσεις .... και ακόμη περισσότερες σε κάποιες πιο λίγες.
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.735
- Πόντοι
- 3.296
Είναι μια λυση για οσους δεν θελουν ευθύνες. Οι παντρεμενες εχουν προγραμμα για να μην αποκαλυφθούν. Θέλει καποια προπόνηση για να μπεις στην ροή αλλά αποκλειεται να σου ζητουν τρελλά ή αβολα πράγματα στο δικό σου πρόγραμμα.
χμμμμ ..ασε να το επεξεργαστώ λιγακι....
Λοιπον αν καταλαβα καλα επρόκειτο για πουτανες πεπλοφορος χαμαιλεοντας...Ειλικρινά .... πες μου ... ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .... σε αυτό τον μαλάκα ......
Αν κάποια ήταν να έχει ξεπέσει τόσο πολύ , το 2025 , για να καταντήσει εκεί ,
θα είχε αυτοκτονήσει το 1990 ... πέφτοντας σε ασβέστη ... ή απο την ακρόπολη ...
ή θα άρχιζε να πίνει δύο μπουκάλια βότκα την ημέρα το 1998 , για να πεθάνει από κίρρωση φέτος.

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.935
- Πόντοι
- 6.056
Λάβε υπόψη ... ότι το άτομο , μέχρι που τον μάζεψαν .... δήλωνε ότι καμάκωνε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στην ερμού.Λοιπον αν καταλαβα καλα επρόκειτο για πουτανες πεπλοφορος χαμαιλεοντας...![]()
Τώρα λέει ότι πηδάει παντρεμένες. Στο μεταξύ είναι με το βασικό και μένει στο παιδικό του δωμάτιο .
Με τα χάπια που παίρνει , μπορεί και να τα πιστεύει αυτά.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.088
- Πόντοι
- 16.235
Στο τέλος όμως θα καταλήξει η με το αφεντικό λόγω οικονομικής επιφάνειας η με τον συνάδελφο λόγω κοινών στόχων και αντιλήψεων και πορείας ζωής .Δεν παει ετσι. Θα έρχονται γαμπρούληδες με δώρα κι υποσχεσεις, οταν θέλει κατι σε οποιοδήποτε επιπεδο απλά θα τους το λεει και θα γίνεται. Θα ονειρεύονται γαμήσια ολοι αυτοί αλλα αυτη θα γαμιεται μονο αν γουσταρει. Τους αλλους θα τους εχει για φαπες και ξεπέτες.![]()
Ολα πιθανά.Στο τέλος όμως θα καταλήξει η με το αφεντικό λόγω οικονομικής επιφάνειας η με τον συνάδελφο λόγω κοινών στόχων και αντιλήψεων και πορείας ζωής .