Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Γαμησια πεφτουν και μάλιστα πλειοψηφικά. Η πλειοψηφία ή η μειοψηφία δεν καθορίζεται συθαίρετα απο ένα ποστ. Εγώ μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία και βλεπω τζερτζελο γαμησιών.
Διαφωνώ μαζί σου. Έχεις ελλιπή στοιχεία ή είσαι πιτσιρικάς κοντά στα 25-30 μαξ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.924
Πόντοι
6.056
Για την κριτική στο μπούλη με τα Nike, πιστεύω πως υποννοεί πως δεν την πηδάει καν, οπότε πέφτει στην κατηγορία του κερνάω και δε γαμάω, την οποία και εσύ κατακρίνεις πλειστάκις. Αν γαμάει προφανώς και αλλάζει το πράγμα
Και που μπορεί να ξέρει ο μαλάκας, αν γαμάει ένας άσχετος ή όχι.
Εγώ κατέκρινα άτομα, γνωστά μου. Που ήξερα τι ... κάναν ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ.
Δεν αναφερόμουν ποτέ σε αγνώστους , που έβλεπα απέναντι ... που φυσικά δεν ξέρω τι κάνουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμησια πεφτουν και μάλιστα πλειοψηφικά. Η πλειοψηφία ή η μειοψηφία δεν καθορίζεται συθαίρετα απο ένα ποστ. Εγώ μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία και βλεπω τζερτζελο γαμησιών.
Εσυ δεν μας λες ... αν γαμας ... και τι ...
Θα σε πιστέψουμε ....

Ερμού ... γάμησες καμία ;;;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Εσυ δεν μας λες ... αν γαμας ... και τι ...
Θα σε πιστέψουμε ....

Ερμού ... γάμησες καμία ;;;

Ο Ντοναλντ ακόμα και αν ξεμείνει, έχει τη συγκάτοικο για ξεχαρμάνιασμα. Έχει φτιάξει καλά τα κουμάντα του

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.110
Πόντοι
456
Ο εξαιρετικός αυτός μαλάκας ... δηλώνει ότι προτιμάει τη μαλακία, από το γαμήσι του άλλου που αγόρασε τα αθλητικά. Φαίνεται βέβαια ότι τον παίζει . Αυτός γιατί δεν γαμάει ; Αφού οι περισσότεροι γαμάνε ;

Πέρα από αυτά. Δεν θα ήταν κορυφή στο διαγωνισμό , ένας τέτοιος μαλάκας ;

Για την Ερμού ... γιατί δεν λέει πια τίποτε ;
Στον διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά ήταν και ο Donald και ο Ακροατής ως υποψήφιοι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.924
Πόντοι
6.056
Στον διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά ήταν και ο Donald και ο Ακροατής ως υποψήφιοι
Ναι αλλά απόντες ... δεν έλαμψαν .
Δεν ήταν τόσο διαχρονικοί όπως ο Barock .
Κλασικός μαλάκας.
Και άφαντος που ήταν .... χτύπησε μια 100ρα ψήφους σε Dt .
Σπουδαίος μαλάκας.

Άτι της μαλακίας.
Κέρβερος.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.957
Πόντοι
6.056
Ρε πας καλα; την μια λες δεν γαμάει η πλειοψηφία. Αυθαιρετο συμπερασμα. Τώρα λες ότι γαμιούνται με όσους θέλουν αριθμητικά. Αρα πεφτουν γαμήσια. Μόνος σου το λες.

Νιανια θα σας τα κάνω όλα;

Άμα θέλουν,γαμιούνται και με χίλιους τη μέρα.Δε θέλουν

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Νιανια θα σας τα κάνω όλα;

Άμα θέλουν,γαμιούνται και με χίλιους τη μέρα.Δε θέλουν

Γιατί οι άντρες νομίζεις όλοι θέλουν; Υπάρχει ένα 20-30% που έχει παρατηθεί εντελώς από το παίγνιο. Βαριούνται γενικά. Και όχι άδικα. Που να τρέχω σου λέει τώρα, να καμακώνω για μισή ώρα γαμήσι με μία που μπορεί να μου βγει τρελή και να την φορτωθώ. Καλύτερα γκειμς, μπάλα, μπυρόνια, χόρτα, αυτοκίνητα, τζιμ, κλπ

Και γκόμενες έχει πολλές που βαριούνται

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Ο Τέλης Μασκαρπόνε (αποτυχημένος οδοντιατρος με λουκέτο) δεν μπορεί να χωνέψει οτι ο κοσμος βρισκει και γαμάει. Ακόμα κι αν του πουν ετσι, θα πει οτι δεν ισχύει οπότε γιατί ρωτάει; :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.867
Πόντοι
6.030
Είμαι για μπύρα. Μου ήρθε ειδοποίηση η κατάντια απάντηση που έδωσες. Μόνο εσύ ξερεις για ποιον λόγο σε ενοχλεί η στάση μου αλλιώς δεν θα ασχολιόσουν και θα συζητούσες όπως άλλοι. Τέλος η σύγκριση που κάνεις στο τέλος είναι για καρπαζιές. Απορώ γιατί ΕΣΥ χάνεις τον χρονο σου ρε πολυτάλαντε με εμένα και προβληματίζεσαι.
Προχωρα φιλε και μην δίνεις σημασία!!! Θέλουμε ενημέρωση από καταντια αγαπουληδων!!!
:rockon::rockon::rockon:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.957
Πόντοι
6.056
Προφανώς η μειοψηφία γαμάει πολύ και καλά. Από εκεί αυξάνεται η ποσότητα των γαμησιών.

Η μειοψηφία της μειοψηφίας γαμάει πολύ και καλά

Οι υπόλοιποι απλά έχουν μια σχέση και δεν είναι μπάκουροι.Το ποσο γαμάνε εξαρτάται απο το ποσο καιρό είναι μαζί κλπ.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Διαφωνώ μαζί σου. Έχεις ελλιπή στοιχεία ή είσαι πιτσιρικάς κοντά στα 25-30 μαξ
Αδύνατον. Είμαι 48 και μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία. Βρισκω να γαμήσω. Το θέμα είναι να μην βαριεσαι ουτε να λες βρήκα αυτή και θα κατσω οπως και να έχει και να με ψηνει, σαν ηλιθιος. Να βρισκεις καλές, θετικές. Ο σαμπ ζερο θέλει να μην κουνιεται και να ερχονται οι αλλες. Θελει μια τελεια. Τέλεια δεν υπάρχει.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Η μειοψηφία της μειοψηφίας γαμάει πολύ και καλά

Οι υπόλοιποι απλά έχουν μια σχέση και δεν είναι μπάκουροι.Το ποσο γαμάνε εξαρτάται απο το ποσο καιρό είναι μαζί κλπ.

Σαμπ το ίδιο γίνεται και στη Φύση. Σε ένα κοπάδι με 200 θηλαστικά (100 αρσενικά και 100 θηλυκά) τα 20 δυνατότερα αρσενικά θα πηδήξουν-γκαστρώσουν όλα τα 100 θηλυκά. Τα υπόλοιπα 80 αρσενικά παίζουν διακοσμητικό ρόλο.

Στις ανθρώπινες κοινωνίες δουλεύει λίγο διαφορετικά, αλλά η μάχη για το καλύτερο 20% των αντρών υπάρχει πάντα, όπως και στη Φύση

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Αν βαριέστε δεν μπορειτε να εχετε κι απαιτήσεις. Πηγαίνετε στις πουτάνες. Οχι ομως ότι δεν γαμαει ο κόσμος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Αδύνατον. Είμαι 48 και μένω Αθήνα που είναι η πλειοψηφία. Βρισκω να γαμήσω. Το θέμα είναι να μην βαριεσαι ουτε να λες βρήκα αυτή και θα κατσω οπως και να έχει και να με ψηνει, σαν ηλιθιος. Να βρισκεις καλές, θετικές. Ο σαμπ ζερο θέλει να μην κουνιεται και να ερχονται οι αλλες. Θελει μια τελεια. Τέλεια δεν υπάρχει.
Που ακριβώς λες οτι βρίσκεις να "γαμάς"; Για πες μου ρε συ - να βρω και εγώ. Προφανώς έχεις κύκλους που σε "τροφοδοτούν" ή έχεις κανα σοβαρό επαγγελματικό-οικονομικό στάτους. Αυτά τα "βρίσκω και γαμάω" μην τα λέτε έτσι ξερά. Δεν βρίσκεις στο άγνωστο - εκτός αν είσαι τόσο ωραίος που πια σε αναζητάνε κιόλας. Δεν το λέω ειρωνικά - μαγκιά σου - αλλά οι πιο πολλοί πεινασμένα μπακούρια είναι γύρω μου.

Αν βαριέστε δεν μπορειτε να εχετε κι απαιτήσεις. Πηγαίνετε στις πουτάνες. Οχι ομως ότι δεν γαμαει ο κόσμος.
Καθόλου δεν βαριόμαστε - αλλά χορηγηλίκι για να γαμήσουμε μια πολύ μέτρια δύσκολα θα κάναμε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Επίσης ούτε θα ξεφτυλιστούμε όπως μερικοί "αρκεί να γαμήσουνε".

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Τοσοι δρόμοι, τόσα μαγαζια, τοσα στέκια φιλοξενούν χιλιαδες γυναίκες. Στην Ερμού αν πατε, στα μαγαζιά της Πατησίων, Σταδίου και σε απειρα στέκια θα βρείτε να καμακωσετε. Πείτε κάποιοι οτι βαριεστε και θέλετε να ερθει η αλλη μόνη της. Ε αυτό δεν γινεται. Το κυριοτερο αν η αλλη σας ψήνει διωξτε την. Βάζω στοίχημα οτι λετε που να βρω αλλη και καθεστε. Ουτε αυτό είναι λυση. Εσείς οι ιδιοι φταιτε.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Να ανοιγετε συζήτηση μπορείτε; πιστευω κάποιοι μπορείτε. Ενα τηλεφωνο μετά από κάποιες αποπειρες θα το παρετε. Για βάλτε ποιεα (λιγες) θα σας δώσουν στο συνολο. Εγω εστιάζω στο πρόβλημα οτι θελετε να μην αποτυχετε και φοβαστε. Αυτό φταίει και σας νοιαζει μην φατε απόρριψη. Σιγα τα ωά.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Που ακριβώς λες οτι βρίσκεις να "γαμάς"; Για πες μου ρε συ - να βρω και εγώ. Προφανώς έχεις κύκλους που σε "τροφοδοτούν" ή έχεις κανα σοβαρό επαγγελματικό-οικονομικό στάτους. Αυτά τα "βρίσκω και γαμάω" μην τα λέτε έτσι ξερά. Δεν βρίσκεις στο άγνωστο - εκτός αν είσαι τόσο ωραίος που πια σε αναζητάνε κιόλας. Δεν το λέω ειρωνικά - μαγκιά σου - αλλά οι πιο πολλοί πεινασμένα μπακούρια είναι γύρω μου.

Καθόλου δεν βαριόμαστε - αλλά χορηγηλίκι για να γαμήσουμε μια πολύ μέτρια δύσκολα θα κάναμε.
Σου απάντησα χωρις παραθεση πριν για να είναι λειτουργικό το νοημα προς όλους.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Τοσοι δρόμοι, τόσα μαγαζια, τοσα στέκια φιλοξενούν χιλιαδες γυναίκες. Στην Ερμού αν πατε, στα μαγαζιά της Πατησίων, Σταδίου και σε απειρα στέκια θα βρείτε να καμακωσετε. Πείτε κάποιοι οτι βαριεστε και θέλετε να ερθει η αλλη μόνη της. Ε αυτό δεν γινεται. Το κυριοτερο αν η αλλη σας ψήνει διωξτε την. Βάζω στοίχημα οτι λετε που να βρω αλλη και καθεστε. Ουτε αυτό είναι λυση. Εσείς οι ιδιοι φταιτε.
Οκ. Πάσο. Σίγουρα θα αστειευσαι. Ωραίος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom