Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Η γκομενιτσα που αναφερω ποιο πανω ειχαμε κανει κατι τετοιο...ψαχναμε κοπελες σε σαιτ αλλα ολες ηταν μουφα.....
Και το καλυτερο ειναι οτι την πληρωσε εκεινη...χαχαχαχα
Άρα είσαι ένας μικρός Θεός, μπράβο ρε φίλε μύστη! :rockon:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.106
Πόντοι
16.235
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Οι μαυρουλες είναι οι μεγαλύτερες πουταναρες μπρο μη σε παραμυθιάζουν
Όχι βέβαια.. :wink:
Δεν ασχολούμαι με κάποια έτσι εύκολα, ούτε θα πίστευα ποτέ καμία.. Μίλησα κυρίως για εμφάνιση, και για "άβγαλτες"..
Κατά τ' άλλα θέλω κυρίως να τις πάω τρένο, στο σφιχτό κορμί και τα ωραία μουνόχειλα :grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ημουν...καποτε...
Τωρα πανε ολα...
Πηρα και σκαφος...
Την παροιμια την ξερεις χαχαχαχα
Πας για ψάρεμα; χαχαχα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Οι μαυρουλες είναι οι μεγαλύτερες πουταναρες μπρο μη σε παραμυθιάζουν
Ένα πάνσοφο απόφθεγμα που μου είχε πει κάποτε ένας στη δουλειά (θεός σχωρέσ τον :() ήταν
"να τις γαμάς, και να φεύγεις!"
Για τις γυναίκες γενικά..
Και με όσα βλέπω στον κόσμο του 2025 συμφωνώ όλο και περισσότερο :grin:
Ακριβώς ό,τι κάνουμε και εδώ, στα ρδέλα.. Το κεφάλι σου ήσυχο και τα λεφτά δικά σου

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.282
Πόντοι
206
Μην ζηλευεις...χαχαχα
Αν τα βρισκουν αυτοι εσενα δεν ενδιαφερει...
Μακαρι να κρατησουν γτ στις σημερινες μερες 8 στους 10 γαμους δεν κρατανε....
Η να το τελειωσουν πριν κανουν κανα παιδακι..γτ αυτο την πληρωνει στο τελος
Γιατι να μην κρατηση.......?
Εδω σου λεει οτι ο Κουμπαρος Πληρωνει το Τραπεζι,
Μολις Τωρα Αρχιζει το Πανηγυρι....

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.282
Πόντοι
206
Ναι αυτο ειπα μετα....
Μαλλον ο κουμπαρος εχει την επιμελεια και την παραγωγη....
Και μαλλον ειναι και πρωταγωνιστης
Ενφανισεις ως ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ........!!!!!!!!!!!!!!!1

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.282
Πόντοι
206
Εμενα παντως με ελεγε ενας μεγαλυτερος...
Ολες ειναι πουτανες εκτος απο την μανα μας....
Εχεις Ακουση το Αλλο,
Ειμαι μεγαλος Πουτανιαρης σαν την Μανα μου..........

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.979
Πόντοι
216
Κατάντια παντού. Μετριοχοντρός μπούλης που είχα να δω καιρό μου εστειλε προσκλητήριο γάμου. Τρελλός και παλαβός από χαρά όταν τον πηρα τηλέφωνο. Για να μην τα πολυλογούμε νοικιασε σπίτι Χαλάνδρι που θα πληρώνει αυτός κι οι δικοί του (οτι εχουν δηλαδή) αλλά η λεγάμενη φράγκο. Μου θέλει και τραπέζι στον γάμο σε κοσμικό κέντρο όπου θα τα πληρώσει ο κουμπάρος. Το καλύτερο; η τύπισσα είναι άνεργη. Εξαιρετικός γάμος που σιγουρα θα παει καλά.
Ο μπούλης θα ανοίγει τα συρτάρια ενώ αυτή κοιμάται και θα ποσταρει στο "στριγκάκια από γυναίκες- κοπέλες μας" πριν φυγει για δουλεια, μετά η άλλη θα κάνει τα τρενάκια της σπίτι του και οι γονείς του θα πληρώνουν εκδρομούλες που θα κανονίζει αυτή σε μέρες που έχει περίοδο για να μην τη γαμάει. Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη :confused::confused::confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Ο μπούλης θα ανοίγει τα συρτάρια ενώ αυτή κοιμάται και θα ποσταρει στο "στριγκάκια από γυναίκες- κοπέλες μας" πριν φυγει για δουλεια, μετά η άλλη θα κάνει τα τρενάκια της σπίτι του και οι γονείς του θα πληρώνουν εκδρομούλες που θα κανονίζει αυτή σε μέρες που έχει περίοδο για να μην τη γαμάει. Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη :confused::confused::confused:
Οικογένεια και ζευγάρι χέσε μέσα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Ο δε κουμπάρος θα σκασει ενα σωρό λεφτά σε υποχρεώσεις και την μάσα. Εγώ πιστεύω μετά τον γάμο θα πέφτει παντόφλα και βρισίδι επειδή η άλλη δεν κανει για σπιτι. Ολη μερα στο ίνσταγκραμ θα είναι και θα τρωνε ντιλίβερι. :2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Είναι αλήθεια ότι ο Τέλης Μασκαρπόνε είναι παθητικός και γράφει στα νήματα με αγριαδα επειδή δεν θέλει να τον παρουν χαμπάρι; είναι μια γλυκιά ύπαρξη, ένας δροσερός πρίγκηπας.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Πριν λίγο ήμουν στην Πατησίων σε μαγαζι με αθλητικά. Εγινε το απίστευτο. Μια κοπέλα αρκετά όμορφη διάλεξε και πήρε οχι ένα αλλά δύο ζευγαρια παοουτσια νάικ πολύ ακριβά. Έσκουζε ότι αυτά θέλει. Οπως πάντα υπηρχε ο μαλάκας που πληρωνε. Βγήκε η καρτα και τσουπ εγινε η αφαίμαξη. Εκτενέστερα είχε γενεθλια η τύπισσα και ένα χαμένο κορμί στυλ μπούλης που αν τον δειτε ούτε την ροχάλα σας δεν του δίνετε, της ευχήθηκε πολύχρονη, σε αγαπώ μωρό μου κτλ. Του έσκασε ενα απλό ξινό φιλί στο στόμα και εφυγαν. Αυτή κολλημένη στο κινητό. Ο τύπος κοιτούσε γύρω του κορδωμένος που τον φιλησε αλλά η τυπισσα ήταν πολύ ξινή. Πως χαιρονται κάτι τετοιοι μαλάκες δεν μπορώ να καταλάβω. Δυο ζευγαρια παπούτσια νάικ ολοκαίνουργια ο απολογισμός και γύρευε πόσο ακόμα θα φτασει ο λογαριασμός. :confused:

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
843
Πόντοι
361
Πριν λίγο ήμουν στην Πατησίων σε μαγαζι με αθλητικά. Εγινε το απίστευτο. Μια κοπέλα αρκετά όμορφη διάλεξε και πήρε οχι ένα αλλά δύο ζευγαρια παοουτσια νάικ πολύ ακριβά. Έσκουζε ότι αυτά θέλει. Οπως πάντα υπηρχε ο μαλάκας που πληρωνε. Βγήκε η καρτα και τσουπ εγινε η αφαίμαξη. Εκτενέστερα είχε γενεθλια η τύπισσα και ένα χαμένο κορμί στυλ μπούλης που αν τον δειτε ούτε την ροχάλα σας δεν του δίνετε, της ευχήθηκε πολύχρονη, σε αγαπώ μωρό μου κτλ. Του έσκασε ενα απλό ξινό φιλί στο στόμα και εφυγαν. Αυτή κολλημένη στο κινητό. Ο τύπος κοιτούσε γύρω του κορδωμένος που τον φιλησε αλλά η τυπισσα ήταν πολύ ξινή. Πως χαιρονται κάτι τετοιοι μαλάκες δεν μπορώ να καταλάβω. Δυο ζευγαρια παπούτσια νάικ ολοκαίνουργια ο απολογισμός και γύρευε πόσο ακόμα θα φτασει ο λογαριασμός. :confused:

Συνημμένα

• sinithes-evaggelatos.gif
    sinithes-evaggelatos.gif
    61 KB · Εμφανίσεις: 29

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.106
Πόντοι
16.235
Tην αγόρασε ο τύπος και τώρα πληρώνει το τίμημα.
Εμείς που ενοικιάζουμε γυναίκες πληρώνουμε το ενοίκιο μας στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ρήτρα "περί απομακρυνσεως μας και επιστροφής κατά βούλησιν".
Ο ταλας που περιέγραψες θα την τρώει στην μαπα για καιρό...περαστικά του...να ξεμπροστιασεις και άλλους μήπως και γλυτώσει κανένας.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.106
Πόντοι
16.235
Κατάντια παντού. Μετριοχοντρός μπούλης που είχα να δω καιρό μου εστειλε προσκλητήριο γάμου. Τρελλός και παλαβός από χαρά όταν τον πηρα τηλέφωνο. Για να μην τα πολυλογούμε νοικιασε σπίτι Χαλάνδρι που θα πληρώνει αυτός κι οι δικοί του (οτι εχουν δηλαδή) αλλά η λεγάμενη φράγκο. Μου θέλει και τραπέζι στον γάμο σε κοσμικό κέντρο όπου θα τα πληρώσει ο κουμπάρος. Το καλύτερο; η τύπισσα είναι άνεργη. Εξαιρετικός γάμος που σιγουρα θα παει καλά.
Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις γυναίκες...άντρας άνεργος θα έβρισκε γυναίκα να τον χρηματοδοτεί;Χλωμό ακόμα και για τα αθηνεζικα ήθη και έθιμα.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.942
Πόντοι
6.056
Εσύ μετά πήγες σπίτι ... και τον δούλεψες το φακό στο manual focus ... στο χειροκίνητο ...
giphy.gif

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Ο Τέλης Μασκαρπόνε αντιδρά αρνητικά στο ποστ μου. Εχει συνηθίσει να πληρώνει σαν καθυστερημένος για να εχει γυναικα δίπλα του κι ας τον απαξιώνει σαν τον μπούλη που πλήρωσε τα παπουτσια. :2funny: Έτσι εξηγειται η λουκεταρα που εριξε στο οδοντιατρειο που κληρονόμησε. Αξιόμαχος χοντροχλέπας πλήρωνε όπου εβλεπε μουνί και τωρα το παιζει γόης ο μπατίρης. Όνειδος των ανδρών. :confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις γυναίκες...άντρας άνεργος θα έβρισκε γυναίκα να τον χρηματοδοτεί;Χλωμό ακόμα και για τα αθηνεζικα ήθη και έθιμα.
Εκεί καταντήσε η κοινωνία των μπούληδων.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.942
Πόντοι
6.056
Που ήσουν ρε ντόναλντ στο διαγωνισμό ... θα έριχνες μέχρι και στον τιτάνα της μαλακίας barock .
Θα ήταν η τιτανομαχία των υπερ μαλακών !!!!!

Δεν πειράζει όμως.
Του χρόνου.

Πάλι Nr 2 Mr Malakas θα είναι ο κατουρημένος στραπονιάρης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom