Ναι κάπως έτσι…Τραινο…

Ναι κάπως έτσι…Τραινο…
Αρχίζω να πιστεύω ότι κάνω μαλακια τόσα χρόνια που μετά το χύσιμο χάνω κανά μισάωρο για reload, για κατούρημα, ντουζακι κλπ![]()
Δηλαδή όταν εννοείς δύσκολα;Γενικά μπορεί κάποιος να κλείσει από την προηγούμενη μέρα αν θέλει κάποια έτσι δεν είναι;ακουω οτι γκαμπριελυ θα βρεις δυσκολα να κλεισεις
αυτή η Gabriely μπούτι δεν έχει κλείσειΔηλαδή όταν εννοείς δύσκολα;Γενικά μπορεί κάποιος να κλείσει από την προηγούμενη μέρα αν θέλει κάποια έτσι δεν είναι;
Α οκ,άλλο κατάλαβα εγώκαλα τα λες αλλα αυτο που εχει φτασει στα αυτια μου ειναι για fully booked τις επομενες μερες. Απο κει και περα θα σας πει το γραφειο απευθείας. μη βγαζω φημες που μπορει να μην ισχύουν
αυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan clubΑ οκ,άλλο κατάλαβα εγώ
Κάτι έχω καταλάβει ότι με το φουλ πρόγραμμα έχουν περισσότερη ζήτησηαυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan club
Και τις αγαπάμε λίγο παραπάνωαυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan club
είστε κάτι παλικάρια πάντως εδώ μέσα .. ούτε χειραψία δεν σας κάνωΚαι τις αγαπάμε λίγο παραπάνω![]()
αυτές που δίνουν κ πωπό συνήθως έχουν μεγάλο fan club
καλα τα λες αλλα αυτο που εχει φτασει στα αυτια μου ειναι για fully booked τις επομενες μερες. Απο κει και περα θα σας πει το γραφειο απευθείας. μη βγαζω φημες που μπορει να μην ισχύουν
Για πες;τι ξέρεις;Ποιες να περιμένουμε ;σε λίγο στα coming soon θα είναι πιο πολλές από τις διαθέσιμες
όχι απλά βλέπω πολλές στα coming soon.Για πες;τι ξέρεις;Ποιες να περιμένουμε ;
Αυτό είναι καλό...Για να δούμε...όχι απλά βλέπω πολλές στα coming soon.