n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
Στης Ορορας?μήπως στο 56 που δουλεύουν Μερλινα και Άντρεα?Φ54 κατω 2 λατινες
Στης Ορορας?μήπως στο 56 που δουλεύουν Μερλινα και Άντρεα?Φ54 κατω 2 λατινες
Δεν θυμάμαι ακριβώς παντός Ορορα δεν είδα ούτε άκουσα πουθενά.. πήγα στο 54Α να δω την Ξένια ρωσιδα κ στις 18:00 δεν είχε έρθει καμοια κ η 2τσα μου είπε περίμενε μια λατινα . Ξέρεις πότε συνήθως δουλεύει η Ξένια ??Στης Ορορας?μήπως στο 56 που δουλεύουν Μερλινα και Άντρεα?
@Pa Luki Luk ώπα...το λατινακι του κυρ.Γιαννη σουΒεργας 3.... Μια από τις 5 πολύ μικρή μαυριδερή πετιτ πολύ πιθανών ανήλικο κ σκάει σαλόνι τελευταίο σαν να τι έχουν κρυμμένο....
Φίλε πάντα Μετάξι πήγαιναH αληθεια ειναι οτι κανει καλυτερα λεφτα στο Φιλιππιδου 11 και ειναι πιο ανθρωπινο περιβαλλον.
Δε ρώτησα βασικά για την Ορορα αλλά για το σπίτι...η Ξένια όταν δουλεύει δουλεύει 1η βάρδια και κάποιες μέρες και 2η αλλά δε δουλεύει κάθε μέραΔεν θυμάμαι ακριβώς παντός Ορορα δεν είδα ούτε άκουσα πουθενά.. πήγα στο 54Α να δω την Ξένια ρωσιδα κ στις 18:00 δεν είχε έρθει καμοια κ η 2τσα μου είπε περίμενε μια λατινα . Ξέρεις πότε συνήθως δουλεύει η Ξένια ??
Ειναι καπου στο 1,65 χωρις τακουνια εχει καποια πιασιματακια, βυζι καπου 2,5 - 3 νουμερο, γενικα παντως δεν ειναι χοντρη, μαλλι εχει εξτενσιον και εννιοται αλλαζει σε διαφορα στυλ....συννενοηση μονο στα Αγγλικα...κριτικη ειχα γραψει εγω περισυ οταν δουλευε στο Ιασωνος 36 ισογειο με τιτλο "Κωλος σκληρος σαν πετρα"...το μουνι της γενικα ειναι πολυ στενο για μαυρη....Εμφανισιακά πως είναι; Και που μπορώ να βρω κριτικές;
Ναι ο οίκος δίπλα στο Φ54Α που δουλεύει η Ξένια είχε λατίνες σήμερα.Δε ρώτησα βασικά για την Ορορα αλλά για το σπίτι...η Ξένια όταν δουλεύει δουλεύει 1η βάρδια και κάποιες μέρες και 2η αλλά δε δουλεύει κάθε μέρα
Μάλλον την Ανναμπέλ εννοείςΦίλτατε πορνορεπόρτερ εσύ θα ξέρεις να μου πεις όνομα, γιατί ούτε καν ρώτησα όταν την πήρα
Ιάσονος 32 τέρμα στο βάθος ισόγειο, τέλη Νοεμβρίου γύρω στις 5 (δεν ξέρω σίγουρα βάρδια) είχα πάρει ένα κοντοπούτανο σέξι λατινάκι, που μιλάει μόνο ισπανικά, κι είχε δηλώσει Venezolana.. με καυλόφατσα, και ωραίο κορμί αδύνατο με καμπύλες, με φυσικό γαμάτο μικρό βυζί και καλό στρογγυλό κωλαράκι. Ίσιο μαλλί, ψιλοξινή και ταυτόχρονα πονηρή φάτσα, που τραγούδαγε τα ισπανικά που έπαιζαν όσο πλησίαζα να τσεκάρω.
Έκανε μια νορμάλ καλή πίπα μετά από αποστείρωση με μαντηλάκι χωρίς λόγο (πάντα καθαρός από μπάνιο, και μάλιστα την έκανε με λάστιχο), και στον αγώνα ήταν τέρμα βαριεστημένο κομοδίνο
ΘαμνοςΕιναι αξυριστο ή θαμνος;
Βοηθάει και στην κυκλοφορία του αίματος , άρα καλύτερη αιμάτωση του πέους άρα καλύτερη στύση! Δώσε όλη την πληροφορία για να έχει κίνητρο τγια περπάτημα!Ένα πράγμα θα σου πω φίλε που μένεις μακριά, για να διαβάσουμε και την ενημέρωση του Προέδρου...
"Το Περπάτημα Κάνει Καλό "
![]()
Δηλαδή ρε παλικάρι εμείς οι παππούδες μόνο με μαλακία θα την βγάζουμε
Εσύ δλδ τι νομίζεις.... ότι δεν θα γεράσεις ποτέ?
Τεσπά,και έτσι για τα όπλα... κάποιος λόγος υπάρχει που στην ελληνική ονομάζονται ιερόδουλες
Που και πότε; Ξενοδοχείο πληρώνω εγώ..Τη γυναίκα μου και την πεθερά μου και ένα χιλιάρικο στο χέρι από μένα
Με βάση τις κριτικές που είδα γι αυτό το όνομα μάλλον όχι.. Αυτή που λέω είναι όπως είπα, με σκούρο καστανό/μαύρο μαλλί ίσιο, γλυκιά καυλόφατσα με προκλητικά μάτια, και ηταν στα 15€. Δήλωσε από Βενεζουέλα και μιλάει μόνο ισπανικά (ούτε αγγλικά), και βαριόταν τη ζωή της στο δωμάτιο. Την πήρα πιο πολλή ώρα στα 4 γιατί δεν ήθελε να καβαλήσει, και στο missionary με ξενέρωνε, χάζευε τον τοίχο περιμένοντας να τελειώσω. Στα 4 την πήγα τρένο κάνα δεκάλεπτο, χτύπησε πόρτα ή τσατσά και σηκώθηκε να βγει, μου είπε "tu eres muy duro ey", και έφυγα άχυστοςΜάλλον την Ανναμπέλ εννοείς
Αφού σε φόλιασε, γιατί τη ψάχνεις?Με βάση τις κριτικές που είδα γι αυτό το όνομα μάλλον όχι.. Αυτή που λέω είναι όπως είπα, με σκούρο καστανό/μαύρο μαλλί ίσιο, γλυκιά καυλόφατσα με προκλητικά μάτια, και ηταν στα 15€. Δήλωσε από Βενεζουέλα και μιλάει μόνο ισπανικά (ούτε αγγλικά), και βαριόταν τη ζωή της στο δωμάτιο. Την πήρα πιο πολλή ώρα στα 4 γιατί δεν ήθελε να καβαλήσει, και στο missionary με ξενέρωνε, χάζευε τον τοίχο περιμένοντας να τελειώσω. Στα 4 την πήγα τρένο κάνα δεκάλεπτο, χτύπησε πόρτα ή τσατσά και σηκώθηκε να βγει, μου είπε "tu eres muy duro ey", και έφυγα άχυστος
Θέλω να μάθω σίγουρα ποια ήταν ώστε να έγραφα κριτικήΑφού σε φόλιασε, γιατί τη ψάχνεις?
Εξτραδακι πέρα απο το ελεύθερο στοματικό που κάνει?το άλλο αν διαβάζεις ενημερώσεις έχει πάει Φώκαιας 13 ισόγειοΚατάθεση νωρίτερα απόψε στην Αλεξάνδρα, Φώκαιας 25Α. Επέστρεψε από τις διακοπές. Επιχείρησα να τη δωροδοκίσω για εξτραδάκι, αρνήθηκε. Πλέον δουλεύει με διευρυμένο πρόγραμμα 5-2, μόνη. Το άλλο, το άμπαλο, το μπουλο.