geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 17.147
- Πόντοι
- 7.745
ωραιο αβαταρ τυπεΚάτσε για καβλαντα μαν![]()

ωραιο αβαταρ τυπεΚάτσε για καβλαντα μαν![]()
γιατί δεν το βαζει 200;Κάτσε για καβλαντα μαν![]()
ντάξει...μπορείς να δώκεις....9x20€!γιατί δεν το βαζει 200;
αντε να δινεις 3.. 50αρια +1 ...20ρικο+ 1... 10ρικο
μιλάμε για τρολαρισμα.
παλιωσε το αλλο μαν,σχεδον 10 χρονια το ειχα.Ώπα!!!!! Αλλαγές βλέπω![]()
Αυτό είναι ποίο ωραίοπαλιωσε το αλλο μαν,σχεδον 10 χρονια το ειχα.![]()
Μη το λες, υπάρχουν πολλοί μουνόδουλοι που δίνουν περισσότερα ακόμα και σε σκιάχτραμε 180 δε νομιζω να επιπλευσει για πολυ φιλε μου..
μακεδονα,που εισαι ρε παλιογερε?Εγώ τώρα, γιατί τον τελευταίο καιρό οσμίζομαι φέρελπιν νταβατζάκο;
Εδώ κι ότι περισεύει, ας πάει και το παλιάμπελο...μακεδονα,που εισαι ρε παλιογερε?
ξεκοκαλιζεις κανα πιπινακι φιλε μου?Εδώ κι ότι περισεύει, ας πάει και το παλιάμπελο...
Αφου δεν σκαει μυτη η κοπελα,τι να κανουν οι αγσπουληδες?Δε βλεπω τους κλασσικους αγαπουληδες να σκανε μυτη κ ανησυχω![]()
Έχω το στανταράκι μου βέβαια αλλά αραιά και που παίρνουμε και κανά μπεμπέκι, έτσι για να μας δει ο Θεός...ξεκοκαλιζεις κανα πιπινακι φιλε μου?
αγαπουληδες και γλιτσες ,εμφανιζονται σε ολα τα νηματα ανεξαρτητων κοριτσιων,αφου δεν γαμανε!περιμενε τε τους.τι ειναι και αυτο το πραμα ρε με τα τελεγκραμ και τα υπολοιπα?δωστε ρε κοριτσια τηλεφωνο να συνενοηθουμε σαν ανθρωποι,οπως καναμε τοσα χρονια.στο μιλητο κλεινονται τα ραντεβου οχι στο γραπτο.Αφου δεν σκαει μυτη η κοπελα,τι να κανουν οι αγσπουληδες?
ωραιος μαγγαμου!!!!!!!!!!!να χουφτωνουμε γιατι χαθηκαμε.και να ειμαστε καλα για να μπορουμε.Έχω το στανταράκι μου βέβαια αλλά αραιά και που παίρνουμε και κανά μπεμπέκι, έτσι για να μας δει ο Θεός...
Καλησπέρα Χριστίνα,Καλησπέρα,
Ειμαι η Χριστινα. 25 χρονών
Περιοχη Αθηνα.
Διαθεσιμοτητα υπαρχει κυριως απογευματινές ώρες.
Επειδη τωρα μολις ξεκινησα δεν εχω ακομα καποιον αποκλειστικο αριθμο που μπορω να γραψω δημοσια ουτε μπορω να στειλω καποιο προσωπικο μηνυμα.
Αφηνω το telegram
christinappz99 οποιος θελει να επικοινωνησει και να μιλησουμε τηλεφωνικα ή μεσω βαιμπερ στη συνεχεια.
Θα επανελθω με αριθμό.
Ευχαριστώ πολύ.
Είναι πολλά , τελεία.180 για κασκαντεριλικι ειναι πολλα