Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 80.155
- Πόντοι
- 23.656

....define το "ζορικες"Καλησπέρα σε ολους
4 5 ημέρες αποχή από αύριο, όσους συναντήσω σημερα θα ναι "ζορικες" καταστασεις μετα απο ωραιοτατο ξεκινημα ημερας!!εύχομαι και στους υπόλοιπους να έχετε μια όμορφη ημέρα![]()
Να σου....Καλησπέρα σε ολους
4 5 ημέρες αποχή από αύριο, όσους συναντήσω σημερα θα ναι "ζορικες" καταστασεις μετα απο ωραιοτατο ξεκινημα ημερας!!εύχομαι και στους υπόλοιπους να έχετε μια όμορφη ημέρα![]()
Υποθέτω ότι βρέθηκε κάποιος αρχοντομαλάκας ο οποίος της γάμησε την ψυχολογία το κορμί και την ψυχή.....define το "ζορικες"![]()
τι θα γινει καμμια σωληνα θα αλλαξειςΝα σου....
Εφόσον καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και πάντα με τη λογική ότι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε τότε ισχύει ότι είπα παραπάνω.Μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα............................................![]()
Φίλε μου αν και διάβασες πιθανολογώ ότι δεν κατάλαβες.Σόρρυ φίλος δεν θα κάνω αντιδικία μαζί σου............... η κοπέλα είχε ενα ωραιότατο ξεκίνημα (ραντεβού ή μη θα μας το πει η ίδια), το δήλωσε εξάλλου, υποθέσεις δεν είναι σωστό να κάνουμε, άποψη μου. Την καλημέρα μου.![]()
τι διαβασες που δεν διαβασαμε εμεις ??? η κοπελα δεν κανει καμμια αναφορα για κακο ραντεβουΦίλε μου αν και διάβασες πιθανολογώ ότι δεν κατάλαβες.
Ξανά διάβασε συνολικά το μήνυμα και θα καταλάβεις ότι κάνεις λάθος.
Mε αφήνουν???τι θα γινει καμμια σωληνα θα αλλαξεις![]()
ειδες τα παλιοκοριτσα πρεπει να τιμωρηθουνMε αφήνουν???

κατσε δεν ξερεις εσυ,,,,, θα μας πει ο ghostbuster ti oneiro eideΕγώ νομίζω πως ξυπνησε αρκετά ορεξατη και καυλωμένη και όποιος κάνει ραντεβού μαζί της θα τα δει ολα

Ε δεν πρέπει.... Χαστουκακια στα μαγουλάκια!!!ειδες τα παλιοκοριτσα πρεπει να τιμωρηθουν![]()

Στα πίσω μαγουλακια πρέπειΕ δεν πρέπει.... Χαστουκακια στα μαγουλάκια!!!
Καλησπέρα,σε περίοδο αναφερομαι..δεν ξέρω τι καταλαβες!Φίλε μου αν και διάβασες πιθανολογώ ότι δεν κατάλαβες.
Ξανά διάβασε συνολικά το μήνυμα και θα καταλάβεις ότι κάνεις λάθος.
Hello babies♡