Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.911
...ω ναι,το σκέφτηκα κι εγώ-50% των ραντεβού...
...ω ναι,το σκέφτηκα κι εγώ-50% των ραντεβού...
Είναι τόσοι οι φορείς (ασυμπτωματικοί που δεν το γνωρίζουν - ή και που γνωρίζουν), που πραγματικά δεν ξέρω αν θα το ήθελες να διώχνεις....ω ναι,το σκέφτηκα κι εγώ![]()
Εγώ προσωπικά φεύγω/διώχνω ΑΝΕΤΌΤΑΤΑ αν κάτι δεν μου κάτσει καλά.Είναι τόσοι οι φορείς (ασυμπτωματικοί που δεν το γνωρίζουν - ή και που γνωρίζουν), που πραγματικά δεν ξέρω αν θα το ήθελες να διώχνεις.
Επιπλέον γρίππη α, β και covid είναι 3 από τα πολλά που θα μπορούσαν να έχουν οπότε ελλιπής ο έλεγχος...
(Αν και αποτελούν την πλειοψηφία των περιπτώσεων)
Έχω ανοσία μετά από τόσο "φαγοπότι"σε πιπίνιαρε μούτρο μου!
Πλάκα πλάκα το εχω καθιερώσει το τεστ τελευταία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (Σιγά την αξία
Έχω ανοσία μετά από τόσο "φαγοπότι"σε πιπίνιαρε μούτρο μου!
Πλάκα πλάκα το εχω καθιερώσει το τεστ τελευταία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (Σιγά την αξία τα 3,5€!)
Εγώ προσωπικά φεύγω/διώχνω ΑΝΕΤΌΤΑΤΑ αν κάτι δεν μου κάτσει καλά.
Τεσπα, μην πιάσουμε τα ιατρικά στο νήμα της αγαπημένης μου(έχουμε να θαυμάσουμε τόσες όμορφες&καυτές φώτο της!!)
Σας χαιρετώ κι εύχομαι καλά μυαλά (σε όλους μας!)
*Λοιπον,πολύ μ αρέσει αυτή η φώτο την παραθέτω ξανά!
![]()
καλό θα ήταν να γράφεις ΜΟΝΟ στο δικό σου νήμα.Εγώ προσωπικά φεύγω/διώχνω ΑΝΕΤΌΤΑΤΑ αν κάτι δεν μου κάτσει καλά.
Τεσπα, μην πιάσουμε τα ιατρικά στο νήμα της αγαπημένης μου(έχουμε να θαυμάσουμε τόσες όμορφες&καυτές φώτο της!!)
Σας χαιρετώ κι εύχομαι καλά μυαλά (σε όλους μας!)
*Λοιπον,πολύ μ αρέσει αυτή η φώτο την παραθέτω ξανά!
![]()
@DiorPoison , το γλείψιμο θεωρείται απιστία?Καλησπέρα σε όλους, άλλη μια όμορφη εβδομάδα έκλεισε με υπέροχα ραντεβού.
Τα λέμε σε λίγες μέρες ξανά.
![]()
Τυπε νομίζω ότι θεωρήστε όπως συμετοχή και εμπλοκή σε φονο@DiorPoison , το γλείψιμο θεωρείται απιστία?
Πάλι καφέ ρε ξάδερφε;Ενδιαφέρον, ετοιμάζω![]()
Κύριε Βάγγο μας μην μας το μαλώνεις το κορίτσικαλό θα ήταν να γράφεις ΜΟΝΟ στο δικό σου νήμα.
Σκληρός τύπος ο βάγγος...Κύριε Βάγγο μας μην μας το μαλώνεις το κορίτσι
Δεν θα το ξανακάνει![]()
Κρήτη έχουμε ελπίδες να σε δούμε ;Ενδεχομένως πριν το τέλος του χειμώνα..
Να υποθέσουμε, ότι με την συμμετοχή της Τζο στο νήμα της Μαλβίνας, υπάρχει περίπτωση ντουέτου;;;;;;Κύριε Βάγγο μας μην μας το μαλώνεις το κορίτσι
Δεν θα το ξανακάνει![]()
Αρκετά χουντικό το καθεστώς θα έλεγα..καλό θα ήταν να γράφεις ΜΟΝΟ στο δικό σου νήμα.
Το γυναικάρα είσαι εσύ!!!Ηρέμησε εσύ..
![]()
Φίλε μου με όλο το σεβασμό, έκανες τυπογραφικά στο άρθρο ή gendering, δεν ξέρω αν έχει δηλώσει τα pronouns της στο νήμα η Μαλβινα!Το γυναικάρα είσαι εσύ!!!
Καλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!
![]()
Made in Heaven!!!Καλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!
![]()
Made in Heaven!!!
Εεε καλή!!!Καλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!
![]()