AmbadeenOff
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 1.142
- Πόντοι
- 201
Για τ αγόρια που γουστάρω κι εγώ να δω, θα έρθει η κατάλληλη ώρα![]()
Για τ αγόρια που γουστάρω κι εγώ να δω, θα έρθει η κατάλληλη ώρα![]()
Εσύ μ έχεις χορτάσει ουκ ολίγες φορές βρε παραπονιαρη
Άπονη! Δε μας λυπάσαι;Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Λοιπόν, η μεσουλα μια χαρα πλεον είναι, ήθελε την ξεκούραση της κι αυτή, έκανα επισης και τα ιατρικά τσέκ απ ρουτίνας μου(ολα αψογα οπως πάντα),και συνεχίζω γερη & δυνατή (εννοείται φουλ στις καυλες...!!)κανονικά τα ραντεβού, αλλά από Δευτέρα όπως ηδη είπα.
Σας φιλώ γλυκα και πονηρά
![]()
Είσαι η απόλυτη καυλα!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Λοιπόν, η μεσουλα μια χαρα πλεον είναι, ήθελε την ξεκούραση της κι αυτή, έκανα επισης και τα ιατρικά τσέκ απ ρουτίνας μου(ολα αψογα οπως πάντα),και συνεχίζω γερη & δυνατή (εννοείται φουλ στις καυλες...!!)κανονικά τα ραντεβού, αλλά από Δευτέρα όπως ηδη είπα.
Σας φιλώ γλυκα και πονηρά
![]()
Αφού με ειδες πρόσφατα .. αχ νομίζω δεν χορταίνει πλέον ο ένας τον άλλονΆπονη! Δε μας λυπάσαι;![]()
Ευχαριστώ πολύ κύριε μου!!Είσαι η απόλυτη καυλα!
Να χορτάσω;Εσύ μ έχεις χορτάσει ουκ ολίγες φορές βρε παραπονιαρη![]()
ctr+alt+delete και παλι μεσα στη κωλαρα σου !!!! αχ αχΠίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
![]()
Οριακά ημουν να πάω σε ψυχολόγο μετά από τόσες μέρες αποχής λουτσωνctr+alt+delete και παλι μεσα στη κωλαρα σου !!!! αχ αχ
ειναι δυσκολο αλλα δεν σε φοβαμαι εισαι δυνατη θα το ξεπερασεις χαχαχχαχαχαχαΟριακά να πάω σε ψυχολόγο μετά από τόσες μέρες αποχής λουτσων![]()
Να γεμίσει καυλες η νέα χρονιάΠίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
![]()
Καλώς τ αγορι μου τ όμορφο..!Να γεμίσει καυλες η νέα χρονιά
...με τιμά...αντε κανόνισε εσύ..Η επιτομή της ΚΑΥΛΑΣ
Μαγευτικά όμορφηΑγόρια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις τοσες κλήσεις σας για ραντεβού, αλλά το πάω χαλαρά για λιγο ακομη..για να χει νοστιμαδα
(Όλα θέλουν τον χρόνο τους)
![]()
Ωωωω..τετοια ν ακούω στην ηλικία μου, τι άλλο θέλω!Μαγευτικά όμορφη
Μικρή σημασία έχει η ηλικίαΩωωω..τετοια ν ακούω στην ηλικία μου, τι άλλο θέλω!