Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.629
- Πόντοι
- 8.296
Εγώ την Εύα την πήρα πριβε σε φάση τέλειο μουνακι και τελείωσα και μεσα
Μπελλα την ξανθιά την πηδηματάκια πριβε 150 ευρώ και έχασα και μεσα της

Εγώ την Εύα την πήρα πριβε σε φάση τέλειο μουνακι και τελείωσα και μεσα
Πολύ καλή τιμή εγωωπου πήγα πριβε με την Εύα την ξανθιά 150Καλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..
...μαγκα μου βγαλε την αυτοματη συμπληρωση, δεν καταλαβαμε χριστο!!!!Εγώ την ευα την ελληνιδα φοβερό είναι το μόνο της αλλά την πηδηματάκια πριβε φάση εκτός δουλειας
Ξεχααες να γραψεις οτι την εχυσες μεσα!!!!Εγώ την ευα την ελληνιδα φοβερό είναι το μόνο της αλλά την πηδηματάκια πριβε φάση εκτός δουλειας
Εγώ την ευα την ελληνιδα φοβερό είναι το μόνο της αλλά την πηδηματάκια πριβε φάση εκτός δουλειας
Ε ναι αφού νόμιζα ότι τηνωειχα γκόμενά για λιγοΞεχααες να γραψεις οτι την εχυσες μεσα!!!!
αμα εχουμε καμια γεννα σε τριγρε χρωμα κρατηστε μου ενα παρακαλωΞεχααες να γραψεις οτι την εχυσες μεσα!!!!
Εγώ την ευα την ελληνιδα φοβερό είναι το μόνο της αλλά την πηδηματάκια πριβε φάση εκτός δουλειας
Την ξέρεις?
Ε όχι αντισυληπτικα επερνε τίγρεις γιατί φορούσε τίγρε?αμα εχουμε καμια γεννα σε τριγρε χρωμα κρατηστε μου ενα παρακαλω
Την ευα την ξανθιά την ξέρεις?...μαγκα μου βγαλε την αυτοματη συμπληρωση, δεν καταλαβαμε χριστο!!!!![]()
Την ξέρεις γιατί να σου πω ψέμματα της πήρε και στο στριγκακιΤην ξέρεις?
Μια χαρα φερθηκα...μαγκα μου βγαλε την αυτοματη συμπληρωση, δεν καταλαβαμε χριστο!!!!![]()
δεν γινονται αυτα... πραγματικα...Ε όχι αντισυληπτικα επερνε τίγρεις γιατί φορούσε τίγρε?
Έχω άλλη σχέση μαζί της να ειχαμεδεν γινονται αυτα... πραγματικα...
Γιατί δεν γίνονται πάντως έχει ωραίο μουνακι αφρατοδεν γινονται αυτα... πραγματικα...
Αφράτο......Γιατί δεν γίνονται πάντως έχει ωραίο μουνακι αφρατο
Το δοκίμασες?Αφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
Άσε έρωτας μια ώρα το εγλειφαΑφράτο......
Μπιφτέκι γεμιστό!
Ήταν η Εύα εκεί η ξανθιαΤην Καλησπέρα μου συναγωνιστέ ς ..
Εμπειρία Νο 3 Μασαζιδικο Βασ.Γεωργίου 2η Επίσκεψη
Εχουμε και λέμε πριν μια βδομαδα κατά τις 8 μμ επισκέφτηκα ξανά το εν λόγω μασσαγκιδικο .
Με κέρασαν καφεδάκι και μέσα εντόπισα 2-3 πολύ καλά γκομενάκια.Με ρώτησαν 2- 3 φορές εάν έχω ξαναπάει και στην συνέχεια πέρασα στο δωμάτιο. Οχι οπως την πρώτη φορά αλλά σε καλύτερο όπως μπαίνεις αριστερα δίπλα στην κουζίνα. Μπείκε μέσα μια μουναρος γύρω στα 25 και αυτήν τη φορα μου ξ ηγήθηκαν μασαζ κανονικό και αισθησιακό, έγινα ντούρος. Με το που γύρισα ανάσκελα συνέχισε το μασαζ και στην συνέχεια μου έκανε εναν απο τους καλύτερους φραπέδες της ζωής μου. Μιλάμε δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.
Ορισμένοι συνάδελφοι έχουν πει οτι στο συγκεκριμένο μαγαζί παίζει και full προγραμμα τί εννοούν . Να γίνω τακτικός θαμώνας ή όχι ; Εκτός απο Frapé παίζει και τιποτις άλλο ;
Συνεχίζεται...............................
Μεγάλος έρωτας τι μουναρα εχειδεν γινονται αυτα... πραγματικα...
Άμα είσαι καλός παίκτης θα δεχθεί να αλλάξει φανέλα...Όσον αφορά την Ισμήνη από το massagio άμα πήγε Crystal, υπάρχει περίπτωση να βγάζει το κάτω εσώρουχο? γιατί στο massagio δε το βγαζε και θελω πολυ να τη χαιδέψω εκεέι κάτω