Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Δεν έχω πάει,αλλά έχει γραφτεί ότι την πρώτη φορά που θα πας,θα σου κάνουν σκέτο μασάζ.Και ότι εκτόνωση και στοματικό κάνουν από τη δεύτερη,αφού σε εμπιστευτούν.
3 φορες πήγα αλλά δεν έπαιξε κάτι τέτοιο...

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Λέω να πάω elegance αύριο. Ξέρετε όροφο?
Δεν έχω πάει άλλη φορά.
Θα δοκιμάσω πρώτα το aqua και αν δεν απαντήσει, θα διαλέξω elegance. Ποια κορασίδα παίζει καλά?

Papin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Δεν πιστεύω να πειράζει να εύχομαι μία καλημέρα και δεν θα δώσω λογαριασμό και σε κανέναν ,
Καταλαβαίνω την πρόθεσή σου ότι είναι καλοπροαίρετη αλλά αυτά για τις κωλοτρυπίδες μπορούσες να τα κρατήσεις για σένα
Όσες καλημέρες θες αρκεί να έχουν και φωτογραφίες μαζί

Anastasss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα. Πιο μαγαζι προτεινετε για μασαζ και τελειωμα με κοπελεσ σχετικα μικρες?Και τι τιμες παιζουν

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Είπα μέσα ότι θέλω σε όλο το σώμα τη πρώτη φορά και εννοείται ότι δεν έγινε τίποτα. Την επόμενη το ζήτησα στα ίσια και απάντησε ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
Είπα μέσα ότι θέλω σε όλο το σώμα τη πρώτη φορά και εννοείται ότι δεν έγινε τίποτα. Την επόμενη το ζήτησα στα ίσια και απάντησε ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα.
Τότε γραψ' τες στα αρχίδια σου.
Για elegance θα επικοινωνήσεις και θα σου δώσουν οδηγίες αυτές. Δεν γίνεται να πας και να τις κάνεις έκπληξη.

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Λέω να πάω elegance αύριο. Ξέρετε όροφο?
Δεν έχω πάει άλλη φορά.
Θα δοκιμάσω πρώτα το aqua και αν δεν απαντήσει, θα διαλέξω elegance. Ποια κορασίδα παίζει καλά?
3ο όροφο είναι ρε φίλε αλλά αν δεν συνενοειθεις πως θα σ ανοίξουν!Δεν πας και βαράς κουδούνι σ αυτά τα μαγαζιά

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
Το Ελίτ Σπα, δεν είναι αυτό που έχει πετσέτα???
Ή απλά τον παίζεις μόνος σου???
Το μαγαζί είναι του Σταύρου Του ανθρώπου που έφερε αυτό το είδος του μασάζ στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 90. Είναι αυτός που είχε ανοίξει και το spa πριβέ. Παλιότερα είχε μαγαζιά στην Ίωνος Δραγούμη στη λαγκάδα μιλάμε για δεκαετία του 90 και του 2000. Δυστυχώς το μαγαζί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Έχει τρεις γυναίκες. Η μία κάνει μόνο μασάζ
Οι άλλες δύο φτάνουν μέχρι την πίπα. Αλλά δεν αξίζει καθόλου. Δε χρειάζεται να δώσεις διαπιστευτήρια. Όποιος θέλει πάει και ζητάει υπηρεσίες μετά το μασάζ. Αλλά γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει καθόλου. Έτσι κι αλλιώς είμαι αντίθετος Στα μαγαζιά τύπου σε χαϊδεύουμ Και δήθεν σου κάνουμε μασάζ Και μετά σου τον παίζουμε και νιώθεις πορνοστάρ

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Το μαγαζί είναι του Σταύρου Του ανθρώπου που έφερε αυτό το είδος του μασάζ στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 90. Είναι αυτός που είχε ανοίξει και το spa πριβέ. Παλιότερα είχε μαγαζιά στην Ίωνος Δραγούμη στη λαγκάδα μιλάμε για δεκαετία του 90 και του 2000. Δυστυχώς το μαγαζί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Έχει τρεις γυναίκες. Η μία κάνει μόνο μασάζ
Οι άλλες δύο φτάνουν μέχρι την πίπα. Αλλά δεν αξίζει καθόλου. Δε χρειάζεται να δώσεις διαπιστευτήρια. Όποιος θέλει πάει και ζητάει υπηρεσίες μετά το μασάζ. Αλλά γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει καθόλου. Έτσι κι αλλιώς είμαι αντίθετος Στα μαγαζιά τύπου σε χαϊδεύουμ Και δήθεν σου κάνουμε μασάζ Και μετά σου τον παίζουμε και νιώθεις πορνοστάρ
από το ελίτ έχουν περάσει γκομενάρες κοπέλες μαργαρίτα, αγάπη, Χρύσα, Μόνικα , ζωή, τελευταία Στέλλα , τώρα το επίπεδο έχει πέσει αρκετά

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Καλή Χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους. Υπάρχει καμία πρόταση για κατ οίκον; όχι απαραίτητα φουλ πρόγραμμα. Τουλάχιστον να είναι μανία κοπέλα που βλέπεται έστω για μασάζ

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
3 φορες πήγα αλλά δεν έπαιξε κάτι τέτοιο...
Κατι κανεις πολυ λαθος ομως..1 φορα ειναι στανταρ πετσετα στο ελιτ αν δε σε ξερουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

από το ελίτ έχουν περάσει γκομενάρες κοπέλες μαργαρίτα, αγάπη, Χρύσα, Μόνικα , ζωή, τελευταία Στέλλα , τώρα το επίπεδο έχει πέσει αρκετά
Ολα φερνουν ανα καιρους..ετσι ειναι αυτα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Έχουμε ρόστερ στη βάνα;
Και αν υπάρχει κάτι της προκοπής;

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
108
Πόντοι
0
Καλή Χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους. Υπάρχει καμία πρόταση για κατ οίκον; όχι απαραίτητα φουλ πρόγραμμα. Τουλάχιστον να είναι μανία κοπέλα που βλέπεται έστω για μασάζ
Δοκίμασα massage royal πριν κάποιο καιρό. Πολύ καλό μασάζ και καυλαντιζε αρκετά. Δε έπαιξε κάτι άλλο. Θα ξανά δοκιμάσω

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.577
Πόντοι
11.146
...μαγκα μου ριξε μια ματια εδω, μπορει να το βρεις ενδιαφερον :hi:

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Πήγε κάποιος από Εβίτα να δει μια καινουρια κοπελα ; Νικολέτα νομίζω πως την λένε. Ειναι όντως νταρντανα με μεγάλα βυζια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom