tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.153
- Πόντοι
- 1.406
Πιθανό να φταίει και ο τοίχοςκατι παει λαθος στους διακοπτες φιλε....εγω τα κανω σωστα

Πιθανό να φταίει και ο τοίχοςκατι παει λαθος στους διακοπτες φιλε....εγω τα κανω σωστα
ατου ταλερ...βουλε βουκουσε αβεκ μουα ειναιΕίναι όλοι αλερετούρ;
οχι.Έφαγες μελομακάρονα?
Τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν περιμένω εξαργύρωση το άγΚΩΛΟ της Λυών, πήξε σκλάβε!ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ
Πιθανό να φταίει και ο τοίχος![]()
Το αλέ αναιρεί το ρετουρ;εργοστασιακο λαθος
Ρίχνουν λάσπη δηλαδή ; Επειδή το κωλοτρυπιδι τους διψάει για μπαροκικο σπερμα ;Μικρή διόρθωσις, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ μου σε νήματα σχετικά με αυτά που αναφέρετε. Για τους άλλους δυο ας μη μιλήσω, ξανά.
Ύποπτο.συνεχιζω οτι κάνατε
μιλαω απταιστα γαλλικα.Το αλέ αναιρεί το ρετουρ;
Τότε είναι καμμένη η λάμπα και γι αυτό δεν ανάβει.ατου ταλερ...βουλε βουκουσε αβεκ μουα ειναι
Και το ρολοι παιζει να του τη κάνειστην κολωνα εξω ειναι το προβλημα , εκει πρεπει να παει να δει τι παιζει![]()
δικαιοΎποπτο.
Μήπως σε πήρε χαμπάρι ο κακομοίρης που του κλέβεις ρεύμα και σε έχει μπλοκ?ατου ταλερ...βουλε βουκουσε αβεκ μουα ειναι
Ίσως και ο μετασχηματιστής υψηλής.Και το ρολοι παιζει να του τη κάνει![]()
Και το ρολοι παιζει να του τη κάνει![]()
Ακριβώς αυτό, τίποτα περισσότερο.Ρίχνουν λάσπη δηλαδή ; Επειδή το κωλοτρυπιδι τους διψάει για μπαροκικο σπερμα ;
πεσε εσυ αν ειναι , και αν το πιασεις ελα Μαργαρω να σε κεράσωΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!
Μήπως πήρε λάμπες wifi και έχει κλειστό το ρουτερΤότε είναι καμμένη η λάμπα και γι αυτό δεν ανάβει.