Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 657
- Πόντοι
- 81
Εγω θα πω Κριστυ πρωην κρυσταλΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Οποιος το βρει κερδιζει πλουσια δωρα!
Εγω θα πω Κριστυ πρωην κρυσταλΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Οποιος το βρει κερδιζει πλουσια δωρα!
Τι εννοείς ακριβώς; Χαρακτηριστικά, εμφάνιση Λίζας;Παρε λιζα χρυσα ή Ναταλια αλλα δωστες 1 2 ραντεβου αβαντζο
Στο 90% των περιπτωσεων 80 με 100Ποιος είναι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχετε κάνει σε καταστήματα αναζωογόνησης μασάζ;
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?Τι εννοείς ακριβώς; Χαρακτηριστικά, εμφάνιση Λίζας;
Πιο χρήσιμο θα πήγαινε το 50αρι αν μας έλεγες ποια φορτώνεται για έξω παρά ποια ήταν στα χιόνιαΔωστε απο ενα 50ρικο να σας πω!![]()
Ονόματα από τα μικρά θυμάσαιΠαρε λιζα χρυσα ή Ναταλια αλλα δωστες 1 2 ραντεβου αβαντζο
Εχει και 2 καινουργια μικρα 25-27 δηλητηριο αλλα ακομα δεν τεσταριστηκαν..αστα να ψηθουν λιγο.
Εσύ να μη ακούσεις Για μικρά το αυτι γαρίδαΟνόματα από τα μικρά θυμάσαι
Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά λέω δεν πειράζει ας Τονωθεί και η ψυχολογία της κάθε μετριότητας…ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
Ειχα κλεισει ονομαστικα..πεταχτα τις ειδα που μπαιναν σε ραντεβουΟνόματα από τα μικρά θυμάσαι
την θεομουρλη απο Ποσειδωνος ειδες την wannabie γιατρεσαΔωστε απο ενα 50ρικο να σας πω!![]()
Ακόμα να τον μάθεις τον παπατζα ρε?Τελικά ρε παπατζή θα μας πεις ποια το γύρισε στο σκι και παράτησε το ξεσκί….?
Αυτή χώρισε αφού ρετην θεομουρλη απο Ποσειδωνος ειδες την wannabie γιατρεσα
μπορει να πηγε με του δρακουςΑυτή χώρισε αφού ρε![]()
Το καλύτερο είναι που λέει ότι πάει για αισθητικές στη Λάρισα και έχει αγγελιες στο κανεσεξ με το παλιό πορνοτηλεφωνο.μπορει να πηγε με του δρακους....ανεβασε παντως απο κει η κιουσπα σημερα
ε ναι το υποκαταστημα καλα κρατει εκει,ντεμεκ παει και βλεπει την κορηΤο καλύτερο είναι που λέει ότι πάει για αισθητικές στη Λάρισα και έχει αγελφελιες στο κανεσεξ με το παλιό πορνοτηλεφωνο.
Δώσε και καμιά πληροφορίαΡε παιδιά αυτό με το Golden Spa θυμίζει λίγο Παναθηναϊκό στο μπάσκετ!!! Πριν 2 χρόνια δεν βλεποταν και τώρα το ρόστερ πετάει;;;;