The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.480
- Πόντοι
- 33.405
Θα πεταχτεί κανένας περίεργος τώρα να γράφει πως πατήσαμε το πιντσεράκι κατά λάθος και εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης μανισμένος........

Θα πεταχτεί κανένας περίεργος τώρα να γράφει πως πατήσαμε το πιντσεράκι κατά λάθος και εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης μανισμένος........
Υποψιάζομαι πως όσο μεγάλα και να τα έχει με τόσο γράψιμο, κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί κάνει ένα μπακ απ σε σκληρό δίσκο και διαγραφή για να έχει χώρο την άλλη μέρα να συνεχίσει να γράφει κι άλλους.Μα το γράφει ξεκάθαρα το πιντσεράκι.
Στα αρχίδια του όλοι εκτός από εσάς. Θα πρέπει να έχει τεράστιο εύρος ενδιαφερόντων!![]()
τι φάση ο πρέκας μαν; έγινε μπαχαλακιας και έτσι; γουστάρω. άλλη μια ευκαιρία για ξεφόρτωμα σκουπιδιώνπου πας μωρη μουτζα εσυ να μπλεξεις .. που πηρε αέρα ο κωλος σου και θες να μπεις στην κουβεντα .. τσακω πασατέμπο και μεινε κερκίδα
τι φάση ο πρέκας μαν; έγινε μπαχαλακιας και έτσι; γουστάρω. άλλη μια ευκαιρία για ξεφόρτωμα σκουπιδιών![]()
γράψε ΜΑΡΗ κλαουντια καμιά καλή ατάκα να γελάσουμε.Υποψιάζομαι πως όσο μεγάλα και να τα έχει με τόσο γράψιμο, κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί κάνει ένα μπακ απ σε σκληρό δίσκο και διαγραφή για να έχει χώρο την άλλη μέρα να συνεχίσει να γράφει κι άλλους.
Το έχω γράψει πριν μισή ώρα ρετο νου σου στο κατούρημα συνέχεια σου έχει μείνει κατάλοιπο από ελενα![]()
Και σώγαμπρος ντελιβερας και χρυσή σαμπάνια εις μνήμη λακοζελικοφυλοβιοτελησταλονοπουστα.
Αύριο τελειώνει η συνδρομή μου στο παρόν θρεντάκιον και δεν θα την ανανεώσω.τον εμψυχώνει και με γελακια μπαρμπουλης.. τον στελνει στην σφαγη .. μετα που θα αρχισει τα κλαμματα θα ξεκινησει να του μιλαει στον πληθυντικό ο μπαρμπας![]()
βαλε σκηνη με πρεκα σε πολυβολειο κοντρα σε γερμανικη μεραρχια....."σβηστε τα ολα , καντε με και μπαν, και ξερετε που ειμαι ελατε να με βρειτε"
![]()
ενταξει φιλε δεν εχω σταθερό ωράριο , χαμένη ζωη ουτως η αλλως , μια ωρα πανω μια ωρα κατω δεν κάνει διαφορα![]()
τον εμψυχώνει και με γελακια μπαρμπουλης.. τον στελνει στην σφαγη .. μετα που θα αρχισει τα κλαμματα θα ξεκινησει να του μιλαει στον πληθυντικό ο μπαρμπας![]()
Για το γίγαντα Ροκο οκ, για άλλους δεν παίρνουμε και όρκο, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΡΚΟ.Πάλι καλά να λέτε που ο Ρόκος δεν "κολάτσισε" καμιά τρεβελοψωλή. Παρέλαση από τραβελοψωλές θα είχαμε εδώ μέσα με τόσους άντρακλες που θαυμάζουν τα τραβελοεργαλεία. ΠΑΡΕΛΑΣΗ!![]()
ποια σκηνή μαν έχουμε τον ορίτζιναλ πρέκα εδώ @cretan336βαλε σκηνη με πρεκα σε πολυβολειο κοντρα σε γερμανικη μεραρχια.....
θα ναι ταμπουρωμενο το αλανι σε κανα βουνο των ζωνιανων και θα καιει ολη μερα βοτανια για τα κουνουπια απο την παραγωγη...ουτε δυο ταγματα κομμαντο δεν τον ξετρυπωνουν....
Ex nihilo nihil fitΠαραδέχτηκα ήδη πως σταθήκατε μεγάλος δάσκαλος για εμένα, σε αυτόν τον τομέα. Να μην τα ξαναγράφουμε... Εκτός αν έχετε τεράστια ανάγκη να γίνεστε το κέντρο θαυμασμού του ιστοτόπου. Οπότε δεν έχετε παρά να το δηλώσετε, και εγώ θα το βάλω ως υπογραφή.![]()
Το διαψεύδω κατηγορηματικά.Παραδέχτηκα ήδη πως σταθήκατε μεγάλος δάσκαλος για εμένα, σε αυτόν τον τομέα. Να μην τα ξαναγράφουμε... Εκτός αν έχετε τεράστια ανάγκη να γίνεστε το κέντρο θαυμασμού του ιστοτόπου. Οπότε δεν έχετε παρά να το δηλώσετε, και εγώ θα το βάλω ως υπογραφή.![]()
Δεν μπορώ βρε παλικάρι μου να τρέχω στα αεροδρόμια για να σε πάω βόλτα.