geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 17.173
- Πόντοι
- 7.745
στο διορθωσα λιγοΠολλοί από αυτούς που το παίζουν υπεράνω μοντελοπνήχτρες θα έκαναν κρα να τον χώσει στη βιζο-χαράδρα της
στο διορθωσα λιγοΠολλοί από αυτούς που το παίζουν υπεράνω μοντελοπνήχτρες θα έκαναν κρα να τον χώσει στη βιζο-χαράδρα της
Οχι και νταλικερης ρε φιλε την ισοπεδωσες...απλα η φωνη της ειναι λιγο σαν του Νταφι Ντακ που τον επισσε φαρρυγγιτιδα...το μονο μειον πανω της...αλλα ψιλοπραγματα!!!Ο νταλικέρης πριν το live στο τικ τοκ!
Εντάξει, αν μου κάνει ένα ισπανικό, θα το πάρω πίσω!Οχι και νταλικερης ρε φιλε την ισοπεδωσες...απλα η φωνη της ειναι λιγο σαν του Νταφι Ντακ που τον επισσε φαρρυγγιτιδα...το μονο μειον πανω της...αλλα ψιλοπραγματα!!!
Αν μπορεις χυσε της το ενα βυζομπαλο...να βαλω κι εγω τον πουτσο μου αναμεσα να τον ζουληξει να την χυσω στο αλλο...μην εισαι...μουνοφαγας!!!!Εντάξει, αν μου κάνει ένα ισπανικό, θα το πάρω πίσω!
Μεχρι και το αλογο καύλωσε !!
Η μόνη δουλειά που κάνει είναι να καυλώνει μερικούς που ζουν ακόμα σε καραντίνα για αυτό δεν βγαίνουν έξω να δουν the real thing.Τι δουλεια κανει η κωλαρού;
Τόσο "σημαντικό " άτομο που δίνει συνεντεύξεις;Στην εφημερίδα "Ο κόκκορας";Μόλις διάβασα συνέντευξη ότι δε θα κάνει onlyfans ποτε
Αν τολμάς, πάνε...δίπλα του! Πρωινές καύλες;
Ενα γερό, αλύπητο ξεκώλιασμα να ανέβει τις σκάλες...γαμιώντας το θέλει...το αποζητάει με μανία!!!!!!!!!!
Το ξέρουμε αυτο τύπε μου...δεν θέλουμε να την παντρευτούμε ουτε να την στειλουμε σε φυσικομαθηματικο διαγωνισμό...να την ξεχειλώσουμε απο τα γαμησια θέλουμε!!!!!Η τύπισσα ειναι τέρμα καθυστερημένη. Και έχει άπειρα κόμπλεξ
Φλεβιάσαμε κι εμεις...απο την ορθοστασία μαζί της!!!!Τούμπανομουνο ομορφο,φυσικο....για πνιξιμο στον πουτσο και στα χύσια!!!!ΒΥΖΑΡΑ![]()
Οχι τύπε, ουτε κανΚαθόλου καθυστερημένη πολύ πονηρή είναι. Τώρα αν σε μπλόκαρε ή σε εκραξε πουθενά επειδή της είπες κάτι σκέψου πόσα hate comments δέχεται συνέχεια και όχι μόνο αυτή όλες αυτές
Oi λεγόμενες ..κατουροκαυλες...Αν τολμάς, πάνε...δίπλα του! Πρωινές καύλες;
Αν δεν ταίριαζε δεν θα συμπεθεριαζε με αυτούς που ασχολούνται μαζί της...Χαζο τελειως...
της δινει αξια ο καθε λυγουρης...Αν δεν ταίριαζε δεν θα συμπεθεριαζε με αυτούς που ασχολούνται μαζί της...