barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.650
- Πόντοι
- 5.506
Ευχαριστούμε. Θα σας ειδοποιήσουμε.υποπτο μου φιανετε....ευχαριστω αλλα δωσε μετρητα

Ευχαριστούμε. Θα σας ειδοποιήσουμε.υποπτο μου φιανετε....ευχαριστω αλλα δωσε μετρητα
Επιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?Πέρνα να σου δώσω ένα ζευγαράκι εντελώς αδιάβροχα παπούτσια από φινετσάτο Ναπολιτάνικο σκυρόδεμα που σου πήρα δώρο για την πρωτοχρονιά.![]()
μη ζηλεύεις συμπάθη παρκαδορε χρήστη φωσφοριζέ γιλέκου, που ο παππούς με τις γουαηλντ καρντ με επαίνεσε για το εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ μουΕγω, λεω να το βουλωσουμε και οι δυο μας μπας και δείξουν ελεος και δεν μας πετσοκοψουν.. Ηδη εχω αρχισει να τρεμω με τυπο Ρετρο που εχει φιλους σαν τον τυπο Χελ και τον αλλον τον τυπο Νιπλη.
Ενα σου λεω τυπε, οι τυποι δεν παίζονται και γαμανε και δερνουν τυπους.
Τι σκυλί έχεις;Σε έχω στην ιγκνόρ. Δεν βλέπω τι γράφεις. Αν είναι κάτι σημαντικό θα μου το μεταφέρει σε π.μ. η σκύλα μου.![]()
Επιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?![]()
ο συγκεκριμένος οίκος είναι εξειδικευμένος, άριστοι γνώστες του αντικειμένουΕπιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?![]()
Θέλω ένα σουβενίρ από το Rila.Τι σκυλί έχεις;
Θες σκυλί ; Αύριο πάω μποροβετς
Τι σκυλί έχεις;
Θες σκυλί ; Αύριο πάω μποροβετς
θα έρθεις γιατί θα έχουμε το αγαπημένο σου μενούΧωρίς Λακη εγώ δεν έρχομαι, ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΗ![]()
Wild card τελικά ήταν το ποτήρι που ξεχειλίσεμη ζηλεύεις συμπάθη παρκαδορε χρήστη φωσφοριζέ γιλέκου, που ο παππούς με τις γουαηλντ καρντ με επαίνεσε για το εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ μου![]()
Άσε ρε τυπε αυτοί οι πρωτεύουσιανοι οι μισοί είναι στραπονιαρηδες κ οι άλλοι μισοί τραβελολαγνοι κατά πως φαίνεταιΒοήθησέ με
Για δώσε επεξηγήσεις για παρατσούκλια αθηναϊκά
Κλαούντια χαρτοπολεμος
Παρκαδορος κλπ
Τελικά εμείς οι επαρχιώτες είμαστε πιο αγνοί![]()
Καλά να λες που δεν είμαστε πρωτευουσιάνοιΆσε ρε τυπε αυτοί οι πρωτεύουσιανοι οι μισοί είναι στραπονιαρηδες κ οι άλλοι μισοί τραβελολαγνοι κατά πως φαίνεται
Άντε κ κανας βαριά εργαζομενος
Το νέφος των Αθηνών τους κάνει να έχουν.περιεργα γούστα ...Άσε ρε τυπε αυτοί οι πρωτεύουσιανοι οι μισοί είναι στραπονιαρηδες κ οι άλλοι μισοί τραβελολαγνοι κατά πως φαίνεται
Άντε κ κανας βαριά εργαζομενος
Σε ζηλεύω οχι γι αυτο. Αλλα για το αλλο που ειπες. Κατσε να δεις πως το εγραψες. Ναι...μη ζηλεύεις συμπάθη παρκαδορε χρήστη φωσφοριζέ γιλέκου, που ο παππούς με τις γουαηλντ καρντ με επαίνεσε για το εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ μου![]()
εμ δεν μπορειτε να συναγωνιστειτε την ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΥ εργασιαΚαλά να λες που δεν είμαστε πρωτευουσιάνοι![]()
Ωραίο σκυλίCane Corso italiano.
ποιους εννοεις;Εν τω μεταξύ τώρα που πέφτουν ξεβρακώματα, κάποιοι θυμήθηκαν ξαφνικά ότι έχουν ζωή και ξελόγκαραν, για να μπούν αργότερα να μας το αναφέρουν, ομού με το ότι είμεθα ναυάγια.
Α ΡΕ BOURDELA.COM... ΠΟΣΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΣΑΙ!!!![]()
Το νέφος των Αθηνών τους κάνει να έχουν.περιεργα γούστα ...
Τελικά λιλας κ ποδολαγνος ήταν οι πιο str8 εδώ μέσα![]()