Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.842
Αντί να μου κλείσεις εισιτήριο για London,θα με χαζεύεις στο ασανσέρ
Καλή χρονιά να έχουμε μάτια μου!
Αντί να μου κλείσεις εισιτήριο για London,θα με χαζεύεις στο ασανσέρ
Φατσονι μου όμορφο, καλή χρονιά να έχουμε, με υγεια& καυλες!!
Κουκλαρα μου υπεροχη..Να δώσω τις ευχες μου κι εγώ με την σειρα μου για το νέο έτος, να μας βρει όλους πρωτίστως με υγεία,ευτυχία κι επιτυχίες σ όποιον τομέα της ζωής μας θέλουμε!
Να περάσετε όμορφα μ αυτους που αγαπάτε & σας αγαπούν ..ραντεβού το 2025!
Λατρεμένο αγόρι ..σ ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!!Καλή χρονιά να έχουμε, και σου εύχομαι τα καλύτερα και σενα γιατί σε γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πόσο υπέροχο άτομο είσαι!Κουκλαρα μου υπεροχη..
Τις ευχες μου για την νεα χρονια,
να πραγματοποιηθουν οι επιθυμιες σου και να εισαι υγιης και δυνατη..
Να ερθουν ολα οπως τα θες, γιατι το αξιζεις..
Καλη Πρωτοχρονια καρδια μου!!![]()
Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και έρωτα όμορφη γυναικάρα.!!!!!Λατρεμένο αγόρι ..σ ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!!Καλή χρονιά να έχουμε, και σου εύχομαι τα καλύτερα και σενα γιατί σε γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πόσο υπέροχο άτομο είσαι!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ
Καλή χρονιά Τζο, υγεία, στον εαυτό μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ότι επιθυμείς, και πάντα καυλωμένη.Να δώσω τις ευχες μου κι εγώ με την σειρα μου για το νέο έτος, να μας βρει όλους πρωτίστως με υγεία,ευτυχία κι επιτυχίες σ όποιον τομέα της ζωής μας θέλουμε!
Να περάσετε όμορφα μ αυτους που αγαπάτε & σας αγαπούν ..ραντεβού το 2025!
Τι καλύτερο για να πάει καλά η χρονιάΜια από το ασανσέρ της αμαρτίας ...
![]()
Και κάποιες από τις καλές τσόντες μου,για παρέα μέχρι να τα πούμε πάλι εδώ..
![]()
![]()
Σούπερ!Ενηλικος με ταυτότητα κανονικά θα την φέρω αν θέλεις ,θα κλείσω γτ με έχεις εξιτάρει ΠΑΡΑ πολύΠοτε δεν είχα θέμα με ηλικίες,με όλες τα πάω σουπερ !Φυσικά ΠΑΝΤΑ μιλάμε για ενήλικα άτομα!
Που και που μ αρέσει να τρώω αρνάκια γάλακτος ,αν κι έχω φάει πολλά,παρα πολλα..Σούπερ!Ενηλικος με ταυτότητα κανονικά θα την φέρω αν θέλεις ,θα κλείσω γτ με έχεις εξιτάρει ΠΑΡΑ πολύ
2025 ευχές για μια καλή χρονιά στον έρωτα του μυαλού μας !!!! Χρόνια πολλά.Καληνύχτα
![]()
Χρόνια πολλά όμορφε μου..2025 ευχές για μια καλή χρονιά στον έρωτα του μυαλού μας !!!! Χρόνια πολλά.
Να είσαι καλά αγοράκι μου,επίσης!Jo
Χρόνια πολλά υγεία ευτυχία και ότι επιθυμείς
που και που το αρνάκι γάλακτος γιατί βλάπτει σοβαρά την υγείαΠου και που μ αρέσει να τρώω αρνάκια γάλακτος ,αν κι έχω φάει πολλά,παρα πολλα..
Αν έχεις τα μυαλά στο κεφάλι, call me..
![]()
Καλή Χρονιά Θεάρα, γυναικάρα και όλα τα εις -άρα!
Όλες οι επιθυμίες σου ευχές μου.
Ευχαριστούμε που υπάρχεις!![]()