Xarismpetinakis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2024
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Πως μπαίν?Σμύρνης μέσα στη στοά, δίπλα στο βιβλιοπωλείο!
Πως μπαίν?Σμύρνης μέσα στη στοά, δίπλα στο βιβλιοπωλείο!
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους, από ότι μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν πρόκειται να κλείσει θα είναι ανοιχτά. Έχει μια Ρωσίδα αδύνατη milf κατάσταση και μια μολδαβεζα η οποία είναι η δεύτερη φορά που έρχεται. Είναι ξανθιά με λίγα παραπάνω κιλά πρόσχαρη με κάποια όχι στο δαχτυλιασμα και όχι στη πίσω πόρτα. Δεν μπορώ να πω ότι θα την ξαναδώ. Αυτή θα είναι εδώ μέχρι 31.Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά! Γνωρίζουμε αν η Λια είναι ανοιχτά σήμερα και ποιες κοπέλες έχει; Ρωτάω επειδή δεν έχω το τηλέφωνο για να πάρω.
Το ψαχνω ρε φίλε αλλά δεν το βρίσκω, πως λέγεται το βιβλιοπωλείο;Σμύρνης μέσα στη στοά, δίπλα στο βιβλιοπωλείο!
Στηλε το τηλέφωνο της Κατερίνας
Στηλε το τηλέφωνο της
Έχεις τηλέφωνο της?
Η Λία που βρίσκετε τη οδος για να πάω?
Τη οδος είναι η Λία να πάω?
Έχει κουδούνι?
Γράψε 2 κριτικές ρε ζήτουλα, πραγματικά έλεος!!!Πως μπαίν?
Ένα βιβλιοπωλείο είναι. και στο βάθος μια ταβέρνα. Δεν μπορώ να έρθω να σε πάρω και από το χέρι.Το ψαχνω ρε φίλε αλλά δεν το βρίσκω, πως λέγεται το βιβλιοπωλείο;
Πήγαινε να μας πεις και μας!Για την Βικα που είναι στο vip studio από σήμερα έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά δεν έχω επισκεφτεί
Κάνει και γλωσσοφιλα όπως η Μισέλ ή είναι πιο τυπική στο πρόγραμμα τήςΚαλησπέρα στην ομάδα μετά από καιρό, επίσκεψη στην Βικα vip studio. Νομίζω η καλύτερη επιλογή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο Ηράκλειο. Ηλικία κοντά στα 30 , Κοντούλα αδύνατη, ωραίο σώμα. Στήθος σιλικόνη τίμιο. Στον αγώνα τώρα πίπα αρκετά καλή χωρίς να βιάζεται. Η συμμετοχή ήταν γενικά πολύ καλή χωρίς γκρίνια. Για εμένα πλησιάζει υπηρεσίες μισελ. Τιμές 50€ το απλό πρόγραμμα και ανεβαίνει. Θα κάτσει για 6 ακόμα μέρες από ότι μου ειπε
Για παντρεμένους δεν λέει και τόσο το μπουρδέλο. Δεν ξέρεις που θα πέσειςΓια την Βικα που είναι στο vip studio από σήμερα έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά δεν έχω επισκεφτε
Οι περισσότερες είναι γυφτοβουλγαρες.Καλησπέρα, τόσες αγγελίες στο kanesex, προσπάθησα να επικοινωνήσω με τα κορίτσια για να κανονίσω κάποιο ραντεβού, αλλά καμία δεν απάντησε. Ήθελα και να ήξερα τόσα κορίτσια εδώ και για τόσο διάστημα και κανείς δεν γράφει μια ενημέρωση για υπηρεσίες κτλ
εμα .....λες τετοια συμπτωση;;; μετα θα πρεπε να παρεις λαχειο ρε φιλεΠήγα σήμερα στο vip κατά τις 12 το πρωί και έφαγα ξενερα. 2 μηχανάκια απέξω και 3 αμάξια. Από μένα όχι ξανά. Δεν με περνει να περνάω άγχος σε τέτοιες καταστάσεις. Προτιμώ τα εσκορτ και με λιγότερο κίνδυνο να βρεθώ τετ α τετ με τον πεθερό μου η τον κουνιάδο μου.
Συμφωνώ απολύτωςΠήγα σήμερα στο vip κατά τις 12 το πρωί και έφαγα ξενερα. 2 μηχανάκια απέξω και 3 αμάξια. Από μένα όχι ξανά. Δεν με περνει να περνάω άγχος σε τέτοιες καταστάσεις. Προτιμώ τα εσκορτ και με λιγότερο κίνδυνο να βρεθώ τετ α τετ με τον πεθερό μου η τον κουνιάδο μου.