@Pinoklis όπως απάντησα στον
@luposolitario1261 ρίξε μια ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ανάγνωση στις σελίδες 5380-5382 στα σχόλια και συζητάμε τις όποιες απορίες έχεις.
Προσέξτε καλά και οι δύο σας αν θέλετε να πάτε καλά:
- Το ποσοστό των κερδισμένων σε μεσο/μακροπρόθεσμο βάθος χρόνου είναι κάτω από 5%
- Δεν έχει Xmas, Πάσχα αν θες να είσαι επαγγελματίας, θα κάτσεις να ΛΙΩΣΕΙΣ (όπως εγώ τώρα)
- Δεν μπλέκεις στα άλλα νήματα όπου αρπάζονται οι άσχετοι για την κάθε ομάδα
- Διότι αν μπεις θα τσαντιστείς κι εσύ, οπότε θα πληρώσεις τη νύφη
- Στις αναλύσεις όποτε δίνω, επειδή αλλάζουν οι αποδόσεις (αν και λαμβάνεται πρόνοια - δεν το αναλύω επί του παρόντος) παίζει να βλέπετε ότι αλλάζουν γνώμη οι κυρ Παντελήδες=υπολογιστές
- Σε τέτοιες περιπτώσεις (αντιφάσεις) καλό είναι να τις αποφεύγετε (αστάθμητο παιχνίδι).
- Εγώ βέβαια λαμβάνω υπ' όψιν την τελευταία εκτίμηση λίγο πριν κλειδώσουν οι αρχικές αποδόσεις
- Όμως πρέπει να τηλεφωνήσω προπατζίδικο, στοιχηματίσω στο Ίντερνετ, άρα πώς να μπω κι εδώ;
- Τέλος τούτη στιγμή έχω σχεδόν 32 χιλιάδες δεδομένα (για όλο τον πλανήτη) και συνεχώς θα μαζεύω μέχρι να φθάσω τις 50 χιλιάδες κι ύστερα να τρέξει η κατά κάποιον τρόπο υπερδειγματοληψία
Αύριο το απόγευμα - μετά τη μάσα - θα δωθεί η πρώτη εκτίμηση για τους μακαρονάδες 2ης.
Αγγλία δεν θα δώσω, διότι θα την ποντάρω κατευθείαν κι εγώ χωρίς ενδιάμεσες αναλύσεις κι ό,τι βγει.