Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 109.320
- Πόντοι
- 46.423
Δεν τους πετύχανε τα μελομακάρονα.![]()
Επειδή μας περίσσεψαν μερικά κουραμπιεδάκια μήπως θέλετε να σας τα κρατήσω για τον πάτο σας ?
Δεν τους πετύχανε τα μελομακάρονα.![]()
Υπήρχαν και κάτι ποστ για δάχτυλο στον κωλοΣυκοφαντίες. Αυτό το πόστ για τα τραβελάδικα δεν υπάρχει πουθενά.![]()
Αντιζηλία είναι πιστεύω
ΕΓΩτελικα ποιος ειναι ο λευτερης?![]()
Σιβηρίας ;;;πετρέλαιο έβαλες ;τι ειναι αυτο ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ της Σιβηριας;![]()
ΦΟΥΛ...πετρελαιο,κονβεκτορες θα μας γαμησει χρηματικωςΣιβηρίας ;;;πετρέλαιο έβαλες ;![]()
εισαι συγκινητικος....εισαι ο μονος που μπορει να σηκωσει τα αμαρτηματα ολου αυτου του ιστοτοπου.....ευχομαι το 2025 να ειναι απλοχερο σε χοχλιους για εσενα καλε μου φιλε
Εγώ πάω κ την αράζω εφορία πάντα που έχει φουλ ζεστή ..με φανελάκιΦΟΥΛ...πετρελαιο,κονβεκτορες θα μας γαμησει χρηματικως
με συγκινησες βαθυτατα αγαπητε φιλε-Τρουμπεισαι συγκινητικος....εισαι ο μονος που μπορει να σηκωσει τα αμαρτηματα ολου αυτου του ιστοτοπου.....ευχομαι το 2025 να ειναι απλοχερο σε χοχλιους για εσενα καλε μου φιλε
με συγκινησες βαθυτατα αγαπητε φιλε-Τρουμπ![]()
Ξεκίνησαν από Κρήτη, αλλά στο δρόμο πρέπει να έσπασαν για Παρνασσό....ρε ενας ΜΠΟΥΣΤΗΣ να μου φερει χοχλιους δεν υπαρχει;
Υπήρχαν και κάτι ποστ για δάχτυλο στον κωλο
Να θυμίσουμε στο φιλοθεάμων κοινό πως σε εκείνα τα ποστ ο Λάκαρος έκανε παραλληλισμό του κώλου του με εκείνο ενός κάποιου πορνοστάρ που είχε αρπάξει κωλοδάκτυλο.Υπήρχαν και κάτι ποστ για δάχτυλο στον κωλο
Ανναπουρνακι μουΕπειδή μας περίσσεψαν μερικά κουραμπιεδάκια μήπως θέλετε να σας τα κρατήσω για τον πάτο σας ?
![]()